Milyen jövő vár ránk, oltatlan emberekre? Tényleg megtehetik azt, hogy ellehetetlenítik az életünket?
Figyelt kérdés
Ti mit fogtok csinálni, Sorstársak?2021. júl. 26. 22:36
121/138 anonim válasza:
"#117, nem érdekel, nehogy már más baja formálja az életem."
Undorodom az ilyen önző emberektől.
De ha te tenyerelnél bele a szrba, te lennél az első, aki ríva toporzékolna, hogy miért nem segít rajtad senki!!!
122/138 anonim válasza:
Nyugi 120-as egyetértek veled.
123/138 anonim válasza:
#121 nagyon tévedsz. Ahogy mondtam, nem érdekelnek az emberek, nem kérek segítséget tőlük.
Te továbbra is pazarold az életed mások problémáira.
124/138 anonim válasza:
Kedves 121-es én nekem mostanában van egy depressziós időszakom, és tudod ki segit nekem meg ki van mellettem?? Senki b.zdmeg senki, magamra hagytak ezek után azt várja meg valaki hogy én segítek..
125/138 anonim válasza:
124.: Miért nem keresel új embereket? Sosem értettem ezt a mentalitást... X ember leszar téged és nem segít, ezért te ezt megbosszulod y emberen...
126/138 anonim válasza:
Mert senkinek nem kellek azért, hiába keresek
127/138 anonim válasza:
Azért ez kizárt... 8 milliárd emberből ne mondjad már, hogy egyet sem találtál sosem.
128/138 anonim válasza:
Menj el önkéntesnek szeretetszolgálathoz, vagy ha annyira nem bírod az embereket akkor állat-menhelyre. Az ilyesmi nagyon meg tudja dobni az önbecsülést.
129/138 anonim válasza:
127 es azért azt te sem gondolod komolyan...
Nem tudok afrikaiul sem amerikaiul sem stb., azért ez lecsökkenti pár milliárddal az emberek számát akikkel tudok beszélni.
130/138 anonim válasza:
Ha csak ebben az országban gondolkodok is akad alaphangon 2-3 millió ember, akiknél próbálkozhatnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!