Miért nem tud szinte egy magyar sem helyesen írni?
Figyelt kérdés
Igekötőket nem bírják helyesen alkalmazni, külön írják azt, amit egybe kéne, stb.. megőrülök2021. ápr. 17. 16:21
31/87 A kérdező kommentje:
a szavak helyesírásáról beszélek :D
2021. ápr. 17. 16:55
32/87 anonim válasza:
Tehát téged csak mások helyesírási hibái zavarnak. A sajátjaid rendben vannak. Értem.
33/87 A kérdező kommentje:
Engem ha valaki kijavít annak csak örülök. De mikor valaki ezen kiakad, ahelyett hogy megköszönné..
2021. ápr. 17. 16:57
34/87 A kérdező kommentje:
a szavaimban hol találsz hibát?
2021. ápr. 17. 16:58
35/87 A kérdező kommentje:
vAgy mÉg. mindig a, PONtokon éS a veszőkön kattogtok?
2021. ápr. 17. 16:58
36/87 anonim válasza:
Én attól is frászt kapok, ha valaki nem nagybetűvel kezdi a mondatot, és nem tesz írásjelet a végére. Ha ezt te magadnál el tudod fogadni, akkor másoknál se zavarjon már, hogy nem írnak helyesen.
37/87 A kérdező kommentje:
.ja meg hogy nagybetűvel kell kezdeni a mondatoT
2021. ápr. 17. 16:59
38/87 anonim válasza:
De most neked mi a célod ezzel az egésszel?
39/87 anonim válasza:
Te is kiakadtál azon, hogy páran felhívták a figyelmed a hibáidra.
Ezen kattogsz folyamatosan, hogy "jaj, hát azok csak pontok".
40/87 A kérdező kommentje:
Akkor neked nagyon alacsony lehet az ingerküszöböd. Látod, engem ez pont nem zavar másnál sem, mert meg tudok írni egy hivatalos levelet helyesen. és képzeld, ott használok nagybetű a mondatok elejéN
2021. ápr. 17. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!