Valójában mindenki tart az 5G-től, csak manapság ezt nem trendi beismerni?
Köszönöm, de veled ellentétben én már láttam középiskolás fizikakönyvet.
Egyetértek mindennel Z003 kivéve ezzel:
"Magasfeszültségű dologtól se lenne semmi baja a szerelőknek egy fém oszlopon." A magas feszültségtől igen is bajod lehet, mivel a feszültség közvetlen összefüggésben van az árammal ajánlom ElektroBOOM videóját https://www.youtube.com/watch?v=XDf2nhfxVzg Érdekes és szórakoztatóan mutatja be a fizika világát. Egyébként az 5Gről és a feszöltségről is van rengeteg videója. Érdemes megnézni. Itt beszél az 5G-ről
"Köszönöm, de veled ellentétben én már láttam középiskolás fizikakönyvet."
Szerinted mi utal arra hogy ő nem látta? Mármint megtudod indokolni hogy szerinted miért nem ismeri a középiskolás fizikakönyvet vagy csak sértegetni akartad?
Az ilyen állításai:
"Minél jobbrább mész annál hosszabb a hullámhossz és így annál kevesebb energiát hordoz."
Elnézést, hogy próbáltam a te szintedre lesüllyedni, mert a többiek által való magyarázatok nem jutottak el a buksidig.
Javaslom minden “értelmesebb” olvasónak, hogy erre az egész üzenet sorozatra ne válaszoljon, mert a kedves kérdező alacsonyabb értelmi jeleket mutat.
Ha valaki még mindig azzal próbálkozik, hogy meggyőze, nem fog sikerrel járni. Hagyjuk hagy higgye magáról, hogy igaza van
"Köszönöm, de veled ellentétben én már láttam középiskolás fizikakönyvet."
Az lehetséges,de mielőtt elégetted vagy kidobtad a kukába,bele is olvastál?
Egyébként akkor meg tudnád hogy az 5G-nél vannak 100000-szer ártalmasabb,veszélyesebb dolgok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!