Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valójában mindenki tart az...

Valójában mindenki tart az 5G-től, csak manapság ezt nem trendi beismerni?

Figyelt kérdés
Eddig senki se vállalkozott rá, hogy egy 5G adótorony mellé leüljön, majd egy parabolaantennával az agyába irányítsuk a sugárzást. Ebből csak arra tudok következtetni, hogy ők is tartanak tőle.
2021. márc. 30. 13:33
 31/100 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de veled ellentétben én már láttam középiskolás fizikakönyvet.

2021. márc. 30. 15:37
 32/100 anonim válasza:

Egyetértek mindennel Z003 kivéve ezzel:

"Magasfeszültségű dologtól se lenne semmi baja a szerelőknek egy fém oszlopon." A magas feszültségtől igen is bajod lehet, mivel a feszültség közvetlen összefüggésben van az árammal ajánlom ElektroBOOM videóját https://www.youtube.com/watch?v=XDf2nhfxVzg Érdekes és szórakoztatóan mutatja be a fizika világát. Egyébként az 5Gről és a feszöltségről is van rengeteg videója. Érdemes megnézni. Itt beszél az 5G-ről

https://www.youtube.com/watch?v=i4pxw4tYeCU&t=308s

2021. márc. 30. 15:43
 33/100 anonim válasza:
76%
Vicces, hogy arról beszélsz, hogy láttál már fizika könyvet, miközben félsz, hogy az 5G tornyok megsütnek...
2021. márc. 30. 15:47
 34/100 Z003 ***** válasza:
66%

"Köszönöm, de veled ellentétben én már láttam középiskolás fizikakönyvet."

Szerinted mi utal arra hogy ő nem látta? Mármint megtudod indokolni hogy szerinted miért nem ismeri a középiskolás fizikakönyvet vagy csak sértegetni akartad?

2021. márc. 30. 15:49
 35/100 anonim ***** válasza:
Hagyjátok, ez már csak hiszti. :)
2021. márc. 30. 15:56
 36/100 A kérdező kommentje:

Az ilyen állításai:

"Minél jobbrább mész annál hosszabb a hullámhossz és így annál kevesebb energiát hordoz."

2021. márc. 30. 15:56
 37/100 Z003 ***** válasza:
De ez helyes, egységnyi energiából rövidebb ideig lehet gamma sugárzást előállítani mint rádio hullámokat. Mivel energiát hordoznak.
2021. márc. 30. 15:59
 38/100 Z003 ***** válasza:
Bocs lemaradt az utolsó mondatból a *kisebb szó.
2021. márc. 30. 16:00
 39/100 anonim válasza:

Elnézést, hogy próbáltam a te szintedre lesüllyedni, mert a többiek által való magyarázatok nem jutottak el a buksidig.

Javaslom minden “értelmesebb” olvasónak, hogy erre az egész üzenet sorozatra ne válaszoljon, mert a kedves kérdező alacsonyabb értelmi jeleket mutat.

Ha valaki még mindig azzal próbálkozik, hogy meggyőze, nem fog sikerrel járni. Hagyjuk hagy higgye magáról, hogy igaza van

2021. márc. 30. 16:04
 40/100 anonim ***** válasza:

"Köszönöm, de veled ellentétben én már láttam középiskolás fizikakönyvet."

Az lehetséges,de mielőtt elégetted vagy kidobtad a kukába,bele is olvastál?

Egyébként akkor meg tudnád hogy az 5G-nél vannak 100000-szer ártalmasabb,veszélyesebb dolgok is.

2021. márc. 30. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!