Valójában mindenki tart az 5G-től, csak manapság ezt nem trendi beismerni?
Szerintem rosszul értelmezted, Ő arra mutatott rá hogy a tüzű napon egy a napot fókuszáló tükör fókuszpontjába rakni a fejed nem a legjobb ötlet. De az 5G tornyok nem olyan erősek mint a nap.
Meg én a te véleményedre lenné kíváncsi.
Kérdező, #7:
Ha ennyit értettél meg a válaszomból, nagy baj van.
Pont az a lényege, hogy a mobiltoronynál is ártalmatlan a térerő, attól távolodva meg köbösen csökken az energiája. 100 méterről szerintem már a parabolatükröd sem ér semmit, mert a felületén begyűjtött energia fókuszálva is kevés, hogy ártalmas legyen.
És amikor te simán kolbászolsz összevissza, nem fókuszálod magadra semmivel, úgyhogy ez a parabolás marhaság nulla érv.
Szerintem nem utaltam rá hogy megváltozott a véleményem csak hogy szerintem rosszul értelmezted Wadmalac hasonlatát.
Én még mindig bevállalnám.
De még mindig kíváncsi vagyok a véleményedre mi történne szerinted, a hősokkot húzzuk ki mert azt már mások írták. De sok más "elmélet" van még hogy rákot koronavírust stb-t okoz. Te melyikben hiszel?
"Z003 elég gyorsan megváltoztatta a saját véleményét."
Nem látom, hol változtatott volna.
Szerinte általánosan mindenhol, ahol átlagember hozzáfér, ártalmatlan és igaza van.
Szerintem ott, ahol csak a toronykarbantartók juthatnak elég közel, fókuszálva ESETLEG nem tehet jót.
Bent a kazánban a szén- fa-, gázfűtés is halálos lehet.
Ettől menekülni kéne a radiátortól?
Ha odaállsz egy startoló utasgép turbinája mögé, elfúj, mint egy papírzsepit.
Ettől miért kéne foschnom, amikor elszáll felettem 3 kilométerre?
Dózis.
Minden a dózisról szól.
Nagyban még az is árt, ami kicsiben kifejezetten jótékony.
És a telefontornyok jónépre jutó dózisa ártalmatlan.
A régi ruszki katonai radartornyok, na az elé nem kellett odaállni, azzal lehetett ölni pár méterről. Mondjuk azzal sem azonnal, de egy átsétálás elég volt, hogy valakit minimum ideiglenesen sterilizáljon, ha nem egy életre.
Meg nem mondom, hány milliószoros volt a teljesítménye és az is csak közvetlen közelről volt ártalmas.
Akkor végül is nem tudod hogy mérgező-e akkor miért nem kezded hirdetni hogy egészséges?
Manapság mindenki fél a higanytól, csak ezt nem merik beismerni?
Lehetne feltenni a kérdést anélkül hogy bármit tudnánk a higanyról.
Persze lehet véleményt formázni úgy hogy nem ért valaki valamihez (bár a kérdésed után feltételeztem hogy utánna néztél dolgoknak "Eddig senki se vállalkozott rá, hogy egy 5G adótorony mellé leüljön" ezt elég érdekes úgy kijelenteni ha nem nagyon néztél utánna). De ha valaki olyan mond véleményt aki hószú évekig tanult a témában, akkor annak a szakvéleménye után nem lenne átértelmezni a sajátunkat?
Bár mondjuk ha nem tudod hogy mit okoz akkor valószínűleg a pro-kontra érveket se tudod, így érdemes lenne utánna olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!