Valójában mindenki tart az 5G-től, csak manapság ezt nem trendi beismerni?
Szerintem csak a saját vélemény buborékodon belül kérdezted ahol hasonló gondolkozású emberek vannak mint te. Ezért kaptál neked kedvező választ.
De ha gondolod ha vége van ennek a vírus dolognak én szívesen kipróbálom.
"Eddig senki se vállalkozott rá, hogy egy 5G adótorony mellé leüljön, majd egy parabolaantennával az agyába irányítsuk a sugárzást."
Vállalom, miután te leülsz a tűző napra és én a napfényt egy parabolatükörrel a fejedre fókuszálhatom.
Most tutira egy világ dőlt össze benned, ugye, hogy a napfény is káros fókuszálva. Te meg kint rohangásztál alatta születésed óta. Rettenet.
Nem írom le ezredszer, hogy az 5G ugyanaz az elektromágneses sugárzás, mint a 4G és a többi hozzá tartozó sokoldalnyi cáfolatot minden ökörségre.
Pótold a tudáshiányod, ott a net, nem csak a konteós tartalmakat kéne elolvasni (és rögtön el is hinni minden marhaságot, csak mert a youtube-on mondták).
Hát amíg nem ionizáló a sugárzás és nem hordoz annyi energiát hogy megfőzze az agyad teljesen biztonságos.
De amúgy megkérdezném a kérdezőt hogy szerinte mit okozna ha az antennával a fejemre irányítaná az 5G-t?
Kérdezd meg Wadmalacot, mint látod, szerinte is veszélyes.
"megkérdezném a kérdezőt hogy szerinte mit okozna ha az antennával a fejemre irányítaná az 5G-t?"
szerintem fogalma sincs.
Ezért bátorkodom én megválaszolni.
Nem tenne jót.
Közvetlenül az adótorony alatt mondjuk lókuki a térerő, az adók olyan 120-150 fokos nyílásszög alatt szórnak, ha jól tudom.
De a toronytól mondjuk 30-40 méterre nem tenne jót.
Megfelelő fókuszálással elérheted a sima szórási energia ezerszeresét is és az már bizony sok.
Nem hiszem, hogy sok mindent tenne az agyad század C fokos melegítésén kívül, de ha túl jó a fókuszálás, lehet az 1-2 fok is, ami az agynak már káros.
Bocs,de értelmes ember nem vesz részt ilyen teljesen felesleges,értelmetlen és nevetséges kísérletben.
Egyébként meg Wadmalac péladája nagyon jó,miszerint a napsugárzás is könnyen lehet egészségkarosító hatású (napszúrás,bőrrák...).
Meg az elektromosság is veszélyes ám!
Ja,hogy te egyáltalán nem használsz elektromosságot sem,oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!