Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki védi a homoszexuális...

Ki védi a homoszexuális életmódot elhagyni vágyók érdekeit?

Figyelt kérdés

Miért ennyire tabu téma ez? Miért veszik el az egyén döntés jogát?

Nagyon sok dokumentált eset van, ahol a konverziós terápia sikerrel járt és a változás vezetett a megoldáshoz. Viszont ami furcsa, hogy a melegpropaganda erővel támadja és írtja azokat akik terápiás módszerrel a változtatást akarják elérni. Pedig vannak esetek, amikor nem önmagunk elfogadása vezet megoldáshoz, hanem a változás.

Miért van ez szerintetek?

2021. jan. 11. 21:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/111 anonim ***** válasza:
0%
Nem bántottál meg, csak nincs ilyen szerintem. Alapvetően nem mondasz rosszat, de mégis úgy tűnik mintha egy olyan heterótól olvasnám a hozzászólást aki "elfogadó". És leginkább azzal nem értek egyet hogy a fogalmazásod mennyire általános: "normálisan öltözködöm"...mert a 99%-a a melegeknek nem? nem értelek. Elmondtam apámnak, s az volt az első, hogy: ne híreszteld.. ez tudod mennyire megalázó volt. Egy heterónak még soha senki nem mondta hogy ne híreszteld, ebből fakadóan úgy néz ki én valami plusz dolgot csinálok, nem egyszerűen meleg vagyok még híresztelem is... Összességében ezért sem tetszik az ilyesfajta általánosító beszéd egyike sem. Mintha kívülálló lennél aki felerősíted azt az 1% alatti negatívumot a dologról, amit valljunk be, azért jegyez meg az ember mert a többi dolog senkit nem mozgat meg. De egy értelmes ember leválasztaná a dolgot. Mert ugye nekem semmi bajom a keresztény családos apákkal, és nem bélyegzem meg őket ha egyikük a jachtra jár orgiázni vasárnapi családi ebéd helyett.
2021. febr. 5. 07:49
 52/111 anonim válasza:
0%
51# Mire gondolsz mint 1 % alatti negatívum? Ha nagyon őszinte vagyok azt mondom nem érzek semmi negatívumot a melegségemmel kapcsolatosan?
2021. febr. 5. 13:49
 53/111 Lacás1976 ***** válasza:
33%
Ennél értelmetlenebb kérdést még nem láttam. Azt csinálsz amit akarsz. Nézz egész nap erotikus képeket, a meztelen férfis képeknél meg nyúlj bele a konektorba a te döntésed... Egy meleg aktivista se fog lebeszélni róla...
2021. febr. 5. 17:24
 54/111 A kérdező kommentje:

Sajnos nem sikerült értelmezned a kérdést.

Olvasd át újra, én hiszek benned hogy sikerülni fog.

Szurkolok neked! ;)

2021. febr. 5. 22:05
 55/111 Lacás1976 ***** válasza:
41%

Sikerült elsőre is értelmezni csak nem látok értelmet benne. A konzervatív heteró világ pont támogatná az olyan melegeket akik ki akarnák "kezeltetni" magukat. Miért kéne védeni az érdekeiket? Pont hogy azok érdekeit kéne védeni akik mernek máshogy élni mint az átlag. A te döntésed mit csinálsz! Én melegként élek mert én ez vagyok nem tudok és nem is akarok másmilyen lenni.

A terápiákról meg annyit hogy boldogsághoz egy se vezet de ahogy érzed. Dokumentált esetek.... na persze

A középkorban is sok dokumentált eset volt a boszorkányságról meg a démoni megszállásról 😄😄

2021. febr. 6. 08:12
 56/111 A kérdező kommentje:

Az ugye megvan, hogy minden homoszexuális embernek joga van eldönteni azt, hogy változtatni akar és heteroszexuális emberként akarja leélni az életét. Viszont a döntés jogát te és sok más ember is el akarja venni tőlük. Csak egyetlen utat hagynak az elfogadást.

Miért van az, hogy már mindeféle nemi átalakítást megcsinálnak, és támogatnak addig ez tabu téma?ha azt mondja a fiú gyermek hogy ő lány és úgy is viselkedik akkor a támogatásnak köszönhetően gyorsan leánnyá alakítják.

De egy homoszexuális embernek csak azt mondják hogy fogadd el.

Az a kijelentésed is nagyon kettős mérce, hogy akik elindulnak azon az úton hogy elfogadják a másságukat, addig akik heteroszexuálisak akarnak lenni, ott azt írod hogy miért kellene őket védeni, támogatni?

Milyen jogon jössz ahhoz hogy te döntsél egy másik ember sorsáról??!

Borzasztóan kirekesztő a gondolkodásod!

Akikhez tartozol azokat támogassák, aki meg másképp dönt az életéről az meg le van szarva...

2021. febr. 6. 09:25
 57/111 Lacás1976 ***** válasza:
0%

Nem igy van.

Csak az egyik út járható, a másik meg nem vezet sehova. Dehogy akarom én ezt a jogot elvenni tőled mondtam szabad emberként úgy teszel ahogy akarsz. Én is meg akartam változni mikor egyértelművé vált számomra hogy meleg vagyok, de nem sikerült mert nem lehet. Most meg már nem is akarnék....

Ezt nem én találtam ki sokezer meleg tapasztalata. De szurkolok hogy neked sikerüljön és hidd el nem rekesztelek ki.

Megkérdezhetem hány éves vagy?

2021. febr. 8. 16:51
 58/111 A kérdező kommentje:

Nem te rekeszted ki ezeket az embereket, hanem azok akik nem támogatják ennek a témának a kutatását, inkább üldözik és akadályozzák a fejlődését ennek a szakiránynak. Nem is akarják hogy fejlődés legyen ezen a téren. Mégis hogyan lehetne szabadon döntést hozni ebben ha senki nincs aki ebben támogatná?

Ilyenkor az ember igényt tartana terápiára, képzett szakemberekre akikhez fordulhatna.

Könnyű a fotelből azt mondani, hogy nem akadályoz semmi sem ha változtatni akarsz.

31 F

Azt hogy csak egy út van az konkrétan HAZUGSÁG!

Az igazság az, hogy nem lett megismerve a másik út, mert nem engedik megismerni. Tiltva van a kutatás. Akkor meg miért jelented ki hogy nincs másik út, mikor forgalmunk sincs arról hogy milyen lenne a másik út? Képtelenség ezek után kijelenti hogy csak egy út van.

2021. febr. 8. 22:20
 59/111 Lacás1976 ***** válasza:
51%

Akkor járd be a másik utat. És legyél te a bizonyiték rá hogy meg lehet változni. "Könnyű a fotelből mondani..." Te akarod ezt, neked kell tenni érte nem nekem. Én imádok meleg lenni én azért teszek hogy minél többet szexeljek pasikkal...

Kérdezd meg magadtól miért olyan borzasztó ha meleg vagyok? És majd rájössz semmiért. Sőt....

Szerintem kezdj ismerkedni és meglátod sokkal jobb lessz...

2021. febr. 9. 16:58
 60/111 A kérdező kommentje:

Valamit nagyon félreértettél, mert én nem vagyok homoszexuális.

De továbbra sem érted a probléma gyökerét.

Kezdem feladni a reményt hogy meg fogod érteni, pedig az előző hozzászólásaimba annyira szájbarágósan, részletesen kifejtettem.

Ha felteszem azt a kérdést hogy miért olyan rossz homoszexuálisnak lenni, akkor több minden is eszembe jut.

Főleg hogy nagyon érzem azt hogy ideje családot alapítani és próbálkozunk hogy ez megvalósuljon. Valahogy elkapott ez az érzés hogy nekem kell egy gyermek aki apának tud szólítani, akit felnevelhetek.

Lehetséges hogy ez belőled hiányzik, de nekem a kérdésesre egyértelmű a válasz, és nagyon nincsen "sőt" ott a mondat végén :D

Nem írok több példát nem akarlak elkeseríteni.

Élj boldogan homoszexuálisként ;)

2021. febr. 9. 19:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!