Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki védi a homoszexuális...

Ki védi a homoszexuális életmódot elhagyni vágyók érdekeit?

Figyelt kérdés

Miért ennyire tabu téma ez? Miért veszik el az egyén döntés jogát?

Nagyon sok dokumentált eset van, ahol a konverziós terápia sikerrel járt és a változás vezetett a megoldáshoz. Viszont ami furcsa, hogy a melegpropaganda erővel támadja és írtja azokat akik terápiás módszerrel a változtatást akarják elérni. Pedig vannak esetek, amikor nem önmagunk elfogadása vezet megoldáshoz, hanem a változás.

Miért van ez szerintetek?

2021. jan. 11. 21:10
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/111 anonim ***** válasza:
85%

jesszus mi ez a provokáló kérdés?

ilyen szennyt fenn hagynak az oldalon?...

2021. márc. 3. 21:39
 92/111 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező ha ennyire nem érted az ő világukat akkor nem szabad ennyire beleásnod magad..

sokan tagadják de sokan nem is érdeklik hogy mi van náluk..

és hagyd ezt a maszlagot hogy homoszexuálisan nem lehetünk teljesek ...

neked más a teljes élet nekem más...

az meg szomorú hogy megtagadod a homoszexuális pároktól a gyerekvállalást mert szerinted inkább jobb lenen ha egy agresszív alkoholista pűrhoz kerüljön mint egy szerető homopárhoz...nem a homoszexuálisok betegek hanem te ezzel a mentalitással..

ne foglalkozz velünk csak ennyit kérek...

mi sem firtatunk miért ilyenek a heteroszexuálisok...

a valóságban sosem érdekel senkit más szexuális élete.

Barátaim nagyrészt heterok és rohadtul nem érdeklik őket hogy kriszta ép kapcsoaltban van hannával aztán emiatt betegek...

egészségükre!

engem meg nem érdekel pista kapcsoalta elizával mert nem érdekel...

hiába nem értem miért lettek szerelmesek nem foglalkozom velük!

neked se kéne ennyire beleásnod magad..

és még nem vagy homofób..

látszik hogy egy kamu troll vagy aki élvezi ezt.

2021. márc. 3. 21:44
 93/111 anonim ***** válasza:
84%

Jobban elfogadják manapság ha valaki leszbikus vagy meleg mint az olyan gondolkodású embereket mint te sőt téged jobb esetben kitagadnak...

2021 van nem a középkor.

2021. márc. 3. 21:49
 94/111 anonim ***** válasza:
Ezt a fikciót hol olvastad? Alternatívhíreknél vagy Vadhajtásoknál?
2021. márc. 3. 21:58
 95/111 A kérdező kommentje:

Megkérek mindenkit arra, hogy ha nincs konkrét valóban érdemi véleménye a felvetett fontos témával kapcsolatban, akkor ide se írjon.

Ezzel csak a színvonalat lehet rontani, de előre nem jutunk hogy egy jobb szabadabb, elfogadóbb társadalom alakuljon ki.

Vissza lehet lapozni, el lehet olvasni amit forrásokkal altámasztva leírtam.

Ha nem értesz vele egyet, akkor legalább annyire összeszedett választ kérek, a sértődödtt ideböfögéssel nem foglalkozok.

Azért van az a szint ami alá nem megyek.

Köszönöm a megértést.

2021. márc. 3. 22:22
 96/111 anonim ***** válasza:
85%

95.De te beszélsz elfogadásról mikor te nem érted meg hogy nem irányíthatod mások szexualitását..

köszönöm a megértést...

2021. márc. 3. 22:24
 97/111 anonim ***** válasza:
84%

Én például leszbikus vagyok.

Családom, rokonságom mindenki elfogadta sőt senki nem volt olyan véleménnyel hogy beteg vagyok sőt régen mikor erre gyanakodtak akkor még az orvos is vállat vont miszerint nem beteg és most ne zaklassanak ilyen semmiséggel mondván.

Ha ilyen emberrel futnék össze mint te való életben akkor kétszer meggondolom mit beszélek mert bármit mondok szerinted beteg vagyok...

"Ha nem értesz vele egyet, akkor legalább annyire összeszedett választ kérek, a sértődödtt ideböfögéssel nem foglalkozok."

Kérdező ez egy kérdés válasz oldal szóval elhiheted lesznek itt olyan válaszok is amilyet nem akarsz így jobb ha hozzászoksz...

Valóságban nagyon nincs közünk senki szexuális életéhez remélem ezzel befejezed ezt az érdeklődésedet.

Fogalkozz inkább a saját életeddel mint másokét akarod tönkre tenni!

2021. márc. 3. 22:27
 98/111 A kérdező kommentje:

Sajnos nem sikerült felfogni, megérteni a kérdést. Megesik az ilyen fuss neki mégegyszer.

Na jó annyiban segítek, hogy nem akarom irányítani mások szexualitását.

Örülök neki, hogy elfogadtak és te is elfogadtad az állapotodat.

Nekem az a célom, hogy minnél több ember megtalálja a saját boldogságához vezető utat.

Tudom hogy ilyen oldal, de legalább előre leírom hogy aki trollkodásba éli ki a fusztráltságát annak nem válaszolok.

Mikor akartam beleavatkozni valaki szexuális életébe?

Én többlet jogokat akarok adni az embereknek.

Mégis hogyan lehet tönkretenni valaki életét ha több joga lesz, több lehetősége, választása?

2021. márc. 3. 22:39
 99/111 Lacás1976 ***** válasza:
85%

Látod kedves kérdező hogy nem csak én látom úgy hogy az egész felvetésed homofób és sértő. Nem is mondok semmit az előttem szólók: 92 93 96 os elmondtak mindent.

NE FOGLALKOZZ VELÜNK !!!!

Éld a kis életedet mi meg had legyünk önmagunk melegek biszexek vagy leszbik vagy bármik aminek érezzük magunkat!

2021. márc. 4. 07:25
 100/111 anonim ***** válasza:

:) 100.

A kérdés helyesen:

Ki védi a homoszexuális életmódot elhagyni vágyók érdekeit képviselő érdekeit?

2021. márc. 4. 07:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!