Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki védi a homoszexuális...

Ki védi a homoszexuális életmódot elhagyni vágyók érdekeit?

Figyelt kérdés

Miért ennyire tabu téma ez? Miért veszik el az egyén döntés jogát?

Nagyon sok dokumentált eset van, ahol a konverziós terápia sikerrel járt és a változás vezetett a megoldáshoz. Viszont ami furcsa, hogy a melegpropaganda erővel támadja és írtja azokat akik terápiás módszerrel a változtatást akarják elérni. Pedig vannak esetek, amikor nem önmagunk elfogadása vezet megoldáshoz, hanem a változás.

Miért van ez szerintetek?

2021. jan. 11. 21:10
 61/111 Lacás1976 ***** válasza:
41%

Továbbra is értem a kérdést.

Nem vagy homoszexuális.... Hát ez nagyon érdekes, akkor miért érdekel ez a téma ennyire? Családot gyereket akarsz akkor hajrá,ja csak nincs olyan nő aki érdekelne mert a fiúk érdekelnek, de ettől meg félsz. Nyugi én átestem ugyanezen a huszas éveim közepe körül.

A gyerek... ne hidd hogy én nem szerettem volna. egy normális országban lehet már örökbe fogadtunk volna párommal egy gyereket. De itt nem, azért ne bántsák mert két apja van.

2021. febr. 10. 07:25
 62/111 A kérdező kommentje:

Továbbra sem olvasol eléggé figyelmesen...

"Főleg hogy nagyon érzem azt hogy ideje családot alapítani és próbálkozunk hogy ez megvalósuljon."

Szerinted mire érthettem azt, hogy "próbálkozunk"?

Ugye nem nehéz kitalálni, hogy élettársam van és közösen szeretnénk gyereket. Szóval nyugi van olyan nő, és nagyon szeretem is.

És az leírhatatlan, hogy ő mennyire tud szeretni és milyen jó vele szeretkezni.

A másik hogy már azt is leírtam hogy 30 felett járok.

Örökbefogadást én sem engedélyezném a homoszexuális pároknak.

2021. febr. 10. 10:19
 63/111 anonim ***** válasza:
39%
62# Kösz szépen b... De közben olyan elánnal s jósaggal szeretnéd kigyógyítani azokat akik akarják... Képmutató, s álszent vagy. Isten felvitte a dolgod, s most bort iszol és vizet prédikálsz. Elküldenélek melegebb éghajlatra, de nem akarok veled összefutni. Addig oszd az észt még megteheted.
2021. febr. 10. 10:44
 64/111 A kérdező kommentje:

Tudod vannak olyan emberek akik küzdenek az emberek jogaiért.

Sőt az állatvédők meg az állatokért küzdenek. És lehet hihetetlen dolgot fogok mondani, de az állatvédők nem azért küzdenek az állatokért mert ők is azok lennének.

Vannak akik felismernek egy problémát, vagy igazságtalanságot és küzdenek azért hogy elérjék hogy egy szebb és jobb világban éljünk.

Na én is pontosan ezért teszem.

Lehet ez miatt szidni, de nem érdekel mert haladok a kijelölt utamon tovább.

Szerintem nagyon gyerek szinten gondolkozol, azért vagy most frusztrált. Nem értetted meg a problémát, valamint azt se hogy miért kell ezzel fogalkozni.

2021. febr. 10. 13:44
 65/111 anonim ***** válasza:
39%

- "Érzem azt hogy ideje családot akarok alapítani és próbálkozunk hogy ez megvalósuljon. Valahogy elkapott ez az érzés hogy nekem KELL egy gyermek aki apának tud szólítani, akit felnevelhetek."(kérdező)

- "Örökbefogadást én nem engedélyezném a homoszexuális pároknak."(kérdező)

- "Tudod vannak olyan emberek akik küzdenek az emberek jogaiért. Te és sok más ember el akarja venni tőlük".(kérdező)

Nesze, edd meg amit főztél.

Nem én vagyok skizofrén, hogy magammal vitatkozom.

2021. febr. 10. 15:06
 66/111 A kérdező kommentje:

Hihetetlen vagy, csak mosolygok rajtad.

Most ebből megint milyen összefüggést sikerült kitalálnod? :D

Teljesen logikus válaszokat pakoltál egymás alá és odaírtad, hogy nesze :D

Azért csak megpróbálom elmagyarázni, lásd a jó szívemet.

Én heteoszexuális vagyok, és úgy érzem hogy készen állok gyermeket vállalni. Az is gondolom egyértelmű, hogy vannak olyan olyan dolgok amiket igazságtalannak érzek, és megpróbálom megérteni hogy miért van ez így, vagy hogyan lehetne rajta változtatni.

Ez volt a kérdés kiírásának a célja is.

Az örökbefogadást homoszexuális párok esetén ellenzem, nem gondolom hogy igazságtalanság lenne ez a dolog. Inkább sajnálatos.

A homoszexuális emberek olyan rendellenes viselkedést képviselnek, ami kihat az életük legtöbb területére. Sajnos ez azzal jár, hogy nem tudják azt az normális és egészséges nevelést biztosítani, amit egy heteroszexuális pár tud nekik adni.

A normálistól eltérő viselkesdés és élet mintával nevelni fel egy gyermeket, veszélyes a gyermek mentális állapotára nézve.

Ezért nem tudom támogatni, és bármennyire is meghasad a szívem ez miatt a homoszexuális emberekért ezt el kell tudni fogadniuk.

Összefogalalva, csak olyan dolgokért tudok és akarok küzdeni, amivel egyet tudok érteni.

2021. febr. 10. 16:01
 67/111 anonim ***** válasza:
0%
Én csak képmutatónak tartalak. Jó szíved létén ez esetben vitatkoznék. És igazad van, a szexualitas kihat az ember minden területére, például nálad felsőbbrendőséget szül és beteges meggyőződést arról, hogy aki tőled eltérő az nem normális. Ba...dj meg. Teljes szívből és jóindulattal. :)
2021. febr. 10. 16:32
 68/111 A kérdező kommentje:

Szó sincs felsőbbrendűségről, megint rosszul gondolkozol.

Miért lennék képmutató?

Az hogy mi a normális azt könnyedén el lehet dönteni.

Az emberek 98%-a heteroszexuális, és a természet úgy alkotta meg az embert hogy eltérő nemű emberek tudnak utódot létrehozni.

Én úgy gondolom, hogy ezek egyértelműen mutatják hogy mi a normális.

Azt elismerem, hogy természetes módon jelen van a társadalomban a homoszexulitás kialakulása. Hogy miért van ez így, azt a mai napig nem tudjuk de ez valóban egy létező jelenség.

Viszont annyira ritka és annyira ellentmond annak ahogy evolúciós szempontból kifejlődött az ember, hogy csakis egy a nagy többségtől eltérő rendellenes működésnek lehet tekinteni.

Továbbgondolva egy rendszeresen és természetesen kialakuló rendellenes viselkedés, működés.

2021. febr. 10. 17:04
 69/111 anonim ***** válasza:
0%
Jól van, szia.
2021. febr. 10. 17:16
 70/111 Lacás1976 ***** válasza:
53%

Kedves kérdező hát szégyeld magad! Nagyon sok meleg pár szeretne gyereket, akinek minden tőlük telhetőt megadnának neki,de "drága" kormányunk ezt nem engedi nekik. Egy gyerek nem lesz attól meleg ha két meleg neveli fel. Az árvaházba sokkal jobb nekik.... Persze ha az alkoholista szülei verik az tök ok hisz ők heterók....

Amúgy meg tuti van benned melegség, csak ettől rettegsz azért akarsz gyereket foggal körömmel. De a vágyaid nem múlnak el majd emiatt. Sok olyat ismerek akiknek családjuk volt azt melegek "lettek"....

2021. febr. 10. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!