Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki védi a homoszexuális...

Ki védi a homoszexuális életmódot elhagyni vágyók érdekeit?

Figyelt kérdés

Miért ennyire tabu téma ez? Miért veszik el az egyén döntés jogát?

Nagyon sok dokumentált eset van, ahol a konverziós terápia sikerrel járt és a változás vezetett a megoldáshoz. Viszont ami furcsa, hogy a melegpropaganda erővel támadja és írtja azokat akik terápiás módszerrel a változtatást akarják elérni. Pedig vannak esetek, amikor nem önmagunk elfogadása vezet megoldáshoz, hanem a változás.

Miért van ez szerintetek?

2021. jan. 11. 21:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/111 A kérdező kommentje:

De azért mégis kimarad az életedből az hogy szerelem megélése természetes közösüléssel. Értem ez alatt azt, hogy ahogy az evolúció hosszas folyamata során egymáshoz csiszolta az ellenkező nem közösülését.

Valamint az ebből adódó gyermekáldás is kimarad az életedből. Nem érezheted azt hogy azt a kis gyermeket együtt hoztátok létre a pároddal.

Pedig valahol a családalapítás fontos cél kellene hogy legyen egy ember életében.

Én elhiszem, hogy te most jól érzed magad, de mi lesz később?

Valamint mi van a többi homoszexualitás embertársaddal akiknek az előbb felsoroltak közül mind hiányzik az életéből.

Nagyon sokan érzik, hogy nem egészségesek mivel nem tudják teljes egészében úgy megélni az életüket ahogy azt a természet megalkotta.

Természetesen ettől függetlenül lehetsz boldog, hiszen nagyon sok testi-lelki sérült ember is boldog, mert elfogadja magát és együttél a sérülésével.

Ha úgy nézzük egy fél karú ember is lehet teljesen boldog az életében, csak nyilván nagyon sok mindenben hátrányba van egy egészséges emberrel szemben.

2021. febr. 4. 07:37
 32/111 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, csak jobban akarod tudni mi kell a másiknak..NE! :)

Ahogy Te leírod hogy Te csak jót akarsz, milyen jó lenne megtapasztalni a "természetes" közösülés dolgait..

Tudod mi lenne jó, ha meleg lenne mindenki, mert én ezzel kapna mindenki egy hatalmas ajándékot az élettől: toleranciát, megértést. Ne sércs meg azzal hogy vitatod a boldogságaom, hogy az a feltételezésed hogy ideig, óráig tart, elmész te a... :)

2021. febr. 4. 07:51
 33/111 A kérdező kommentje:

Én nem vitatom a boldogságodat, csak arra akartam rámutatni hogy ennek ellenére a betegséged miatt vannak olyan dolgok amiket SOHA nem fogsz megtapasztalni az életedben.

Természetesen ettől még nem lehetsz sokkal boldogabb mint egy egészséges ember, ez nem kizáró tényező a boldogságra.

És fordítva is igaz, hogy aki egészséges és képes teljes egészében megélni azt amire te a betegségből adódóan nem, az se garancia arra hogy boldog legyen. Rengeteg egészséges, de boldogtalan ember van.

Viszont NE TAGADD le magadba azt a TÉNYT, hogy nem tudsz olyan életet élni a betegséged miatt mint egy egészséges ember.

A hozzászólásod utolsó része értelmezhetetlen.

Miért kellene homoszexualitásnak lenni ahhoz hogy valaki toleráns és megértő legyen?

WTF?

Én is ilyen vagyok függetlenül attól hogy heteroszexuális vagyok. Egyszerűen nem értem ezzel mit akartál mondani.

2021. febr. 4. 08:56
 34/111 A kérdező kommentje:

*Természetesen ettől még lehetsz sokkal boldogabb mint egy egészséges ember, ez nem kizáró tényező a boldogságra.

Ezt elírtam fent, bocsi.

2021. febr. 4. 09:01
 35/111 anonim ***** válasza:
0%

Miért kellene heteroszexualitásnak lenni ahhoz hogy egészséges emberi életet tudjak élni?

WTF?

:D én nem kérek a magadfajta toleráns heteróból, nem írtam el, bocsi.

2021. febr. 4. 09:15
 36/111 A kérdező kommentje:

Már leírtam, de megpróbálom jobban, szájbarágósan elmagyarázni. :)

Az emberi élethez hozzá tartozik a családalapítás, a pároddal létrehozni egy új életet. Ez az élet természetes rendje. Egy homoszexuális ember olyan mintha steril, meddő lenne.

Azok az emberek akik mégis próbálkoznak, és a lelkük mélyén egy csillapíthatatlan fájdalmat éreznek, na nekik tedd fel a fenti kérdésedet.

Miért kellene, hogy egészségesek, termékenyek legyenek ahhoz hogy egészséges életet tudjanak élni.

Komolyan gondolom, hogy kérdezd meg őket fórumokon akár, mert sajnos már látom hogy nagyon nehezen tudod megérteni ezt a dolgot.

A hozzászólásod végén, nem értem miért támadsz engem...

Nincs bennem semmi ellenszenv, gyűlölet vagy bármi ilyesmi.

Mindenkihez bizalommal, szeretettel fordulok, viszont keményen kimondom az igazságot.

Inkább azt érzem hogy nem vagy elég toleráns velem szemben, és el akarod nyomni a véleményemet. Próbálj meg kicsit elfogadóbb lenne másokkal, meghallgatni és megérteni őket.

Ez mára a tanácsom.

2021. febr. 4. 09:32
 37/111 A kérdező kommentje:

Azok az emberek akik mégis próbálkoznak, és a lelkük mélyén egy csillapíthatatlan fájdalmat éreznek, na nekik tedd fel a fenti kérdésedet.

*Itt azokra a heteroszexuális párokra gondolok akiknek nem lehet, vagy nagyon nehezen lehet közös gyermekük.

2021. febr. 4. 09:38
 38/111 anonim ***** válasza:
70%

Néztél ma már tükörbe?? :D

Egyrészt nem érdekel az hogy Te mit tartasz betegségnek.

De hogy toleráns mivoltodba burkolózva megengedd magadnak, hogy általásoan jelentsd ki, hogy beteg vagyok..hogy megmondd nekem nem lehetek ilyen, meg olyan, meg nem élhetek SZERINTED egészséges életet elég beképzeltnek kell lenned hozzá.

Meleg férfi vagyok aki 100% ban teljesen meleg ferfire jellemző sorsot él meg, minden velejáró rosszal és jóval, ahogy mindenki más.

Nincs azzal baj, hogy tényszerű a dolog miszerint két férfinak nem lehet gyereke. De, hogy Te heteróként elkezded elemezgetni, hogy nekem ,hogy nem lehet igazán teljes az életem, nem elfogadható. Én is sajnállak, hogy vagy annyira érzelmi szegény, hogy nem tudod elképzelni ,hogy a fogalmazásmódod mennyire bánt és megaláz emberileg. De elfogadtam, hogy Neked eme képesség nélkül kell leépni az életed...de nem hívtalak betegnek emiatt.

2021. febr. 4. 09:44
 39/111 A kérdező kommentje:

Sajnos már előre tudtam hogy nehéz eset vagy.

Ez olyan mikor leírod a meddő embernek, hogy együttérezel a betegségével és biztos nehéz lehet hogy nem lehet saját gyereke, és a meddő ember erre rámtámad hogy én ne tartsam őt betegnek és ne mondja neki hogy nem lehet ilyen meg olyan, meg hogy nem élhet ez miatt teljes életet.

Én elhiszem hogy fájdalmas a felismerés, de kérlek ne engem hibáztass ez miatt. Tudom hogy ezzel a betegséggel nehéz megküldeni, mert az embert akadályozzák a kiteljesedésben.

Az hogy én nyíltan tabu nélkül beszélek veled erről biztos nehéz lehet, de segít felismerni a homoszexuális életmód hátrányait.

Így jobban megérted hogy akik ezt felismerik és esetleg változtatni akarnak hogy egészséges emberként tudjanak "működni", mennyire kevés lehetőségük van segítséget kérni. A kérdésem is erre irányul, hogy ezek a homoszexuális emberekkel miért nem foglakoznak, miért akarják őket az egyetlen útra terelni, hogy fogadják el a betegségüket?

2021. febr. 4. 10:02
 40/111 anonim ***** válasza:
47%

Bár úgy is előre tudod mit fogok írni,mert ezt is jobban tudod, de azért a biztosra megyek ;)

Homoszexuálisnak lenni nem azonos a medősséggel,akárhányszor írod még le.

Homoszexuálisnak lenni nem "életmód", hogy később se kövess el megfogalmazási hibát.

Két teljesen különböző dolog a "sajnálatos" tény, hogy azonosnemű párommal nem lehet gyerekem és az hogy ezért betgnek titulálsz.

A véleményt nem tolerálni kell, hanem biztosítani, hogy szabadon alkothass. Tolerálni azt kell, hogy ha már ide írsz valamit, elfogadni, hogy válaszolnak rá, akár neked nem tetszőt.

A homoszexualitással nem megküzdeni kell, hanem a tényszerűségét elfogadni. Én inkább veled küzdök.

Attól nem lesz betegség a homoszexualitas, mert vannak idióták a világban akik megnehezítik az életüket.

Hangsúlyozom: nem érdekel Te mit tartasz betegségnek, egészségesnek. Én teljesen egészségesnek tartom magam, innentől kezdve pontosan tudhatod, hogy mi a köztünk lévő felfogáskülönbség.

"megpróbálom jobban, szájbarágósan elmagyarázni. :)":

Meleg vagyok, jönnek KÉRETLENÜL emberek s minden vágyuk megmondani miben vagyok más, s miert nem lehetek olyan mint ők..Te esetedben: "toláránsan sajnlász", gyere beszéljük meg, véssük egy kőbe és a tudatodba hogy így és így gondolom, szeretném ha Te is így gondolnád, mert nekem ez hatalmas visszaigazolas lenne...

Maradjunk annyiban, hogy a toleráns énedtől, most elhatárolódik egy meleg, s ezt nem tudod lenyelni, mert mégis mit rontasz el?

A pokolba vezető út is jó szándekkal van kikövezve. "Ez mára a tanácsom."

2021. febr. 4. 11:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!