Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki védi a homoszexuális...

Ki védi a homoszexuális életmódot elhagyni vágyók érdekeit?

Figyelt kérdés

Miért ennyire tabu téma ez? Miért veszik el az egyén döntés jogát?

Nagyon sok dokumentált eset van, ahol a konverziós terápia sikerrel járt és a változás vezetett a megoldáshoz. Viszont ami furcsa, hogy a melegpropaganda erővel támadja és írtja azokat akik terápiás módszerrel a változtatást akarják elérni. Pedig vannak esetek, amikor nem önmagunk elfogadása vezet megoldáshoz, hanem a változás.

Miért van ez szerintetek?

2021. jan. 11. 21:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/111 anonim ***** válasza:
55%
Elíras: van egy heteroszexuális embercsoport...
2021. jan. 12. 08:40
 12/111 anonim ***** válasza:
100%

10 de a világbéke mindig messze van :/

Annyi viszont biztos, hogy nagyon szabályozva van, hogy mit lehet témáról beszélgetni nyilvánosan.

2021. jan. 12. 08:48
 13/111 anonim ***** válasza:
73%

Ez olyan, mint a balkezesség, amit egyes letűnt korokban még démoni jelnek is véltek, de még a 2. világháború után is rendellenesnek tartották és ki akarták javítani, ami egy csomó mentális problémát okozott. Mert általában az ember nem "szoktatható le" egy veleszületett tulajdonságról. Erre találsz irodalmi adatokat, hogyan kényszerítették a gyerekeket, hogy "leszokjanak" a balkezességről. Mára már evidencia, hogy ez nem egy választott vagy tanult dolog, vagy éppen fogyatékosság, hanem csak egy sajátosság. Ma már elfogadják a balkezes gyerekeket az iskolában, úgy ültetik őket, hogy kényelmesen tudják használni a domináns kezüket, készülnek nekik külön eszközök. Abszurd lenne, ha egyszer csak ismét az lenne az álláspont, hogy márpedig a balkezesség egy deviancia, egy betegség, amiből ki lehet gyógyulni.

Ha a homoszexualitásnál már elfogadták azt, hogy ez nem egy választható dolog, deviancia, betegség, hanem egy veleszületett hajlam, nyilvánvaló hogy ragaszkodnak ehhez.

2021. jan. 12. 14:20
 14/111 A kérdező kommentje:

Igen elvették a döntés jogát, mert csak az elfogadásban segítenek.

Viszont akármennyire is hihetetlen vannak akik heteroszexuálisok akarnak lenni.

De ezeket az embereket ki képviselni?

Miért akarod eldönteni egy másik ember életét, és milyen alapon ítélkezel ezek az emberek felett?

Honnan veszed hogy egy homoszexuális embernek a szexuális irányultságán nem lehet változtatni?

Beböfögöd a levegőbe és úgy állítod be mintha ez 100%-ig igaz lenne? Ez a nagyképűség csak mondom.

Meg a többi amit leírtál az is csak a saját képzelgésed.

Honnan veszed, hogy a hetero emberek kényszerítenek homoszexuális embereket erre?

Megint csak egy izzadságszagú böfögés...

Szeretnék arról is kutatást látni, hogy egyetlen egy meleg sem szeretne hetero lenni.

Az egész amit írtál egy elferdített, valósággal ellentétes beböfögött vélemény.

Nemrég jött ki az egyik legnagyobb kutatás ezzel kapcsolatban.

Nincs semmilyen veleszületett dolog, ezt már több mint 60 éve keresik és most se találták ilyet. Gyerekkori pszichés behatásra lesz valakiből homoszexuális ember. Tehát konkrétan egy pszichés terápiával sikeresen megfordítható ez a dolog.

[link]

2021. jan. 12. 14:27
 15/111 anonim ***** válasza:
31%

Te böfögted ide a kérdésed és velejáró bűzölgő állításaid, ha már a böfögésnél tartunk.

Nem állítottam azt, hogy ne lenne olyan meleg aki esetleg szeretne heteroszexuális lenni , akár amiatt, hogy a világon egyesek hogy viszonyulnak hozzájuk. Én azt mondom, hogy akit heteroszexuálissá "varázsoltak" az még nem cáfolja a következő kettőt:

1. ha valaki homoszexuális, de nem éli meg eme érzéseit, nem lesz hirtelen heteroszexuális

2. aki "hetero" lett, korábban sem volt "tisztán" homoszexuális.

Ezeket az embereket úgy látom, Te képviseled, elég is egy belőled.

Azt különösen bírom, hogy a saját kérdésed kihasználva kommentelsz és terjeszted a fantazmagóriáid, hogy ne lehessen értékelni téged.

2021. jan. 12. 14:44
 16/111 A kérdező kommentje:

Én kérdeztem valamit ami valós probléma.

A böfögés az, hogy a saját kis beszűkült a valósággal köszönő viszonyban sem álló véleményedet próbálod meg beállítani tényként.

A probléma azzal van, hogy elveszik a meleg emberek döntés jogát, ha esetleg hetero szeretne lenni.

Én így most valóban a meleg emberek jogaiért állok ki, hogy több lehetőségük legyen dönteni, ne döntsék el helyettük hogy mit szeretnének.

De én csak felszólalok az igazságtalanság ellen, viszont ezzel nem változik meg a helyzet.

Ha nagyon nagy büfi érkezik válaszként, akkor jogom van hozzá hogy helyreigazítsalak a kérdésem alatt ;)

2021. jan. 12. 15:05
 17/111 anonim ***** válasza:
46%

Nekem meg jogom van légfrissítőt használni a Te hozzászólásaidhoz.

Nem veszi el senki a jogot, hogy melegként megpróbálj hetero "életmódot" folytatni. De szúrós szemmel nézik azt aki azt állítja melegből lett hetero, azért mert akkor eredetileg sem volt az, s az ebből levont káros következtetés rossz a többi "igazi" melegre, akit az ilyenek szintúgy - az előbbiek sikerességére hivatkozva - heterová tennének ha csak rajtuk múlna.

"A böfögés az, hogy a saját kis beszűkült a valósággal köszönő viszonyban sem álló véleményedet próbálod meg beállítani tényként." Itt elfelejtettél tükörbe nézni.

2021. jan. 12. 15:20
 18/111 A kérdező kommentje:

"Nem veszi el senki a jogot, hogy melegként megpróbálj hetero "életmódot" folytatni."

Látom továbbra sem érted a problémát!

Azzal van a baj, hogy nincsenek olyan klinikák, szakemberek, szakrendelések ahová lehetne fordulni ilyen kérdéssel, mert üldözik őket!

[link]

Sajnos azt látom, hogy még a kérdést sem sikerült megérteni, vagy szándékosan játszod a hülyét.

2021. jan. 12. 15:26
 19/111 anonim ***** válasza:
81%

Te nem érted. Én arra válaszoltam amit leírtál ide hozzászólásként, és ott Te írtad hogy elveszik a jogot a döntéshez... nem is tudom ki játsza most a hülyét.

Azt meg értem mit mondasz, ha valakiben felsejlik a homoszexuális vágy, de keresne módszert amivel ezt megszüntetné, nem talál intézményesített "segítséget".

Valszeg azért mert ha homoszexuális vágyaid vannak, akkor VANNAK és jobb ha megbékélsz velük mert azon túl hogy valaki ez alapján kirekeszt más bajod nem lesz tőle. Tulajdonképpen az a vita alapja, hogy befolyásolható/megváltoztatható e a szexuális orientáció. Aki meg akarja magát változtatni ugy is megtalálja hozzá a segítséget. De igen, jobban megvetik azt aki "segíteni" akar. Mert mások azt mondják nincs tudományosan igazolva, igy hamis reménnyel s módszerekkel kecsegtetve csak tönkreteszik a mentális egészségét egy eleve egészséges embernek.

2021. jan. 12. 16:01
 20/111 anonim ***** válasza:
21%

Végre egy jó kérdés.

Sajnos a legtöbb pszichológus nem foglalkozik ezzel, pedig a homoxeszulaitás egy a bixeszualitás egy gyógyítható pszichikai probléma. Olyan meg nincs hogy transznemű, ez biológiailag lehetetlen, olyan van az állatvilágban hogy hímnős, de az sem transznemű és főlegnem biszex, mert váltani tudja a nemét.

Az ember, vagy fiúnak vagy lánynak születik, nincs olyan hogy transznemű! Ha egy férfiben több a női kromoszóma és mutat nőies dolgokat, de közben férfinemiszerve van, az férfi nembe született bele, és ugyan így fordítva. Ha egy nőbe több a férfi kromoszóma, és vannak férfi jellemvonásai, de nőinemiszerve van, akkor az nő! Innentől meg a társadalom az ami kialakítja az eltorzult szexualitást, a társadalmi nyomás, és a traumák.

A szülök, a tanárok, a gyerekorvos, a pszichológus, és a politikusok tehetnek az ellen hogy a felnőt gyerek ne legyen meleg! De helyette támogatják őket hogy nyugodtan legyenek azok... Támogatnak egy lelkiproblémára eredeztethető dolgok....

Van azonban a genetikai probléma, ezt genetikai megbetegedésnek hívják, de itt ugyan azt tudnám leírni, amit a kromoszómáknál írtam. Azt még hozzá teszem minden emberben van férfi és női kromoszóma, és igen a nemiszerv egy nagyon fontos meghatároz hogy ki milyen nemű, a többi meg pszichológia.

Én ebből tervezek könyvet írni egyébként, a távoli jövőben.

Megemlítve a melegek gyógyítását, a pedofiliát, hogy már vannak sorozatok ahol ezt is népszerűsítik tudat alatt. stb.

2021. jan. 16. 01:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!