Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki védi a homoszexuális...

Ki védi a homoszexuális életmódot elhagyni vágyók érdekeit?

Figyelt kérdés

Miért ennyire tabu téma ez? Miért veszik el az egyén döntés jogát?

Nagyon sok dokumentált eset van, ahol a konverziós terápia sikerrel járt és a változás vezetett a megoldáshoz. Viszont ami furcsa, hogy a melegpropaganda erővel támadja és írtja azokat akik terápiás módszerrel a változtatást akarják elérni. Pedig vannak esetek, amikor nem önmagunk elfogadása vezet megoldáshoz, hanem a változás.

Miért van ez szerintetek?

2021. jan. 11. 21:10
 71/111 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolom, hogy a gyermeknek joga van ahhoz hogy egészséges szülőpár mellett felnőni. Nem létezik „gyermekhez való jog”. Tehát abból kell kiindulni, hogy a gyereknek milyen fizikai-lelki-szellemi környezetre van szüksége ahhoz, hogy egészségesen nőjön fel. Még nemzetközi törvény is védi a gyermek mindenekfelett álló érdekét.

Nem a párnak van tehát joga a gyerekhez, hanem a gyereknek van joga anyához és apához.

Azelmileg is megközelíthető, szerethető férfi-női minta jelenléte a mindennapokban elengedhetetlen az egészséges fejlődéshez.

[link]

[link]

Olvasd végig figyelmesen!

Amúgy hajmeresztő butaságokat írsz, de komolyan.

Kezd komikus lenni, ez a biztos azé vagy meleg mert...

2021. febr. 10. 22:43
 72/111 Lacás1976 ***** válasza:
41%

Anyám...

Ja joga van a gyereknek... És aki pl. csonka családba nőtt föl,vagy verték kihez menjen reklamálni? Ha igy nézzük a heteró párok 90 százaléka alkalmarlan a gyerek evelésre. Korlátolt vagy. Neked is jogod lenne csendben átnevelni magad de ahejett itt vergődsz. Jogod van hallgatni csak képességed nincs. Hagyjál már a propaganda cikkjeiddel jóhogy nem a kuruc infóról raksz be valamit.

Mi kezd kozmikus lenni? Semmi olyat nem mondtam miért vagyok meleg. Ne fárassz már!

2021. febr. 11. 07:20
 73/111 A kérdező kommentje:

Örökbefogadást csak és kizárólag úgy támogatnám, hogy már kialakult személyiségű kissebségi gyeremeket fogadhatnának örökbe.

Mondjuk egy 10 év feletti roma gyermek örökbefogadása ellen nem lenne kivetni való.

Ha az ember nem az árvaházból akar szegény, hátrányos helyzetű vagy kisebbségi gyermeket örökbefogani akkor a heteroszexuális pároknak is éveket kell várni. Mert a többség nem ezeknek a gyermekeknek akar kiutat biztosítani hanem a fehér csecsemőt akar nevelni.

DE az biztos, hogy statisztikailag 5-ször nagyobb az esélye annak hogy valami probléma lesz homoszexuális pároknál mint a hetero párok esetén.

Ez az miatt van, mert a honoszexuális embereknél sokkal nagyobb százalékban mennek szét rövid időn belül a kapcsolataik, depresszióval, öngyilkossági hajlammal, szerhasználattal küzdenek.

Az is biztos, hogy ahol engedélyezve van a homoszexuális embereknél is az örökbefogadás, ott 207 ezer fős, reprezentatív vizsgálat során ugyancsak arra az eredményre jutottak, hogy sokkal több mentálhigiénés probléma, sokkal több magatartászavar, tanulási zavar, depresszió, öngyilkossági gondolat, szerhasználat, függés, aszexuális vagy homoszexuális beállítódás tapasztalható az egynemű párok által felnevelt gyermekek körében.

Ennek tudatában, KIZÁRÓLAG csakis azt engedélyezném hogy 10 év feletti szegény, hátrányos helyzetű vagy kisebbségi gyermeket lehessen örökbefogani nekik árvaházból.

Mindezt KIZÁRÓLAG a gyermek védelem érdekében.

Arra értettem, hogy kezd komikus lenni, hogy én azért lennék meleg mert gyermeket szeretnék. Vagy a másik nagy baromság, hogy aki homofób az rejtett homoszexuális :D

Meg aki túlságosan szerelmes egy lányba, az is homoszexuális és a túlzott szerelmével próbálja ezt elnyomni magába.

Ali tudtam ezeket leírni, mert közbe úgy nevettem :D :D :D

Istenem, honnan jönnek ezek a gondolotok nektek? :D

Nagyon vicces :D

2021. febr. 11. 09:40
 74/111 anonim válasza:
41%
#73 Ostoba, hazug, homofób propaganda hozzászólás. Szerencsére a kutatások nem ezt igazolják. A család az család. A tudomány az tudomány. Csá!
2021. febr. 11. 13:16
 75/111 anonim ***** válasza:
0%

Se forrás, se link, és saját képzetek beállítása tényszerű adatként. NAGYBETŰS írás, mert így GRÁNITSZILÁRDSÁGÚ. Ha van min nevetni, akkor rajtad biztosan . Ja és kell a halmozott smiley, hogy megerősítsen a mondanivalódban :D:D:D Ráadásul furcsán rasszista vagy, hogy a nem-fehér gyereket "odadobnád a homikhoz".. istenem de kirekesztő vagy. Ezzel nem lettél jobb ember.

Nem akarok a légből kapott statisztikáddal foglalkozni, de ha van is magasabb arányban "gond" a gyermekkel egy azonos nemű párnál, valószínű azért mert hajlandóbbak örökbe fogadni nem fehér/magatartás zavaros/fogyatékos gyermeket s szociális szempontból a gyermektársai között is akad olyan aki megnehezíti a sorsát amiatt, mert azonos nemű szülei vannak. Például ahogy elnézem, majd a Te köl'köd is. Erre büszke lehetsz.

És eddig nem jelentettem ki egyértelműen, de a hozzászólásaid már rég felhatalmaztak arra, hogy ne a kérdéshez kapcsolódó válaszokat írjunk:

A szexuális orientációnak nincs köze a gyermek-nevelő képességhez és a gyermek egészséges fejlődéséhez. Tehát, mert heteró vagy, nem lett belőled olyan aki gyermeket érdemel és egészséges mentális környezetet biztosít neki automatikusan. Csak felcsinálod a párod, mert "nekem KELL egy". A képmutatásod sokkoló.

2021. febr. 11. 13:39
 76/111 A kérdező kommentje:

Kérlek vezesd le, hogy miért lenne ez homofób hozzállás?

Milyen kutatatás, meg tudomány amiről beszélsz?

Tessék olvasd el ezt a kutatást!

[link]

Valóban nem linkeltem be a forrást, de azt szeretném leszögetni, hogy NEM a saját képzeleteimet írtam le!

Tessék:

[link]

[link]

A tapasztalatok szerint nem hajlandóak az azonos nemű párok problémás gyermeket örökbefogadni. Ezért kerülnek ők is sokáig várólistára és el kell nekik magyarázni, hogy ez nem azt jelenti hogy homofób lenne az az intézmény. Mert több ilyen eset is volt, hogy kiakadtak a hosszú váólista miatt az azonos nemű párok, és azzal vádolták meg az intézményt hogy homofób. Nem, nem azok csak egész egyszerűen semmi hajlandóság nincs bennük egy olyan gyermek örökbefogadására aki egy kicsit is valamilyen szempontból problémásabb.

A mondat másik felével egyetértek, biztosan megnehezítik a sorsát mert azonos nemű szülei vannak. Ez miatt is nem kellene ezt az egészet szorgalmazni! A számokból adódóan ez mindig is egy ritka esetnek számítana és a gyerekek csak azt érzik ebből adódóan hogy tásruk kilóg a sorból. A gyerkek gondolkodását nem fogod tudni megváltoztatni, azt felejtsd el. Egyedüli út ha megszüntetik ezeket a ritka eseteket, hogy azonos nemű párok nevelhetnek gyerekeket.

Az utolsó bekezdésben is tévedés amit állítasz!

Mind a két nemből való mintával kell a gyereknek együtt élnie. Az érzelmileg is megközelíthető, szerethető férfi-női minta jelenléte a mindennapokban elengedhetetlen az egészséges fejlődéshez.

Nem kizárólag a nemi identitás megszilárdulása miatt fontos, hogy jelen legyen az ellenkező nemű szülő is. Szüksége van arra, hogy megtanulja, az azonos nemű szülő hogyan viszonyul a másik neműhöz. Az említett „kétapukás” pár esetében ez egyértelműen nem lehetséges.

Az egyik legnagyobb szükséglet és egyben ajándék a gyerek számára az, ha tanúja a szülei közötti harmonikus kapcsolatnak, a két ellenkező nemű felnőtt egymást kiegészítő jelenlétének. A homoszexuálisok esetében eleve nem lehet egymást kiegészítő egység, mert két biológiailag egyforma emberről van szó. Felnőttként élhetnek akár harmonikus kapcsolatban is, de nem tudják a gyerek elé „példaként megélni” az egymást kiegészítő szülői egységet, a természet alaptörvényeiből adódóan nem tudnak ideális környezetet biztosítani a felnövekedő személyiség számára. A férfi-nő szülőpár az, amely a biológiai életet képes továbbadni, de a szellemi, lelki, a kiteljesedő személyiséget is képes felnevelni.

Az odaadás-befogadás módja, minősége más a férfi és más a nő esetében. És ezt a különbözőséget velünk születetten minden sejtünkben hordozzuk.

Lehet ugyan a biológiai adottságból fakadó természetünkkel szembe menni, de a gyerek személyisége ebben az esetben egészen biztosan sérül.

Szóval az én nézetem szerint ALAPFELTÉTEL, hogy heteroszexuális párok vállalhatnak gyermeket. Természetesen számtalan más okból kifolyólag lehetséges hogy sokan alkalmatlanok arra hogy gyerekük legyen, hiába van meg az alapfeltételük hozzá.

Példával szemléltetve, a vezetéshez alapfeltétel hogy egészségi alkalmassági vizsgával kell rendelkezni mert az ALAPFELTÉTEL, de ettől még a jelölt automatikusan nem kapja meg a jogosítványát és nem ez dönti el, hogy mennyire jól vezet. DE ha nincs meg az egészségi alkalmassági vizsga, akkor tárgytalan arról beszélni, hogy ő milyen szuper sofőr is lenne.

Remélem érthető voltam :)

2021. febr. 11. 15:12
 77/111 anonim ***** válasza:
51%

Eltekintve a témától, ma Magyarország szégyene, hogy elk.rvásodott a média... A nyelvezete mindent elárul.

Mandiner,vasarnap.hu...életemben először és utoljára néztem bele :D

Elolvastam a cikkeket önkínzás gyanánt...

Akinek az egere szinte menekül a link láttán:

-"két biológiai szülő jobb mint két azonos nemű" (Amerika, kb. 40 pár, többnél biológiai apa is az egyik) a gyerekek felmért állapota alapján.

Bár nem tesz érdemi említést arról, hogyan vették figyelembe azt a tényezőt, hogy hogy lett egy gyereknek 1 vagy 2 nem-biológiai szülője, ill. mi van az ellentétes nemű örökbefogadók gyerekeivel....majd a konklúzió: a homo a rossz.

-" többet éri "szekálás" a heteroszexuálisok gyerekeit mint a homoszexuálisokét" állítólag...köv.: így nem az azonos nemű szülők miatt rekesztik ki a gyereket, hanem a romlott mentális és szoc képességei miatt (majd hiányzik egy logikai összefüggés) amilyenné a szülei "tették".

Mi van azzal aki tiniként vállalja és baszogatják a "társai"?...Valszeg semmi köze a homoszexualitásnak megint, s nem a hetero szülei miatt, csak amiatt amivé "tették"... BUSTED.

-"kell otthon látni az ellentétes nemek egymáshoz viszonyulását" Nehogy két apura nyiss rá, még buz. leszel. Meg amúgy is hány ellentétes nemű interakcióval találja szemben magát a gyerek az utcán, moziban, tvben, suliban,... nem eléggel!!!! :D

-klisé: " >>homoszexuálisnak is joga van gyereket nevelni << mondják...senkinek nincs joga a gyerekhez..." Ez csupán nyelvtani játék, amire az "érvelés" épül. Joga van !ugyanakkora eséllyel örökbe fogadni!, senki sem követelt magának gyereket, de hadd idézzelek kérdező: "nekem KELL egy". Amit érdekesnek találok, hogy neked ki adott engedélyt gyereket csinálni...

A válaszod nagy része meg nem is önálló gondolat csak Mantra a Mandinerről..Ráadásul a két különböző link csak 1 mert az egyik hivatkozik a másikra...XD Ez ma a kormánymédia tartalomgyártása.

Tudod mért vagyok ennyire "lehetetlen és nehéz" személyiség, mert nekem nem kell "megerősítő cikk" az igazságérzetemhez, s hogy ugyan olyan jó lesz a gyerekemnek, mint bárki másénak. És ha azt mondod, hogy ez szubjektív kijelentés a részemről, akkor pontosan annyira szubjektív, amennyire te jobb apjának képzeled majd magad amiatt mert hetero vagy, mint majd én leszek a sajátomnak homoszexuálisként.

"Remélem érthető voltam :)"

2021. febr. 11. 18:10
 78/111 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi a probléma ezekkel a hírportálokkal, én szoktam olvasni és sokkal jobbak a többitől.

Mondjuk az tény hogy ők nem támogatják a homoszexuális propagandát mint a nagyobb nevű liberális hírportálok. :/

Az hogy én szeretnék gyereket az megint, hogy jön ide?

Miért nem tudod ezt megemészteni?

Miért emeled ki a kell szót, mit akarsz ezzel mondani?

Hogy ki adott engedélyt a gyerek vállalásra? Maga az élet, mivel olyan környezetet tudunk számára biztosítani, ami szükséges a gyermek egészséges neveléséhez.

Többek között az érzelmileg is megközelíthető, szerethető férfi-női minta jelenléte.

Ami ahogy korábban is írtam hogy ALAPFELTÉTEL.

Az anya nő, az apa férfi.

Aki nem tudja a gyermeknek megadni azt amihez neki joga lenne, akkor az az ember csak önzőségből saját érdekből szeretne gyereket. Mivel párommal együtt minden adott és szeretnénk is, így ennek nincs akadálya.

Esetedben sajnos ez nem így van, és téves amit írsz hogy ugyan olyan jó lesz a gyermeknek mint egy heteroszexuális pár esetén.

A gyermeknek joga és szüksége van arra hogy egészséges szülőpár mellett nőjön fel.

Ez amit szeretnél az a gyermek veszélyeztetésével járna, a saját s azonos nemű párod önzősége miatt.

És az is leírom, hogy én azután éreztem hogy eljött az ideje a gyerekvállalásra, amikor már felismertem hogy mindent tudok neki biztosítani amihez joga is van. Első a gyerek érdeke utána jön hogy én mit szeretnék. Ez így működik.

2021. febr. 11. 21:47
 79/111 anonim ***** válasza:
0%

Védd a gyereket a homoszexuálistól, fogadj örökbe. - személyre szabott kitűző ajánlat. :)

A KELL szócskát azért emeltem ki, mert nagyon jól reprezentálja a zsigeri érzést, hogy akarsz gyereket, s nagyképű vagy, ha azt hiszed én nem akarok legalább annyira mint Te. Onnantól kezdve, hogy megmagyarázod, hogy Te miért érdemled ezt ki, más miért nem, már túllépted a hatásköröd. Az önfényezésedtől meg hányingerem van.

Mint mondtam: szubjektív, a Te világodban Te vagy a hős, egyszerre mented meg a gyerekeket a homóktól és vagy velük empatikusan lesajnáló, és jogi úttörője annak, akitől megtagadják a normalizálódás lehetőségét.

Az én világomban én vagyok a hős. A magadfajta keseríti meg az életem. Én vagyok a harcos aki küzd az ellenszélben. Egyszer lesz gyerekem, 10 éves korom óta erről álmodom, így ALAPFELTÉTEL. A legboldogabb kölyök lesz a világon, mert nem engedem közel a hozzád hasonlókat, hogy telemesélje a fejét miért nem lehet majd igazán boldog.

Viszlát a pokolban, mert mindketten oda kerülünk a másik világnézete szerint. :)

2021. febr. 11. 22:40
 80/111 A kérdező kommentje:

Nem vagyok nagyképű mivel gondoltam, hogy te is szeretnél gyereket legalább annyira mint én.

És ahogy korábban is írtam a szívem megszakad amiért ezt kell mondanom, de mivel egy nagyon ritka, a természetnek és evolúciónak ellentmondó elváltozás miatt a saját nemedhez vonzódsz, így csak egy nagyobb gyermeket tudsz örökbefogadni. Tudom, hogy jelenleg erre sincs megoldás Magyarországon, de megígérem neked, hogy 10 év feletti gyermek örökbefogadásáért ki fogok állni, azonos nemű párok esetén.

Viszont 10 év alatti gyereket a ritka elváltozásod miatt, nem fogadhatsz örökbe, fentebb kifejtettem hogy miért nem.

És még egyszer tényleg sajnállak ezért, de be kell látnod, hogy attól hogy valamiről régóta álmodozol attól az neked nem fog járni.

Még azt leírom, hogy nem megmagyaráztam hogy miért akarok gyerket vállalni, hanem ELMAGYARÁZTAM hogy megértsed. Nagy különbség.

Az önfényezés meg nem az, csak a jelenlegi helyzetem tárgyilagos leírása.

2021. febr. 12. 10:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!