Egy 22 éves gyerek vagy fiatal felnőtt?
Figyelt kérdés
Eléggé nem tudom mert olyat is halottam már hogy egyértelműen gyerekeket neveznek felnőttnek csak mert nagykorúak 18-19 éveseket na de olyat is hogy egyértelműen felnőtteket neveznek gyereknek 24-25 éveseket és olyan 24-25-26 éves korig gyereknek tartják őket. Bár ezek mind extrém esetek az interneten főleg a gyakori kérdéseken valószínűbb az előbbi gondolkodás de azért olyat is olvastam itt hogy 24 éveseket is teljesen gyerekként kezelnek mégsem lettek lepntozva ezért kitudja. Na de egy szerintem kb határesetnél érdekel az itt írogatók egy részének véleménye.2021. jan. 3. 15:49
41/55 anonim válasza:
Mondjuk tényleg fura a középkor viselkedése, hisz akkor volt a legnagyobb a vallás hatalma és mégis mellette meg ez ment...
43/55 anonim válasza:
Suhanc. -Rutintalan fiatal férfi.
45/55 anonim válasza:
45 vagyok. De jóó, nem rég voltam serdülő, akkor még nagyon kis fiatalka vagyok.
46/55 anonim válasza:
Anyám 19 évesen házas volt, megszült engem, háztartást vezetett, nem volt gyerek. Az gyerek ennyi idősen, aki nem képes a felnőtt gondolkodásra, aki lélektanilag visszamaradott.
47/55 anonim válasza:
hát én nem voltam 22 évesen gyerek. Nem is értem ezt a felfogást. Az tény, hogy értem sokat azóta, de hát folyamatosan érek. Attól még nem voltam gyerek 22 évesen.
48/55 A kérdező kommentje:
46 Az hogy az anyád gyerekként lett anyuka nem jelenti azt hogy ez normális. Így még Magyarországon is tinianyának számít de fejletebn országokban aki 21 éves kor alatt esik teherbe az hivatalosan is tini anyának minősül akkor is ha a gyerek születése idejében már betöltötte a 21-et. Visszamaradottak pedig pont azok lesznek akik kisgyerekként felnőtt helyzezne kényszerültek mint az anyukád.
2021. jan. 13. 21:43
49/55 anonim válasza:
19 éves szerinted kisgyerek?
hát nagyon szomorú lenne. Annak köszönhető ez az agyrém, hogy a szülők nem támogatják a felnövésben, leválásban a gyereket. Simán fel lehet nőni 20 év alatt.
50/55 A kérdező kommentje:
49-es nem is kell támogatni a gyerekeket a gyerekként való legálisban ugyanis a jogi nagykorúságot kivéve semmilyen szempontból nem lehet felnőtt egy 20 év alatti. A teljes fizikai fejlettség 21-24 éves kor közt történik de az ágy 25 éves kor utáni fejlődik ezen kívül pszichológiailag is gyerek egy 22 éves is csak manapság már társadalmilag is. A mai gyerekek egyébként több szempontból is később érnek.
2021. jan. 13. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!