Ha újra gyerek lehetnél mi lenne az amit mindenképp meg szeretnél tenni?
Én azt, hogy nem kezdtem el előbb sportolni. Most 21 évesen nagyon megérzem a hatását ennek, kb. minden fizikai dolog amibe belekezdek nehezebben megy, mert középsuliban végig a gép előtt ültem. Elkezdtem deszkázni, de úgy érzem nem úgy mozog a lábam rajta ahogy akarom, így nem is mennek a trükkök rajta.
Fizikai munkát végzek, de nehezebben megy mint a velem egykorú és egy alkatú srácoknak.
Kb. fél éve kezdtem aktívan mozogni (sport+munka), és az egy pokol volt az elején, mert nem volt alapom amire építhetek, minden nap izomlázam volt, a csontjaim nem olyan erősek mint lehetnének, az izmaimba pedig nem megy olyan gyorsasággal a "jel" az agyamból, mint azoknak akik sportolnak. Szóval ezt fontosnak érzem, hogy fiatalként mozogjon valaki. :D
Még talán azt bánom, hogy nem éltem a lehetőségekkel, amiket az iskola és a környezetem adott akkor. Akkor úgy voltam vele, hogy "ez a pályázat nem olyan fontos", "ez a rajzverseny nem jelent semmit, nem megyek", "nem kell jogsi féláron a sulitól, majd megcsinálom ha felnövök, úgyis jól fogok keresni", most visszagondolva viszont rengeteg pozitív kimenetele lett volna ezeknek. :P
Szóval azt mondom ragadj meg minden lehetőséget, mert a végén neked is 21 évesen lesz midlife crisised. :D
2-es ez a kapunyitási pánik, ami hasonló a midlife crisishoz, ismerős, én még nem tettem túl magam ezen, pedig már 24 vagyok. :O
A leginkább az zavar, hogy rengeteg ismerősöm házas, de nekem most épp nincs párom, így úgy érzem, le vagyok maradva.
Szóval én azt is javaslom, hogy fiatalon érdemes flörtölni, megélni az első szerelmeket, met később több az ember elvárása és egyre nehezebb emiatt.
2 éve végeztem a gimiben, én ezeket csinálnám máshogyan: Angolból eljutni B2 szintre, sportolni gimi alatt és hamarabb eljárni közösségbe, gengbe. Ha ezeket megteszed, szerintem szép gimis éveid lesznek. Nézd meg, hogy milyen tantárgyak mennek, feküdj rá azokra. Illetve az angol tényleg nagyon fontos, után már nem nagyon lesz időd tanulni. Én most látom kárát. És a B kategóriás jogsit meg kell csinálni majd 17-18 évesen, mert később annyi időd sem lesz vele törődni, mint a nyelvekkel.
Ezeken kívül meg kell tanulni nem stresszelni a dolgokon. Fiatal vagy, semmi nem ér annyit, hogy belebetegedj.
Hamarabb elkezdtem volna sportolni, tanultam volna angol orakon
Nem aggodtam volna annyi hulyesegen, anyakent rajottem h eddig gondtalan eletem volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!