Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti melyik korosztállyal...

Ti melyik korosztállyal jöttök ki a legjobban?

Figyelt kérdés

Én igazából mindegyik korosztállyal jól kijövök. Mindegyik korosztályban vannak normálisak meg hülyék is.

18/F

2018. nov. 9. 20:30
1 2
 1/13 anonim válasza:
27%

Szia!

Leginkább 16-19

25/N

2018. nov. 9. 20:31
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
25-50
2018. nov. 9. 20:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem lehet korosztályra lebontani. Mindenhol vannak hozzám hasonló emberek énszerintem, akik között pl jól érzem magam; tehát pl jószívű, őszinte, barátságos, szelíd, nem beképzelt
2018. nov. 9. 20:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint mindig is az idősebbekkel jöttem ki jobban.

15 éves koromig "buliztam" a saját korosztályommal, aztán megismertem egy emberkét, aki nagyon jó barátom lett. A barátai szintén a barátaim lettek és bár 4-5 évvel idősebbek voltak, jobban éreztem magam a társaságukban, mert komolyabbak voltak.

Most 20 vagyok, de még mindig a 25+ a korosztály, akikkel szivesebben töltöm az időmet. Tapasztaltabbak és jobb fejek mint a saját korombeli fiúk és lányok.

20/L

2018. nov. 9. 20:39
 5/13 anonim ***** válasza:
Aki normàlis,nem idegesítő,azzal jól kijövök bàrmilyen korú.
2018. nov. 9. 20:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Amúgy fiatalabb koromban azt hittem,ha majd kinövök az oviból,suliból,akkor jobb lesz,mert a felnőttek komolyak és normàlisak.Hàt,pàr munkahellyel és 40 évvel a hàtam mögött màr sajnos tudom,hogy a jóval idősebb korosztàlyban is vannak olyanok,akik a dedósokkal is felvehetik a versenyt szemétkedésben.
2018. nov. 9. 20:46
 7/13 anonim ***** válasza:

Egyéne válogatja, de most hogy így belegondoltam, férfiakkal többnyire jól ki szoktam jönni a nálam fiatalabbakkal is, míg nőkkel inkább a saját korosztályommal.

28N

2018. nov. 9. 20:48
 8/13 Metionin ***** válasza:
100%
20 fölöttiekkel általánosságban kijövök, idősebbeknél már számít hogy mennyire tanult, milyen felfogású, mert egy 50 éves műveletlen nénivel, akinek az egyetlen témája a főzés meg a szülés, nem tudok beszélgetni, de egy 70 éves jó fej, modern nénivel meg simán.
2018. nov. 9. 21:00
 9/13 A kérdező kommentje:

Én egyedül a gyerekeket nem tudom hova rakni. Meg a kisbabákat. Őket se nem utálom, se nem szeretem. Mondjuk van 1-2 jól nevelt kisgyerek, velük jól kijövök. Aztán jönnek a kamaszok. Nos, a legtöbbjüknék még egy óvodás is értelmesebb. Ők kerüljenek el engem, amennyire csak lehet. Persze, tisztelet a kivételeknek! Velük szintén jól kijövök. 20-tól 80 évesig viszont találok bőven olyanokat, akikkel szívesen vagyok egy társaságban. Szóval, ha úgy nézzük, akkor a nálam idősebbekkel jövök ki a legjobban.

Köszönöm a válaszokat!

2018. nov. 9. 21:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Kilenc évesen is a szüleim barátjaival, 50+-os szomszéddal beszélgettem, most 20 évesen is , legjobban a 68 éves szembeszomszéddal vagyok jóba , és nem azért mert pszichés gondjaim lennének ,hanem mert e korosztály nem foglalkozik a kinézetemmel és nem az alapján hoz le véleményt rólam, ugyanis én vállalom, hogy kövér vagyok, mostanság előbb beszélne a korosztályom egy átlagos testalkatú tömeggyilkossal mint egy erkölcsös,nyugodt, kövér emberrel, ennek én is áldozatáúl estem, érdekesség, anno suliba is mindig a tanárokkal beszélgettem. Korosztályomból 2 emberrel tartom a napi kapcsolatot, a volt csoportársam és az ő haverjával. :)
2018. nov. 9. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!