Innentől minden maszkra, amit felveszek, ráírom, hogy SZÁJKOSÁR. Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
2020. okt. 12. 08:48
41/115 anonim válasza:
39, igen, én is örülnék, ha ebbe az irányba változnának a dolgok nálunk. 32-es voltam.
42/115 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy pár hónapja még mindenki mellém állt egy hasonló kérdésnél, most meg azok a válaszok vannak felpontozgatva, ahol nagyban hirdetik az agymosottak a szájkosárviselést! Jól kimosták az agyatokat!
43/115 Tevenyereggyarto válasza:
Mondjuk akik szerint nem jó semmire a maszk azok árulják el nekem ,hogy az orvosok miért hordták/ hordják ? Még valahol megérteném ha eddig soha senki semmilyen körülmények között nem hordta volna és csak most lenne kötelező, de így ,hogy többévtizedes múltja van ennek ? Csak épp az átlag embert (legalább is nálunk) nem érintette, csak az orvosokat.
44/115 A kérdező kommentje:
Egy "pusztító világjárvány idején" megelégszünk egy olyan védekezési eszközzel, ami alig ér többet a semminél ???
Ez vicces :D
2020. okt. 12. 11:16
45/115 anonim válasza:
Érdekes, hogy be tudnak hisztizni sokan, ha fel kell venniük egy textildarabot 10 percre a villamosra. Bezzeg az autokráciába átmenő kormányzás, munkanélküliség, világrekord ÁFA, gyenge forint vagy a globális problémák, mint a klímaváltozás, a túlnépesedés, gyűlölködés és hogy úgy általában szétb*sszuk a bolygót, amiből mi is élünk az senkit nem zavar :D
46/115 anonim válasza:
Utolsó, az eddig is problema volt. Most meg adtak a szarnak egy pofont ezzel a kamujarvannyal.
47/115 A kérdező kommentje:
Sajnos megettétek, hogy az egészségetek attól függ, más hord-e maszkot.
A valóság viszont az, hogy
mindenki a saját egészségéért felelős. Ha valaki megbetegszik, akkor saját magába kell néznie a miértek után, nem valami külső dolgot okolni.
2020. okt. 12. 11:41
48/115 anonim válasza:
A maszkosok lassan olyanok, mint a majmok ebben a kísérletben. Nem tudjak mit miért, csak csinaljak, mert ez a szabály. Nem kerdojelezik meg az utasításokat, csak csinaljak, mert a tv ezt mondta, meg azt mondta.
49/115 anonim válasza:
De nagyon phasz, érted, hogy mit jelent, hogy fertőző betegség?
50/115 anonim válasza:
Úristen, még ilyen ezo is vagy? Akkor remélem orvoshoz sem mész soha. Én amúgy lehetővé tenném a maszk nem viselését, indítanék külön maszkmentes járatokat, csak aztán a TB-t is elvenném az ilyen emberektől. Abból, amit a sok gyökér orvosi kezelésre fizetne utána, mennyi minden hasznosat lehetne csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!