Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Innentől minden maszkra, amit...

Innentől minden maszkra, amit felveszek, ráírom, hogy SZÁJKOSÁR. Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

2020. okt. 12. 08:48
 71/115 A kérdező kommentje:
Leidiótázhatsz, téged minősít, hogy személyeskedéssel próbálsz "érvelni"
2020. okt. 12. 14:47
 72/115 Tevenyereggyarto ***** válasza:
34%

Ha olyan világmegváltó ereje lenne az immunrendszernek akkor gyakorlatilag nem léteznének betegségek. Így eleve ki sem fejlesszük a gyógyszereket és védőoltásokat hisz az immunrendszer mindent is legyűr. Ja, nem.

Tudod voltak fiatal áldozatai is ennek a járványnak, igaz nem ők vannak többségben. Ha ennyire oda vagy az immunrendszerért akkor magyarázd el egy 60-70+ nagypapának/ nagymamának ,hogy “ne tessék aggódni, elég ha sportol rendszeresen s megfiatalodik ~50 évet”.

Tavasszal még arról szóltak a konteó-oldalak ,hogy “ezzel a járvánnyal akarják kiírtani az időseket mert ők nem hasznosak A rendszernek!” most meg azt látom ,hogy ugyan ezek az emberek mindenkire is magasról sz@rva nem akarják hordani a maszkot. Aztán még ők mutogatnak ,hogy “hogyhogy van még vírus mikor minkenki maszkot hord ??? Gyanús!”.

2020. okt. 12. 15:08
 73/115 A kérdező kommentje:

A rendszer azt is elhitette rég, így általános igazságként van számontartva, hogy idővel törvényszerűen jönnek a betegségek, pedig ez egy óriási nagy bullshit.

Az igazság az, hogy az egészség egy élethosszon keresztül megőrizhető lenne !!

Ezt a tényt elhallgatják, azt meg különösen, hogy mi mindent kellene megtenni ahhoz, hogy élethosszig egészségben éljünk, pedig minden ehhez szükséges tudás a rendelkezésre áll, mégis rengeteg a beteg, egészséges meg alig.

2020. okt. 12. 15:25
 74/115 A kérdező kommentje:

Akkor azt is megemlítem, hogy neves magyar orvosokból álló csoport egyezségre jutott még 2012-ben azzal kapcsolatban, hogy a D-vitamin megfelelő használat mellett, 90%-kal csökkenti vírusfertőzés esélyét,

az uralkodó rendszer megmondó emberei elfelejtették ezt a felfedezést megosztani a nagyközönséggel érdekes módon, pedig a legelején megtehették volna...

inkább a maszk, az a tuti

2020. okt. 12. 15:43
 75/115 Tevenyereggyarto ***** válasza:
64%

Ha A rendszer ezt a kutatást eltitkolta akkor te honnan tudsz róla ? Ha esetleg van linked róla akkor engem érdekelne. Így első hallásra azért megfogalmazódott bennem néhány kérdés, pl: milyen orvosok ? Hogy zajlott a kutatás ? Honnan jött az ötlet erre ? A D-vitamin pontosan hogyan gátolja a vírusfertőzést ? Milyen vírussal történt a kísérlet ? Más vírusokkal is működik ? Hányszor végezték el a kísérletet ? Hány és milyen emberen végezték ? Hol publikálták az eredményeket ? Máshol más orvosok elvégezve a kísérletet ugyan erre az eredményre jutottak ? Meddig ad védetséget ? Stb stb.

2020. okt. 12. 15:58
 76/115 A kérdező kommentje:
2020. okt. 12. 16:16
 77/115 Tevenyereggyarto ***** válasza:
25%

Lehet én voltam felületes, előre is elnézést de én nem látom a kutatásban azt amit te állítasz (“a D-vitamin 90%-ban csökkenti a vírusfertőzés esélyét”). Ír sokmindent ,hogy így meg úgy rossz a D-vitamin-hiány, ok ezt tudtuk. De mondom, lehet én voltam felületes s nem láttam meg pont a vírusokról szóló részt.

2020. okt. 12. 17:03
 78/115 anonim ***** válasza:
80%

77

A fertőzéssel kapcsolatban százalékot én sem találtam.De ez benne van:

"A fertőzésekkel szembeni védekező immunválaszt több ponton is fokozza."

-----------------------

2020. okt. 12. 17:29
 79/115 Tevenyereggyarto ***** válasza:
20%

Igen, azt én is látom. Meg azt ,hogy kb ugyan ezt írja még egy vagonnyi betegségre. Tulajdonképpen a cikk lényege annyi ,hogy “van a testünkben D-vitamin s rossz ha ebből kevés van”. Nem tudom ezért miért kellett ekkora orvosi konferenciát tartani, mindegy legalább ezt is tudjuk. Meg azt is ,hogy nincs százalékolva ,hogy xy betegség ellen hogyan és mennyire véd, csak úgy általánosan “fertőzések ellen segíti az immunrendszert”. Szerintem az több mint elfogultság kijelenteni ,hogy a jelenlegi Sars-Cov2 ellen megoldás lenne némi plusz D-vitamin. Persze ártani nem árt, amíg nincs vakcina addig úgy is jobbára az immunrendszerre, a saját tűrőképességünkre meg egynéhány hatásosnak igérkező gyógyszerre vagyunk utalva.

2020. okt. 12. 20:26
 80/115 anonim ***** válasza:
70%
Nyugodtan ráírhatod, együttérzek veled. Rá akartam hímezni az enyémre a teljes véleményemet erről a kib'szott hisztiről, de nincs akkora arcom, hogy ráférjen, bár talán egy pólóra rá tudnám szorítani. Valahogy leszarom, hogy ki mit gondol a #mindmeghalunk maszkomról.
2020. okt. 12. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!