Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Innentől minden maszkra, amit...

Innentől minden maszkra, amit felveszek, ráírom, hogy SZÁJKOSÁR. Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

2020. okt. 12. 08:48
 61/115 anonim ***** válasza:
65%
Én sem szeretem a maszkot, de hordom mert kell. Egyrészt semmi kedvem büntit fizetni, másrészt halál ciki amikor kiküldenek pl. a teszkóból. Bár ez lenne a legnagyobb baj az országban!
2020. okt. 12. 12:06
 62/115 A kérdező kommentje:

Az az icike-picike probléma, hogy ha más nem figyel oda a saját egészségére, ergo kiszolgáltatottá válik minden kórokozóval szemben, mert olyan életmódot folytat, akkor én a fejem tetejére is állhatok, lehet rajtam 500 maszk, akkor is megbetegszik.

Amikor meg megbetegszik, eszébe sem jut arra gondolni, hogy ez miatta is lehet, esetleg elmulasztott valamit megtenni, nem.

Sokkal egyszerűbb másra kenni a felelősséget.

A maszk erre tanít : a felelősség a másé, ha koronavírusról van szó.

2020. okt. 12. 12:07
 63/115 anonim ***** válasza:
24%
Az emberek nem csak azért lehetnek betegek, mert olyan az életmódjuk. Van, aki betegen születik, ilyen pl az 1-es típusú cukorbetegség is, nem életmódtól függ, hogy van vagy nincs valakinek. Passzív dohányzás is okozhat rákot, hiába figyel oda valaki az egészségére, étkezésére, sportol, nincs káros szenvedélye, ha mások nincsenek tekintettel a nemdohányzókra (de ha szólok, hogy rám jön a füst, a bagósnak áll feljebb...)
2020. okt. 12. 12:18
 64/115 A kérdező kommentje:

Gyerekek, vírusferőzésről beszélünk.

Azt tudja megfertőzni a vírus, akinek az immunrendszere sebezhető.

A sebezhetőség kiküszöbölése, vagyis az immunrendszer karbantartása egyéni felelősség. Pont erről terelik el a figyelmet a maszkkal. Nem véletlenül hangoztatják, hogy a maszkkal másokat védesz.

2020. okt. 12. 12:27
 65/115 anonim ***** válasza:
14%
Doktor úr, mindent elmagyarázott, hívja a szerveket, hogy nem akar senki maszkot látni, mert fosik.
2020. okt. 12. 12:28
 66/115 anonim ***** válasza:
33%
Látod kérdező? Mondhatsz nekik akármit :) nincs is baj azzal, hogy ostobák, csak nekünk ne kéne a félelmeik miatt korlátozásokkal élni.
2020. okt. 12. 13:18
 67/115 Koplárovics Béci ***** válasza:
40%

"Az az icike-picike probléma, hogy ha más nem figyel oda a saját egészségére, ergo kiszolgáltatottá válik minden kórokozóval szemben, mert olyan életmódot folytat, akkor én a fejem tetejére is állhatok, lehet rajtam 500 maszk, akkor is megbetegszik."

Ha nem jut el hozzá a vírus, akkor nem betegszik meg.

"Mondhatsz nekik akármit :) nincs is baj azzal, hogy ostobák, csak nekünk ne kéne a félelmeik miatt korlátozásokkal élni"

Hát igen. Ha az emberekre lenne bízva, és csak ajánlás lenne a maszk, akkor kevesen vennék fel. Pedig akkor nem a kötelezőség miatt illene hordani, hanem a másik iránti tiszteletből (ha már egyszer valaki megtesz egy egyszerű dolgot az én védelmemben, akkor én is megteszem neki ugyanezt). A szomorú az, hogy ezek az emberek fel sem fogják, amit leírtam, annyira buták.

2020. okt. 12. 14:27
 68/115 A kérdező kommentje:

Egyébként nem hibáztatom azokat sem, akik bedőltek ennek a maszlagnak, hiszen ők csak áldozatok. A rendszer áldozatai. Azt teszik, amit mondanak nekik. Ha azt mondják nekik, hogy az egészségük mástól függ, és ők tehetetlen elszenvedői egy vírusfertőzéses világjárványnak, akkor elfelejtik (vagy soha nem is tudták?), hogy van immunrendszerük, - aminek mellesleg pont az a dolga, hogy kiszórja a nemkívánatos kórokozókat a szervezetből, - és ezt megfelelően karbantartva, védettek a vírusfertőzésekkel szemben.

Nem az ő hibájuk, hogy eszükbe se jutott az immunrendszerük. A rendszer hőnáhított gyermekei ők, akiket sikerült foglyul ejteni a tudatlanságban, és irányítani.

2020. okt. 12. 14:32
 69/115 A kérdező kommentje:
Az igazi tudást titkolják az egészségről, elég régóta ezt teszik.
2020. okt. 12. 14:36
 70/115 anonim ***** válasza:
65%
Az egész világon csak neked jutott eszedbe az immunrendszer, idióta?
2020. okt. 12. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!