Innentől minden maszkra, amit felveszek, ráírom, hogy SZÁJKOSÁR. Mi bajom lehet?
Én nem szoktam maszk nélkül sem összeturházni másokat :)
És nincs bajom vele, hordja aki akarja, de ne erőltessék rám. Egészséges embernek fölösleges, ezt szajkózták tavasszal is, de aztán el kell adni a sok kínai szart, és pénzt behajtani - most erről szól a maszk. Hagyjuk már az álszent dumát, hogy másokat védünk vele... a csomagolásán is rajta van, hogy HATÁSTALAN.
De nem fogod fel, hogy senki nem ezt írja? Nem nyújt 100%-os védelmet a maszk, de a semminél többet ér. Tudom, hogy nem vagyok életveszélyben, ugyanúgy, ahogy tudom, hogy a BKV a bérlet árát sem fejlesztésre költi. Attól még bérletet is veszek.
Most maszkot kell viselni, ha bizonyos szolgáltatásokat szeretnél igénybe venni. Ez van. Ebben a kérdésben neked nem osztottak lapot. Senkit nem érdekel a véleményed. Vagy hordod, vagy megbüntetnek. Vagy ha igazi lázadó vagy, és tényleg ez most a legfontosabb probléma az életedben, akkor bojkottálod a tömegközlekedést meg a személyes bevásárlást. Csak persze ahhoz már kicsit többet kéne tenni, mint hisztériázni. Ha maszkot horasz, akkor ugyanúgy beálltál a sorba, mint az általad lenézett "agymosottak".
32-33-ra:
Pl. Kínában, Japánban a koronavírus járvány előtt is jellemző volt, hogy aki náthás volt, köhögött, az maszkot hordott buszon, boltban, iskolában, munkahelyen.
Ez szimpla higiénia, amiben a Távol-Kelet bizony előbbre jár, mint a magát fejlettnek képzelő Nyugat!
Egyáltalán nem lenne baj, ha a mostani járvány átformálná annyira a szokásokat Magyarországon, hogy ezentúl nagyvárosokban a fent említett helyzetekben a szimplán náthás, köhögős emberek is hordanának maszkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!