Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Innentől minden maszkra, amit...

Innentől minden maszkra, amit felveszek, ráírom, hogy SZÁJKOSÁR. Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

2020. okt. 12. 08:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/115 anonim ***** válasza:
77%
Értem, tehát csak is kétféle ember létezik, az egyik aki ráírja a maszkjára, hogy szájkosár és így csinál hülyét magából, a másik pedig, aki maszkban alszik. Micsoda sokrétű, összetett gondolkodásra vall ez...
2020. okt. 12. 10:27
 32/115 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk korábban nem volt benne a köztudatban, hogy kellene, de van, ahol akkora a légszennyezettség, hogy az utcán is hordják évek óta. Nálunk eddig a maszk elsősorban egyéni védőeszköz volt munkahelyen, esetleg az immunhiányosok hordták, mert ők minden kis betegség esetén veszélyeztetettek. Mi, többiek meg legfeljebb bosszankodtunk, ha tömegközlekedésen mások összeköhögtek mindenkit minden vírusszezonban. Most is van influenza, de nem véletlenül hallunk kevesebb betegről. Most nem turháznak össze másokat, mert a maszk megfékezi. De nyugodtan utáld, és hihetsz, amit akarsz.
2020. okt. 12. 10:34
 33/115 Tevenyereggyarto ***** válasza:
67%
Milyen érdekes ,hogy amíg csak az orvosok kellett viseljék a maszkokat műtétek meg miegyebek közben addig SENKINEK eszébe nem jutott olyan hülyeség ,hogy a maszktól megfulladsz/ megbélyegez/ “kuss a neved” stb. Komolyan, ha jövő nyárra kötelező lesz a kalaphordás a nagy meleg miatt akkor arra is kitalál a sok Karen hasonlókat ? “Nem kap levegőt a fejbőröm s kirohad a hajam/ eltakarja a személységem/ kényelmetlen/ mit tudnak csinálni ha ráírom minden kalapomra ,hogy FEJKOSÁR ?” ....
2020. okt. 12. 10:43
 34/115 anonim ***** válasza:
27%

Én nem szoktam maszk nélkül sem összeturházni másokat :)

És nincs bajom vele, hordja aki akarja, de ne erőltessék rám. Egészséges embernek fölösleges, ezt szajkózták tavasszal is, de aztán el kell adni a sok kínai szart, és pénzt behajtani - most erről szól a maszk. Hagyjuk már az álszent dumát, hogy másokat védünk vele... a csomagolásán is rajta van, hogy HATÁSTALAN.

2020. okt. 12. 10:44
 35/115 anonim ***** válasza:
22%
Milyen érdekes, az eddigi taknyos időszakban sem jutott eszébe senkinek sem maszkot hordani. Csak most kimosták sok ember agyát ezzel a járvány dumával :)
2020. okt. 12. 10:46
 36/115 anonim ***** válasza:
39%
#33 Szerintem ruhát se hordjunk, mert ez is csak az egyén szabadságának korlátozása. :D Ezentúl pucéran fogok mászkálni, nekem aztán senki nem mondja meg, mit hordjak!
2020. okt. 12. 10:47
 37/115 A kérdező kommentje:
Jó munkát végeztek odafent. A legtöbben elhitették, hogy mindenki életveszélyben van, de az a rongy, na az megvéd :)
2020. okt. 12. 10:48
 38/115 anonim ***** válasza:
65%

De nem fogod fel, hogy senki nem ezt írja? Nem nyújt 100%-os védelmet a maszk, de a semminél többet ér. Tudom, hogy nem vagyok életveszélyben, ugyanúgy, ahogy tudom, hogy a BKV a bérlet árát sem fejlesztésre költi. Attól még bérletet is veszek.

Most maszkot kell viselni, ha bizonyos szolgáltatásokat szeretnél igénybe venni. Ez van. Ebben a kérdésben neked nem osztottak lapot. Senkit nem érdekel a véleményed. Vagy hordod, vagy megbüntetnek. Vagy ha igazi lázadó vagy, és tényleg ez most a legfontosabb probléma az életedben, akkor bojkottálod a tömegközlekedést meg a személyes bevásárlást. Csak persze ahhoz már kicsit többet kéne tenni, mint hisztériázni. Ha maszkot horasz, akkor ugyanúgy beálltál a sorba, mint az általad lenézett "agymosottak".

2020. okt. 12. 10:57
 39/115 anonim ***** válasza:
23%

32-33-ra:

Pl. Kínában, Japánban a koronavírus járvány előtt is jellemző volt, hogy aki náthás volt, köhögött, az maszkot hordott buszon, boltban, iskolában, munkahelyen.

Ez szimpla higiénia, amiben a Távol-Kelet bizony előbbre jár, mint a magát fejlettnek képzelő Nyugat!

Egyáltalán nem lenne baj, ha a mostani járvány átformálná annyira a szokásokat Magyarországon, hogy ezentúl nagyvárosokban a fent említett helyzetekben a szimplán náthás, köhögős emberek is hordanának maszkot.

2020. okt. 12. 10:58
 40/115 anonim ***** válasza:
26%
#35 nem volt a kultúra része. Remélem azzá vált, tök jó lenne ha ezentúl aki beteg és kénytelen kimozdulni otthonról, az felvenné. :)
2020. okt. 12. 11:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!