Innentől minden maszkra, amit felveszek, ráírom, hogy SZÁJKOSÁR. Mi bajom lehet?
Értem amit mondasz, de kár emiatt hisztizni. Kellenek ezek a szigorú szabályok, hogy a tájékozatlanok és a lázadók is vigyázzanak a környezetükre.
Az igaz, hogy nem elég szigorúak a szabályok, de akkor is csökken valamennyire az expozíció.
Nem egy nagy történet felvenni a maszkot.
Örülök én is, hogy azért szép számmal vagyunk olyanok is, akik átlátjuk, hogy a maszkviselés illúziója a védekezésnek,
de közben az a szomorú, hogy erről nem beszélhetünk. Mert ha beszélünk, akkor szankciók...
Ameddig nem tilott önkényuralmi jelképet rajzolsz rá, addig pont senkit nem érdekel.
Én amúgy nem értem a háborgókat. Ha nem vagy dagadt vagy asztmás, akkor kapsz levegőt maszkban is. Ha meg az vagy, akkor miattad hord kb mindenki maszkot, mert veszélyeztetett vagy.
Sok problémám van a kormánnyal meg minden, de a maszkviselés legyen a legnagyobb baj. Ártani biztos nem árt. Keress magadnak valami értelmesebb ügyet amin hőböröghetsz.
Xdddd na megjött még egy okos a Normális elethez ragaszkodok csoportjából.
Hordj te is csipke maszkot, mint a barátaid 😂 aztán csodalkozz, ha nem szolgálnak ki 😂 mint az eladók tehetnenek erről a szarrol..és mintha meghatna őket ha egyel kevesebb vásárló van 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!