Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Innentől minden maszkra, amit...

Innentől minden maszkra, amit felveszek, ráírom, hogy SZÁJKOSÁR. Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

2020. okt. 12. 08:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/115 anonim ***** válasza:
60%

Értem amit mondasz, de kár emiatt hisztizni. Kellenek ezek a szigorú szabályok, hogy a tájékozatlanok és a lázadók is vigyázzanak a környezetükre.

Az igaz, hogy nem elég szigorúak a szabályok, de akkor is csökken valamennyire az expozíció.

Nem egy nagy történet felvenni a maszkot.

2020. okt. 12. 09:31
 12/115 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem inkább belülre ragasz rá magadnak egy műpéniszt, aztán azt tudod cumizgatni, hátha megnyugszol tőle és nem beszélsz ennyi ostobaságot.
2020. okt. 12. 09:33
 13/115 anonim ***** válasza:
85%
Jaja bekajálták. Az a szerencse, hogy te azon kiválasztottak közé tartozol john connor, aki nem. Kezd el szervezni az ellenállást.
2020. okt. 12. 09:36
 14/115 anonim ***** válasza:
80%
Inkább írd rá, hogy "szopásgátló" ;)
2020. okt. 12. 09:38
 15/115 anonim ***** válasza:
83%
Ez jobb: [link]
2020. okt. 12. 09:47
 16/115 anonim ***** válasza:
75%
Majd ha legközelebb fogorvoshoz mész vagy valaha műteni kell téged, nyugodtan mondd meg az orvosoknak, hogy ne vegyenek fel maszkot, ha téged kezelnek éppen. 😉
2020. okt. 12. 09:49
 17/115 anonim ***** válasza:
48%
Én személy szerint letojom, hogy mi van a maszkodra írva, de magamban azért örülnék, hogy nem csak én tartom látszatintézkedésnek a maszkot. A magyar ember, magyar fizetésből, nyugati áraknál, úgyis addig hordja az egyszer használatos maszkot, amíg lehet.
2020. okt. 12. 09:49
 18/115 A kérdező kommentje:

Örülök én is, hogy azért szép számmal vagyunk olyanok is, akik átlátjuk, hogy a maszkviselés illúziója a védekezésnek,

de közben az a szomorú, hogy erről nem beszélhetünk. Mert ha beszélünk, akkor szankciók...

2020. okt. 12. 10:00
 19/115 anonim ***** válasza:
81%

Ameddig nem tilott önkényuralmi jelképet rajzolsz rá, addig pont senkit nem érdekel.

Én amúgy nem értem a háborgókat. Ha nem vagy dagadt vagy asztmás, akkor kapsz levegőt maszkban is. Ha meg az vagy, akkor miattad hord kb mindenki maszkot, mert veszélyeztetett vagy.

Sok problémám van a kormánnyal meg minden, de a maszkviselés legyen a legnagyobb baj. Ártani biztos nem árt. Keress magadnak valami értelmesebb ügyet amin hőböröghetsz.

2020. okt. 12. 10:04
 20/115 anonim ***** válasza:
65%

Xdddd na megjött még egy okos a Normális elethez ragaszkodok csoportjából.

Hordj te is csipke maszkot, mint a barátaid 😂 aztán csodalkozz, ha nem szolgálnak ki 😂 mint az eladók tehetnenek erről a szarrol..és mintha meghatna őket ha egyel kevesebb vásárló van 🤷

2020. okt. 12. 10:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!