Szerintetek férfinak vagy nőnek jobb lenni?
Szerintem nőnek lenni sokkal jobb, és könnyebb.
- Egy nőtől nem várják el hogy fizikailag erős legyen.
- Egy nő lehet érzékeny, és néha sírhat is.
- A nők normál esetben sokkal szebbek, és vonzóbbak.
- Egy nőnek nem kell keményen edzenie ahhoz hogy jó teste legyen.
- Egy nő minden hobbit, és szinte minden munkát csinálhat amit egy férfi.
- Egy nőnek, sokkal stílusosabb, változatosabb a ruhatára.
- Egy nő nyugodtan megölelheti a barátnőjeit.
- Egy nő lehet biszex anélkül hogy bárki elitélné.
- Egy nőnek nem kell a pénisz mérete miatt stresszelnie.
- Egy nőnek nem kell kezdeményeznie, udvarolnia.
- A nőket a férfiak randira viszik, és fizetik nekik a randit.
- Egy nőnek csak lazítania kell szexnél, amíg a férfi igyekszik kielégíteni.
- Egy jó nőnél számtalan jó pasi próbálkozik.
-Egy nő sokkal könnyebben talál szexpartnert.
- Egy jó nő sokkal több like-ot kap szociális médián mint bármelyik férfi.
- A nő nap egy hatalmas ünnep, és a férfiak elhalmozzák a nőket ajándékokkal, míg a férfi nap létezéséről szinte senki nem tud, és senkit nem érdekel.
Nem gondolod, hogy a kérdés borzalmasan túl van tárgyalva?
Tudod mit? Hidd azt, hogy a nőknek jobb. Végül is olyan mindegy.
Én megértem, hogy így gondolkodsz, nyilván voltak csalódásaid vagy csak egy durvább hullámvölgyön mész keresztút és nemrégiben ezek beütöttek.De Valami történt az életedben, az tuti.😅 Viszont nekem nagyon úgy tűnik, hogy ezen kattogsz egész nap( "gonosz, rossz nők, milyen jó nekik", "milyen igazságtalan férfinek lenni.."). Ez neked sem egészséges, meg annak sem, aki elolvassa..mert mégis, ha belegonolsz ennek a kérdésnek nem volt túl sok értelme. Nincs olyan, hogy jobb vagy rosszabb, mindenki a maga módján éli az életét,valaki épp a maximumon, ők a" szebbek, jobbak, trófeák", és van, aki éppen megy az árral, átlagos, elsőre semmi rendkívüli...Őszintén mindegyik nemnek meg vannak az előnyei és a hátrányai, ezzel nem tudsz vitatkozni, viszont hatalmas hülyeség lenne össze szedni minden rosszat meg jót róluk..minek?xD(nem is lehetne).
Egyébként meg szerintem van egy-két dolog, ami nem is vonatkozik rád. Az kiderült az eddigi válaszaid alapján, hogy nem vagy sem homoszexuális, sem biszex. Honnan tudod biztosan, mivel kell szembesülnie egy leszbikus/bi nőnek és egy meleg/bi férfinek nap,mint nap?:D És ezt most nem támadásként írom, de lényegesen több férfitól kaptam negatív, becsmérlő visszajelzést velük kapcsolatban, mint nőtől (de, ez csak az én tapasztalatom🤷🏼).
Viszont a kérdésed olyan, mintha azt jelentetted volna ki, magyarnak jobb lenni, mint románnak (ha románok értenék,nyilván a maguk igazát, nemzetét védenék, mi meg a magyarokét.)
Full barátsággal írtam neked,de "ez a rideg igazság".
💓
Ez teljesen változó. Saját véleményem szerint a nők több fájdalmat éreznek, mint a férfiak. Fizikailag és lelkileg is (van kivétel) Arra gondolok, hogy a legtöbb nő túlgondolja a dolgokat.
Férfiaknál nagyobb a teher, a munka, a felelőség arra hogy eltartsa a családot. Meg valamiért a felnőttek többet elvárnak a fiúktól, mint a lányoktól.
Szerintem mindenki legyen büszke a saját nemére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!