Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek férfinak vagy...

Szerintetek férfinak vagy nőnek jobb lenni?

Figyelt kérdés

Szerintem nőnek lenni sokkal jobb, és könnyebb.

- Egy nőtől nem várják el hogy fizikailag erős legyen.

- Egy nő lehet érzékeny, és néha sírhat is.

- A nők normál esetben sokkal szebbek, és vonzóbbak.

- Egy nőnek nem kell keményen edzenie ahhoz hogy jó teste legyen.

- Egy nő minden hobbit, és szinte minden munkát csinálhat amit egy férfi.

- Egy nőnek, sokkal stílusosabb, változatosabb a ruhatára.

- Egy nő nyugodtan megölelheti a barátnőjeit.

- Egy nő lehet biszex anélkül hogy bárki elitélné.

- Egy nőnek nem kell a pénisz mérete miatt stresszelnie.

- Egy nőnek nem kell kezdeményeznie, udvarolnia.

- A nőket a férfiak randira viszik, és fizetik nekik a randit.

- Egy nőnek csak lazítania kell szexnél, amíg a férfi igyekszik kielégíteni.

- Egy jó nőnél számtalan jó pasi próbálkozik.

-Egy nő sokkal könnyebben talál szexpartnert.

- Egy jó nő sokkal több like-ot kap szociális médián mint bármelyik férfi.

- A nő nap egy hatalmas ünnep, és a férfiak elhalmozzák a nőket ajándékokkal, míg a férfi nap létezéséről szinte senki nem tud, és senkit nem érdekel.

2020. szept. 18. 15:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:
#49 Engem álltalában szeretnek a nők. Ennek a kiírásnak semmi köze ehhez. Csak kíváncsi voltam ki hogy látja a dolgokat.
2020. szept. 21. 22:21
 52/67 anonim ***** válasza:
58%

Akkor te hazugságban élsz. Azért szeretnek mert nem önmagad adod, fogalmuk sincs róla hogy kibe botlottak. Sajnálom őket hogy nem tudnak róla hogy akivel összeakadtak, az valójában utálja őket kollektíve, egy olyan dolog miatt amiről nem tehetnek. Senki nem tehet arról hogy nőnek születik, te meg bármikor válthatsz férfiakra ha ennyire irigy vagy a nőkre és ennyire nem tudod tisztelni őket amiért szerinted téged az ő létezésük miatt hátrány ér az életben.

Tudod akit én nem tudok tisztelni ahhoz egyáltalán nem akarnám hogy bármi közöm legyen. Normális, épelméjű ember csak azzal akar bármit is akire fel tud nézni, akit csodálni tud, nem azzal akit lenéz és megvet.

2020. szept. 21. 22:26
 53/67 anonim ***** válasza:
68%
Ennek az embernek súlyos problémái vannak.
2020. szept. 21. 22:30
 54/67 A kérdező kommentje:
#52 Elárulnád hogy miről beszélsz? Látom már nem létező dolgokat is ide képzelsz. Én nem utálom a nőket. Annyi a helyzet hogy szerintem jobb dolguk van az életben, és tudom hogy nem tudnak úgy szeretni egy férfit, ahogy egy férfi a nőt, ennyi. Mindkét nemnek megvannak a saját értékei. Ja és légyszíves ne tegyél úgy mintha ismernél. Fogalmad sincs milyen ember vagyok valójában. Ja és nem fogok egyedül megöregedni. :) Találni fogok egy szép, rendes nőt, és le fogom vele élni az életem. (Remélem)
2020. szept. 21. 22:35
 55/67 anonim ***** válasza:
52%

"a helyzet hogy szerintem jobb dolguk van az életben,"

Nincs jobb dolguk az életben. Embernek lenni nehéz, szenvedésekkel teli. Nőnek is, férfinek is. A lét tragikus.

*

Huszárik Zoltán Tisztelet az öregasszonyoknak

a 12 percet az szánja rá, akinek érzéke és igénye van a filmköltészethez.

Örök-érvényű - mint minden műalkotás-, idő feletti.

[link]

"...Ez a film az anyák, nagyanyák korálisa. Az öregasszonyoké, akik hajlott derekukkal, hunyó, megtört fényű szemükkel, aszott bőrükkel, göcsörtös és polyarthritis deformans daganataitól eltorzult kezükkel mindenekfölött való szépségben emelkednek a világ fölé. "...Búcsúznak anyáink, akik egy életen át magukon hordozták a világ terhét. Ez a búcsú csöndes és szerény, mint egész életük volt..."

2020. szept. 22. 17:41
 56/67 anonim ***** válasza:
100%

Egy nőtől nem várják el hogy fizikailag erős legyen.

De a nőktől 1000+1 dolgot várnak el amit a férfiaktól nem. Legyen kecses, legyen vonzó, ne beszéljen csúnyán, legyen művelt, ne függjön a férfitól de ne is legyen szingli. Legyen határozott és csinálja azt amit szeretne, de ha nem akar gyereket szülni vagy sportosan akar öltözködni sokszor megszólják(tapasztalat)

- Egy nő lehet érzékeny, és néha sírhat is.

Egy férfi is lehet érzékeny, az a sztereotípia miszerint a férfiak soha nem sírnak, és nem érzékenyek a feminizmussal együtt elgyengült. Igaz hogy sokan lenézik azokat a férfiakat akik sírnak, de ha pedig egy nő sír rögtön ő lesz a "nebántsvirág"

- A nők normál esetben sokkal szebbek, és vonzóbbak.

Férfiként nyilván így látod mert hetero gondolkodású vagy. De ez nem igaz. A fériak is tudnak piszok helyesek, vonzóak szimpatikusak, és szexik is lenni. Szerintem ez szexuális identitás függő, egy hetero férfi nyilván nem fogja azt mondani egy férfitársára hogy mennyire szexi.

- Egy nőnek nem kell keményen edzenie ahhoz hogy jó teste legyen.

Dehogynem. NAGYON sokszor igen. Persze ez is genetika kérdése, tényleg vannak olyanok akik a gyors anyagcsere miatt nem tudnak hízni, de a férfiaknál pedig a hormonok miatt könnyebb izmot felszedni.

- Egy nő minden hobbit, és szinte minden munkát csinálhat amit egy férfi.

Nagyon nem igaz, inkább fordítva. Egy férfi is lehet fodrász, mindenféle kiközösítés nélkül, míg ha egy nő fizikusnak, mérnöknek/építésznek megy el, diplomatának, politikusnak stb. sokszor nem tartják helyén valónak, a munkahelyen rangbéli "diszkrimináció" van, sokszor, vagy épp nem rég volt a női orvosoknak az a mozgalom , miszerint egy női orvos nem lehet csinos, ne sminkeljen stb, mert akkor biztos butább.

- Egy nőnek, sokkal stílusosabb, változatosabb a ruhatára.

Ez igaz.

- Egy nő nyugodtan megölelheti a barátnőjeit.

Ez is igaz, de többen is írták előttem hogy a férfiaknak sokszor nincs igényük arra hogy a barátjukat megöleljék

- Egy nő lehet biszex anélkül hogy bárki elítélné.

Én nem vettem észre, a mai társadalom egyre inkább harcol az LMBTQ közösség jogaiért, és társadalmi diszkriminációja ellen, de szerintem a férfiakat , és nőket egyaránt érik támadó hozzászólások.

- Egy nőnek nem kell a pénisz mérete miatt stresszelnie.

Csak a derék, csipő, mell,fenék méret miatt, a szőrtelenítés miatt és 1000+1 dolog miatt. Megértem hogy a péniszméret érzékeny téma, de az lenne a normális ha a nők sem stresszelnének a mell, fenék stb, méret miatt, míg a férfiak sem a pénisz méretük miatt.

- Egy nőnek nem kell kezdeményeznie, udvarolnia.

Nem kell de sokszor szoktunk

- A nőket a férfiak randira viszik, és fizetik nekik a randit.

Az első randit általában a férfi állja vagy közösen, de egy párkapcsolatban (jobb esetben)fele-fele arány van kb.

- Egy nőnek csak lazítania kell szexnél, amíg a férfi igyekszik kielégíteni.

Van hogy igaz, de van hogy nem, Ez elég póz függő p. egy lovaglóban a nőnek a csípője elég meghatározó szerep, de egy kutya pózban tényleg a férfi "dolgozz többet.

- Egy jó nőnél számtalan jó pasi próbálkozik.

Ha a külsőségekre utazol akkor nyilván...

-Egy nő sokkal könnyebben talál szexpartnert.

De csak ha jó nő :)

- Egy jó nő sokkal több like-ot kap szociális médián mint bármelyik férfi.

Akkor hogyha a nő kirakja fenekét, mellét, és megszerkesztet életét nyilván. Én ezt elítélem nekem olyan minta online prosti lenne amikor bikiniben belehajol a kamerába háttal, de hát kinek mi kell.

- A nő nap egy hatalmas ünnep, és a férfiak elhalmozzák a nőket ajándékokkal, míg a férfi nap létezéséről szinte senki nem tud, és senkit nem érdekel.

Ennek is megvannak az okai, de ezt inkább nem fejtem ki.

2020. szept. 25. 18:44
 57/67 anonim ***** válasza:
60%

Ha tudsz angolul nézd meg ezt a videót elég jól megmutatja nőként mik azok az egymásnak ellentmondó társadalmi "normák" amiinek nap mint nap meg "kell" felelni.

https://www.youtube.com/watch?v=jvgvaFFZlZ0

2020. szept. 25. 19:07
 58/67 A kérdező kommentje:

#56 De a nőktől 1000+1 dolgot várnak el amit a férfiaktól nem. "Legyen kecses, legyen vonzó, ne beszéljen csúnyán, legyen művelt, ne függjön a férfitól de ne is legyen szingli. Legyen határozott és csinálja azt amit szeretne, de ha nem akar gyereket szülni vagy sportosan akar öltözködni sokszor megszólják(tapasztalat)"

Nincs igazad. A kecsességed, és a szülést leszámitva a többi a férfiaktol is ugyanúgy elvárt, sőt még jobban. Most őszintén szerinted egy nőtől jobban elvérják hogy magabiztos legyen mint egy férfitól? Ne viccelj már xD.

"Egy férfi is lehet érzékeny, az a sztereotípia miszerint a férfiak soha nem sírnak, és nem érzékenyek a feminizmussal együtt elgyengült. Igaz hogy sokan lenézik azokat a férfiakat akik sírnak, de ha pedig egy nő sír rögtön ő lesz a "nebántsvirág""

A gyengeség mindíg sokkal elfogadottabb lesz a nőknél. Nem hiába hivják a nőt gyengébbik nemnek. Ha egy nő sír az a férfiban a védő mechanizmust váltja ki, de ha egy férfi sír akkor a nő csak szánalmat érez ami teljesen érthető.

"Nagyon nem igaz, inkább fordítva. Egy férfi is lehet fodrász, mindenféle kiközösítés nélkül, míg ha egy nő fizikusnak, mérnöknek/építésznek megy el, diplomatának, politikusnak stb. sokszor nem tartják helyén valónak, a munkahelyen rangbéli "diszkrimináció" van, sokszor, vagy épp nem rég volt a női orvosoknak az a mozgalom , miszerint egy női orvos nem lehet csinos, ne sminkeljen stb, mert akkor biztos butább."

Igazad van a munkával kapcsolatban, de ami a sportot, és a hobbit illeti egy nő mindent megtehet amit egy férfi.

"Dehogynem. NAGYON sokszor igen. Persze ez is genetika kérdése, tényleg vannak olyanok akik a gyors anyagcsere miatt nem tudnak hízni, de a férfiaknál pedig a hormonok miatt könnyebb izmot felszedni."

Ahhoz hogy egy nőnek jó teste legyen nem kell kondiznia, és izmokat pakolnia magára. Elég a helyes táplálkozás, és talán egy kevés kardió.

"Akkor hogyha a nő kirakja fenekét, mellét, és megszerkesztet életét nyilván. Én ezt elítélem nekem olyan minta online prosti lenne amikor bikiniben belehajol a kamerába háttal, de hát kinek mi kell."

Köztudott tény hogy a nők nagyátlagban több figyelmet, és likeot kapnak szociális médián, mivel a férfiak sokkal vizuálisabbak, és egy szép női külső sokkal nagyobb hatással van egy férfira, mint egy jó külsejű férfi egy nőre.

A többi ellenérveddel egyetértek.

2020. szept. 25. 20:00
 59/67 A kérdező kommentje:

#57 Azért ne tegyünk úgy mintha egy nő élete olyan lenne mint régen a spártai férfiaké. Én is küldök neked egy jó videót.

[link]

2020. szept. 25. 21:40
 60/67 anonim ***** válasza:
59%
Férfinak, legalább nagy vagyok és erős. És mindenki fél tőlem, ezt szeretem. A nők is szeretnek. Amúgy sem tudnám elképzelni hogy puncim van, gyenge vagyok, és a fszt szeretem. Ja meg még menstruál is.
2020. szept. 27. 17:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!