Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek férfinak vagy...

Szerintetek férfinak vagy nőnek jobb lenni?

Figyelt kérdés

Szerintem nőnek lenni sokkal jobb, és könnyebb.

- Egy nőtől nem várják el hogy fizikailag erős legyen.

- Egy nő lehet érzékeny, és néha sírhat is.

- A nők normál esetben sokkal szebbek, és vonzóbbak.

- Egy nőnek nem kell keményen edzenie ahhoz hogy jó teste legyen.

- Egy nő minden hobbit, és szinte minden munkát csinálhat amit egy férfi.

- Egy nőnek, sokkal stílusosabb, változatosabb a ruhatára.

- Egy nő nyugodtan megölelheti a barátnőjeit.

- Egy nő lehet biszex anélkül hogy bárki elitélné.

- Egy nőnek nem kell a pénisz mérete miatt stresszelnie.

- Egy nőnek nem kell kezdeményeznie, udvarolnia.

- A nőket a férfiak randira viszik, és fizetik nekik a randit.

- Egy nőnek csak lazítania kell szexnél, amíg a férfi igyekszik kielégíteni.

- Egy jó nőnél számtalan jó pasi próbálkozik.

-Egy nő sokkal könnyebben talál szexpartnert.

- Egy jó nő sokkal több like-ot kap szociális médián mint bármelyik férfi.

- A nő nap egy hatalmas ünnep, és a férfiak elhalmozzák a nőket ajándékokkal, míg a férfi nap létezéséről szinte senki nem tud, és senkit nem érdekel.

2020. szept. 18. 15:14
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:
#4 A jó nőkre álltalában úgy néznek mint egy Istennöre, és nézik őket le. Sőt a legtöbb férfi kevésnek tartja magát hozzájuk.
2020. szept. 18. 15:57
 12/67 A kérdező kommentje:
* és nem nézik le őket.*
2020. szept. 18. 15:58
 13/67 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, ez nálad olyan szintű irigység ami már-már nőgyűlöletbe csap át itt-ott.

Rám azt mondanád az egzisztenciám alapján hogy gazdag vagyok, ha meglátnád a párom körülményeit, azt mondanád hogy ő szegény.

De mivel nem a pénzen alapszik a kapcsolatunk, ez egyikőnket sem érdekli.

Csak a felszínes emberek kattognak olyan dolgokon amikről te beszélsz. A pénz, a külső, a lájkok...

Tök mindegy hogy milyen nemű vagy, ha nem látod a fától az erdőt és mindig mindenben csak a rosszat látod, soha nem leszel boldog.

2020. szept. 18. 16:01
 14/67 anonim ***** válasza:
38%
#13: szerintem meg pont, hogy a saját nemét isteníti és kezd nagyon elszállni magától
2020. szept. 18. 16:04
 15/67 A kérdező kommentje:
#6 Megmondom őszintén én speciel soha nem éreztem vágyat hogy egy férfi barátom valaha megöleljem, és a legtöbb hetero férfi erre nem is vágyik. Ez az utolsó dolog ami miatt sajnálni kellene minket, csak szerintem nőként ez is egy jó dolog. A lájkos dolog az csak hab a tortán, nyilván senkit nem érdekel a nap végén, de egó növeléshez szerintem nem hátrány. A többi érvem szerintem egyértelmű előny a nők számára.
2020. szept. 18. 16:09
 16/67 anonim ***** válasza:
55%
Nőként a jó külső nem mindig előny, pasi barátod valószínűleg soha nem lesz, mivel ha randizna a pasi, a barátnője mindig féltékenykedne a szép lányra.Nem minden nőnek fontos az egzisztencia, nem mindenki élősködő.A normális pasik többsége átlagos kinézetű barátnőt keres.A túl magabiztos pasik meg szeretnének maguknak egy díszt.
2020. szept. 18. 16:10
 17/67 A kérdező kommentje:
#13 Csak reálisan nézem a dolgokat. Ennyi.
2020. szept. 18. 16:12
 18/67 A kérdező kommentje:
#16 Én nem vagyok magabiztos, és nekem mégis a legjobb nők kellenek. Nyilván a jó belső is nélkülözhetetlen, de ha egy szép nő mindenképp dísznek számit, akkor igen nekem "dísz" kell.
2020. szept. 18. 16:17
 19/67 anonim ***** válasza:
65%

Pont így alakul ki a nőgyűlölet. Mikor egy áltagos pasi átlag feletti nőt akar, ha jönnek sorban az elutasítások akkor pedig elkezdi kollektíve utálni a női nemet. Rájuk ken mindent, hogy neki nem azért nem jön össze semmi mert felülpozicionálja magát és nem a saját kategóriájában keresgél, hanem azért mert a nőknek a pénz kell, meg a jó külső, meg a nagy farok, satöbbi-satöbbi. Meg hogy a nőknek bezzeg mennyivel könnyebb.

Ha reálisan nézed a dolgokat akkor lásd magadat is reálisan, és elérhető nőket lőjél be magadnak.

Intelligencia kérdése az egész.

2020. szept. 18. 16:23
 20/67 A kérdező kommentje:
#19 Egy szóval sem mondtam olyat hogy átlagos lennék. Nem tartom magam egy Brad Pittnek, de szerintem a legtöbb férfi nem néz ki jobban tőlem. Azzal is tisztában vagyok hogy egy nőnek a magabiztosság, a kisugárzás, és a humor a legfontosabb egy férfiban. És azt sem mondtam hogy valaha elutasítottak volna. Ha megy az angol ezt nyugodtan megnézheted. [link]
2020. szept. 18. 16:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!