Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek férfinak vagy...

Szerintetek férfinak vagy nőnek jobb lenni?

Figyelt kérdés

Szerintem nőnek lenni sokkal jobb, és könnyebb.

- Egy nőtől nem várják el hogy fizikailag erős legyen.

- Egy nő lehet érzékeny, és néha sírhat is.

- A nők normál esetben sokkal szebbek, és vonzóbbak.

- Egy nőnek nem kell keményen edzenie ahhoz hogy jó teste legyen.

- Egy nő minden hobbit, és szinte minden munkát csinálhat amit egy férfi.

- Egy nőnek, sokkal stílusosabb, változatosabb a ruhatára.

- Egy nő nyugodtan megölelheti a barátnőjeit.

- Egy nő lehet biszex anélkül hogy bárki elitélné.

- Egy nőnek nem kell a pénisz mérete miatt stresszelnie.

- Egy nőnek nem kell kezdeményeznie, udvarolnia.

- A nőket a férfiak randira viszik, és fizetik nekik a randit.

- Egy nőnek csak lazítania kell szexnél, amíg a férfi igyekszik kielégíteni.

- Egy jó nőnél számtalan jó pasi próbálkozik.

-Egy nő sokkal könnyebben talál szexpartnert.

- Egy jó nő sokkal több like-ot kap szociális médián mint bármelyik férfi.

- A nő nap egy hatalmas ünnep, és a férfiak elhalmozzák a nőket ajándékokkal, míg a férfi nap létezéséről szinte senki nem tud, és senkit nem érdekel.

2020. szept. 18. 15:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 slajmi ***** válasza:
54%
A nőknél van az összes jó mell!
2020. szept. 21. 12:26
 32/67 anonim ***** válasza:
54%

Lehet ezt csurni csavarni, de sajnos a kerdezonek valoban igaza van. :/

Ezt nem csak en mondom, hanem a statisztika is. A ferfiaknal sokkal kevesebb az atlaf eletkor, a hajlektalanok 80%a ferfi, a munkahelyi baleseteket 90%ban ferfiak szenvedik el, Amerikaban a vagyon 51%a noknel van. Ezek pedig mind arra vezethetoek vissza, amiket a kerdezo felsorolt.

Lehet itt verni a nyalarokat holgyeim, de a tenyekkel nem tudtok vitatkozni. Nem ertem miert faj az igazsag, hogy sokkal tobb szempontbol jobb nonek lenni a mai vilagban, mint ferfinak. :/

Az olyan proli peldakat meg mar nem is emlitem, hogy pl Tinderen egy atlagos lany megkaphat egy atleg feletti fiut, de egy atlagos fiu nagyon talan vert izzadva kaphat meg egy atlag alatti lanyt..

2020. szept. 21. 14:30
 33/67 anonim ***** válasza:
67%

Az hogy ki milyen életet él, egyéni döntés, azért több a hajléktalan férfi, mert a férfi ilyen zabolátlan típus, enged a szenvedélyeinek és oda juttatja magát. Rengeteg hajléktalant ismerek, mert én nem megyek el mellettük szó nélkül. A legtöbb őszintén elmondta hogy hogyan került utcára, és bevallják hogy ők cseszték el, nem kenik másra. Elmondták hogy hogy csúsztak le a saját hibás döntéseik miatt.

A munkahelyi balesetek többsége szintén ezért van, mert egy nő soha nem fogja menőzésből összetörni magát a munkahelyen, meg sehol. Nem úgy mint a haverom akinek tropák a térdei, mert meg akarta mutatni a munkatársaknak hogy ő annyira menő hogy tud lógni a targonca villáin.

2020. szept. 21. 14:45
 34/67 A kérdező kommentje:
#33 És ez mit jelent? Hogy nőnek lenni sokkal jobb, és könnyebb.
2020. szept. 21. 15:20
 35/67 anonim ***** válasza:
45%
Nem, azt jelenti hogy a nőknek több esze van, és amelyik gödör elkerülhető, abba nem esnek bele.
2020. szept. 21. 15:26
 36/67 A kérdező kommentje:
#35 És most ezzel nem az állításomat igazoltad már megint? :D Egy jó nő mit veszít azzal hogy nem férfinak született? Erre az egyetlen válasz az hogy semmit. (Ha a menstruációt nem számitjuk bele)
2020. szept. 21. 15:32
 37/67 anonim ***** válasza:
84%

1.- Egy nőtől nem várják el hogy fizikailag erős legyen.

Nyilván a férfi az erősebbik nem de nyilván ami egy nőnek komolyabb

dolognak látszik az a férfinek pont, hogy egy semmiség tehát ez eléggé evidens.

Konrkétan elvárva senkitől nincs, hogy több 100 kilókat emelgessen.

2.- Egy nő lehet érzékeny, és néha sírhat is.

Miért a férfiak nem sírhatnak ? Ők mind legyenek érzéktelenek és szatírok ?

Nyilván kevesebbszer sírnak a férfiak mint a nők de ez nem jelenti azt, hogy nem

is sírnak csak éppen nem mindenki előtt mert a büszkeség miatt nem láthaják.

3.- A nők normál esetben sokkal szebbek, és vonzóbbak.

Alapján véve egy heteroszexiálus szempontból mindig az ellentkező nem lesz a vonzóbb

nálam pl egy "nő" által helyesnek tartott férfi nem biztos, hogy én annak látom

lehet, hogy éppen hányadéknak (erre már volt példa)

4.- Egy nőnek nem kell keményen edzenie ahhoz hogy jó teste legyen.

Szerintem meg pont, hogy a férfiaknak nem kell mivel van egy alap izomzatuk persze ez eltérő

amig váltózó kis/közepes/nagy mértékű, ismerek jópár olyat akik semmit se csinálnak mégis

izmosabbak vagy annak tűnnek. De ez sok mindentől függ fiziaki adottságok stb.

A nők egy elégnagy része az akik nem elégedettek a testükkel mert "túl vékonynak" de leginkább

legtöbbször "kövérnek" látják magukat.

5.- Egy nő minden hobbit, és szinte minden munkát csinálhat amit egy férfi.

Pont, hogy fordítva mivel manapság már szinte eltüntek az olyan női munkák mint a

varrás,mosás stb amik kimondottan "női" munkának vannak nevezve és legtöbbször a nőket nézik le

ha éppen, egy olyan munkát akar végezni amit leginkább férfiak végeznek.

Pl autószerelő,katona,tűzoltó stb

6.- Egy nőnek, sokkal stílusosabb, változatosabb a ruhatára.

Ez teljesen egyén függő mert a nők között is vannak olyanok akik utálnak egy adott ruhadarabot pl szoknya

vagy bármi más. Ebben is inkább a nők akik kötöttebbek habár manapság már nem igazán érdekel senkit, hogy

egy csajnak kint van a fél p*csája vagy a kannákat kirakta. Arra fel is kapja a fejét mindenki :)

De ha egy férfi kiraja a döbrögit az senkit se érdekel vagy max megnézik de kiröhögik.

7.- Egy nő nyugodtan megölelheti a barátnőjeit.

Ugyan az szinte mint a 2.

Ha valaki olyan, hogy ölelgeti a haverjait köszönéskor, elköszönéskor akkor igazából senkit se érdekel szerintem.

Igazából manapság már azt is le sz*rják ha egy fiú éppen 4 lánnyal ölelkezik szóval semmi ez full hülyeség.

8.- Egy nő lehet biszex anélkül hogy bárki elitélné.

Szerintem itt a "homoszexuálisok"-ra gondoltál a férfi - férfi páros jobban el van ítélve mint a nő - nő páros ez tény.

De ha tényleg a biszexre gondoltál akkor semmi akadályát nem látom mivel a biszexek azok minden lyukra pályáznak és még

a kígyóuborkát se ítélik el. :'D

9.- Egy nőnek nem kell a pénisz mérete miatt stresszelnie.

A pénisz mérete miatt még jó, hogy nem :)

De a melle mérete meg a fenék mérete miatt annál inkább meg a testalakjuk miatt meg, hogy ne legyenek ráncosak,

narancsbőrösek ami egy eléggé taszító látvány. Sminkről műszempillától a legutolsó zsírkréta szemöldökön át

a műhajig viszont mindennel foglalkoznak. Meg, hogy minden bizsu meglegyen meg csillogjon villogjon.

Addig egy férfit ilyenek nem érdekelnek fodrász, rosszabb esetben egy borbély aztán itt ki is merült az egész

max karóra,parfüm aztán ennyi.

10.- Egy nőnek nem kell kezdeményeznie, udvarolnia.

Tehát ha egy lánynak tetszik egy fiú akkor várjon addig amíg észre nem veszi meg el nem kezd beszélgetni vele ?

Mivan ha éppen nem tetszik neki az adott lány ? Egy lánynak nyílván több a jelentkezője de nem biztos, hogy azok

mind tetszenek is a lánynak.

11.- A nőket a férfiak randira viszik, és fizetik nekik a randit.

Oké persze úgy illik, hogy a férfi fizeti a randit de ez is személyre válogatja mert valaki el se fogadja max úgy, hogy felóba.

De egyébként attól a pár ezer forintól roszabb esetben pár tíz ezer forintól amít ki kellett adnia szegény palinak a nőre

biztos, hogy földhöz fogja vágni őt.

12.- Egy nőnek csak lazítania kell szexnél, amíg a férfi igyekszik kielégíteni.

A női szempontot nem igazán ismerem max annyira, hogy a nőknek sokkal nehezebb elmenniük mint egy férfinek.

Amíg a férfiaknak 1-2 perc jobb esetben 5-15 perc addíg a nőknek ennél több és ott ismerni kell az illetőt

testileg, hogy tudja mi jó neki. stb

13.- Egy jó nőnél számtalan jó pasi próbálkozik.

Igen egy "jó" nőnél próbálkoznak "jó" pasik is de mivan akkor ha az adott nő nem annyira előnyös akkor bukta az egész nem ? :D

14.- Egy nő sokkal könnyebben talál szexpartnert.

Ez nyilván való mivel több a kanos férfi mint a kanos nő. :'D

De a nőket sokkal többször kihasználják mint a férfiakat mivel leginkább a férfiak szemében már bocsánat de

csak egy "szextárgy" tisztelet a kivételnek. Mert sokakat pont nem érdekli, hogy a lányka elment-e vagy sem

egy alkalmi esetben. Sokakat még kapcsolatban sem ami szomorú és számomra elítélendő.

15.- Egy jó nő sokkal több like-ot kap szociális médián mint bármelyik férfi.

Ebbe nem tudok belekötni ez egy nyilván való dolog. De mire jó az, ha egy lánynak van több száz vagy akár több ezer like a képén ?

Attól még lehet sík hülye és a likeolok nagyrészének a szemében egy darab hús ami csak alkalmi esetre kell aztán ennyi.

Bocsi a kifejezésért de ez a szomorú igazság. De erre nem nehéz rájönni mivel szerinted egy kívánatos lánynak a képét miért likeolná sok fiú ?

Mert annyira tetszik nekik talán a szempillájuk vagy jól sikerült a smink ? vagy a filter tetszik nekik épp ? Ugyanmár ez egy nyílt tény.

16.- A nő nap egy hatalmas ünnep, és a férfiak elhalmozzák a nőket ajándékokkal, míg a férfi nap létezéséről szinte senki nem tud, és senkit nem érdekel.

Ez egy hülyeség és egy teljesen nagy téveszme. Ha egy olyan lányt nézünk aki eléggé kívánatos az nyílván udvarlás szempontjából kap sok embertől

ajándékot, virágot, csokit stb. De ez nem biztos, hogy annyira jól is esik az adott lánynak szerintem mivel olyanoktól is kap akiktől nem biztos, hogy akar. :)

Tehát szerintem ezért hülyeség viszont az anyák napja viszont annál fontosabb és értelmesebb szerintem mivel a nő az aki sokkal jobban érzelmi kapcsolatban

van a gyermekével. És azért is mivel a nők jobban igénylik a törődést mint a férfiak tehát értelemszerű.

Férfinap, ezen jót nevettem :D Ezt, hogy gondoltad a nők vesznek ajándékot pl bor,pálinkát a fériaknak ? :D

Nyílván nem lenne rossz de mire fel ? Arra, hogy elviselik a nők rinyálását vagy mi ? :'D

Egyébként ez az egész kérdés olyan mintha a férfiakat akarnád lealacsonyítani, becsmérelni

nyílván nem ismered a férfi szempontot ezért lehet ennyire hiányos látásköröd de akkor ne írj már hülyeségeket.

2020. szept. 21. 18:25
 38/67 A kérdező kommentje:

#37 Őszintén szólva nincs kedvem könyvet írni hogy megcáfoljam az ellenérveidet. Egy férfinak nincs nagy alap izma ha nem edz, nem sportol, és nem végez fizikai munkát. Egy nőnek pedig rleve nem kell izmosnak lennie ahhoz hogy egy bombanő legyen. Elég odafigyelni a táplálkozásra, és talán egy minimális mozgás, de ennyi. Már leirtam hogy ezek álltalános szereopítiák, szóval

a szubjektív vélemények nem sokat változtatnak rajta. Egy férfinak egy kapcsolatban mindenért meg kell dolgoznia, míg a nőnek jóesetben csak adnia kell magát. Ha egy nő mindkét nemhez vonzódik az teljesen oké, ha a férfi akkor undorito, férfiatlan, és szánalmas (nem vagyok bi, ez csak egy példa). Ja és egyébként férfi vagyok. Nem a saját nemem akarom megalázni csak leirtam a tényeket hogy miért jobb és könnyebb nőnek lenni, és hogy a nők miért nem veszítettek semmit hogy nem férfinak születtek. Ez van ami van, mindenkinek ki kell hoznia a saját neméből a maximumot, de a tények azok tények.

2020. szept. 21. 18:45
 39/67 anonim ***** válasza:
67%

Szóval számodra rossz, hogy férinak születtél és küzdened kell azért, hogy legyen egy barátnőd akit szeretsz és viszont szeret téged ? Rengeteg de rengeteg olyan dolog van amiért egy férfinak nem kell még csak megküzdenie se.

Nyilván egy semmittevő férfinek nincs nagy izomzata vagy nagyon vékony vagy túlsúlyos. Nyilván ez ellen lehet tenni mint ahogy elmondod, hogy "a nőknek elég ha rendben a kaja" amivel nem nagyon értek egyet mivel még mindig a nőknek van azzal nagyobb bajuk, hogy kövérebbek de hagyjuk is ha te férfiként erősebb izmosabb akarsz lenni ahhoz neked aktivizálnod kell saját magadat enned kell normálisan és el kell menni edzeni sportolni. A semmittevéstől még soha senkinek nem volt eredménye. Egyiptomban amikor építették a piramisokat szerinted csak siránkoztak, hogy nem elég erősek ahhoz, hogy több tonnás köveket vigyenek el több száz kilométerre A-ból B-be ? Fogták magukat használták az agyukat és neki álltak.

Ha akarsz valamit az életben azért tenned is kell. Lehet, hogy bántóan hangzik de ez nem így van. Kivéve ha nem egy gazdag családba születtél ahol minden adott.

2020. szept. 21. 19:02
 40/67 A kérdező kommentje:
#39 Mondtam én olyat hogy nem edzek? Itt most arról van szó hogy egy férfinak a vonzó külsőért meg kell dolgoznia, egy nőnek nem. Nem az a bajom hogy küzdenem kell egy olyan nőért akit szeretek, hanem hogy ő soha nem fog szeretni azért aki vagyok. Egy nő nem tud igazán szeretni. Nem azért szeret aki vagy hanem az érzéseket szereti amit a férfi kivált belőle. Pont olyanok mint a macskák. És mielőtt azzal jönnél hogy ez megkeseredettség, nagyon tévedsz. Ez a rideg igazság. Mit veszítettél hogy nem férfinak születtél? Megköszönném ha erre válaszolnál. ;)
2020. szept. 21. 19:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!