Melyiknek jobb lenni férfinak vagy nőnek? Választod fogalmazd meg hogy mért!
azért jó férfinak mert:
-mászkálhat félmesztelenül
-nem kell menstruálni
-nem annyira gáz a csúnya beszéd
-általában ő kezdeményez a szerelemben
-nem kell szűlnie
- ha jól néz ki a lányok zabálják
azért jó nőnek mert:
-a saját testéből lesz egy gyermek
-lehet bombázó
-csinos
-lehet aranyos, ribanc, és stréber
-műköröm, haj, ruhák
-szeretnek öltözködni
kb ennyi ami most ezsmbe jutott
szerinted kedves kérdező?
előző vagyok... :)
Szerintem nőnek lenni jobb, mert lehetnek érzelmeid anélkül, hogy bárki hülyének / b.zinak / csirának / cukifijúnak nevezne :-) Nem kell folyamatosan megjátszanod, hogy te vagy az atyaúristen, az erős, a bátor a stb... Én ezt nem bírnám csinálni...
Szebb tested van, mint a férfiaknak
Nem kell gusztustalanul szőrösnek lenned (ha szőrtelenítesz, akkor "b*zi-e vagy"-szabály lép életbe :D)
Akárhány orgazmusod lehet egymás után, és még zsepi se kell hozzá, továbbá ha az utcán / tanórán (stb) felizgulsz, azt senki nem veszi rajtad észre
A pasik mindig a segítségedre sietnek (bepakolják a nehéz bőröndödet a buszba, felrakják a láncot a bicajodra, hogy ne kend össze a kezed, stb), előreengednek az ajtóban... Meg úgy egyáltalán minden nehéz és erőt igénylő dolgot megcsinálnak helyetted
Sokkal többféle frizurád lehet, meg már eleve az is, hogy foglalkozhatsz a külsőddel anélkül, hogy b.zievagy lennél :D
Fúú most ennyi jutott eszembe
fiúnak szerintem jobb lenni mert nem kell folyton olyanokon aggódni hogy mekkora a melled meg hogy néz már ki meg nem menstruálsz két hetente három hétig és nem szarakodsz annyit kis dolgokon amik kb nem is léteznek meg erősebb is vagy
és persze a hajaddal sem kell szarakodni fiúként, le kell vágni jó rüvidre párhetente aztán kész még szinte menő is
hát én lány vagyok, de én is jobban szeretek lány lenni. a menstruáció/szülés az egyetlen ami rossz dolog. de amúgy a hajunkat változtathatjuk, bármilyen színű ruhát fölvehetünk, smink, stb. a fiúk meg csak úgy.. vannak :D mármint nem sértésből. csak egy lány többet tud változtatni magán.
amúgy a fiú azért jobb, mert könyebben találnak barátokat, mert ők nem versengenek. ezért is értem meg magam jobban a fiúkkal :/ a lányok (errefelé) mindd beképzelt ribancok.
Fiúként: Az érzéseidről nem tudsz beszélni olyan ténylegesen nyiltan senkivel.Mert ha megpróbálod b_uzi vagy.Ha már 2 éve nincs barátnőd akkor b_uzi vagy.Ha szokatlanul túl sok időt töltesz egy másik sráccal b_uzi vagy.Ha nem vagy te is olyan mint a többi srác akkor kitagadnak.A szerelemben neki kell kezdeményeznie szóval ez elég nagy felelősség és sok bátorságot igényel.Engem már nagyon idegesít ez a sok mutogatás!Hogy te is b_uzi vagy, meg te is..És ha b_uzi?Nem hinném hogy rájuk tartozna.
Lányként: Nyiltan lehet a lányokkal érzésekről beszélni.Nem mondják hogy 'ez l_ezbikus'.Ha 2 éve nincs barátod akkor 'hu mekkora s_eggfej lehetett az előző srác hogy ennyire földbe tiport'.Viszont a lányok pletykásak.Hamar kitagadják azt aki nem szimpatikus vagy fenyegetést jelent.A szerelemben viszont ő az aki csak vár a srácra.A 'szenvedő alany'.Persze ma már kezdeményezhet a lány is, de mégis az a normális (szerintem) ha a fiú indít.
Inkább lány:)
férfinak. nehéz lenne elmagyarázni és hosszú. de szerintem egy pasi élete sokkal könnyebb. de aztán mindenki arra vágyik aki nem lehet (általában). mindenki kipróbálná, hogy milyen a másik nem tagja lenni. és lehet, hogy ha kipróbálnám, hogy milyen a férfi lét azt mondanám, hogy inkább legyek mégis nő. de mivel ezt nem tehetem meg, maradok a véleményemnél, hogy a férfiaknak könnyebb. de ez csak az én véleményem. az előttem szólók is érdekes dolgokat írtak. mindegyikben van igazság. szerintem az élet mindenki számára nehéz..kortól, nemtől és minden egyébtől függetlenül.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!