Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz homofóbnak lenni?

Gáz homofóbnak lenni?

Figyelt kérdés
Miért lett egyre elfogadottabb melegnek lenni? Sokan már azt hangoztatják, hogy melegnek lenni NORMÁLIS. Szerintem egyáltalán nem normális. Az a normális, amit ha minden ember követne, akkor jó irányba haladna az emberiség. Ha mindenki meleg lenne, akkor kipusztulna. Szerintem szörnyen káros ráerőltetni a társadalomra a meleg propagandát. Én a felvonulásokat se engedélyezném, nem hogy azt, hogy az follyon még a csapból is, hogy el kell fogadni a melegeket stb. Nekem azzal nincs bajom, ha valaki annyira ostoba, hogy mondjuk így lázad a szülei ellen, hogy nem akar maga után utódot hagyni. Azzal sincs bajom, ha valaki mondjuk néha férfiakkal van együtt, ha ebben leli örömét, hát csinálja. Mindenkinek joga van ezekhez. De hogy még ezt a meleg propagandát is ennyire bele kell nyomni az emberek arcába azt elfogadhatatlannak, gusztustalannak és abnormálisnak tartom. Valaki meggyőzhetne arról, hogy miért normális dolog melegnek lenni, és miért jó, hogy gyerekek szeme láttára nőnek öltözött férfiak vonuljanak fel a városban.

2020. aug. 26. 21:19
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/164 A kérdező kommentje:
Ezen most lehet meg fogsz lepődni, de heteroszexuálisnak sem születik senki. Lehet azt is a szülőktől, tvből, utcán látták, hogy sok ember, a szüleik így viselkedik. Nem tudhatod ez hogyan alakul ki. Ekkora hulyeseget is ritkán hallok :D szerinted ez a 3 dolog elvalaszthato? Tehát a gondolkodásod nem formálja szerinted a jellemed? Egy ilyen ostoba válasszon ennyit gondolkodtal?
2020. szept. 24. 12:33
 92/164 anonim ***** válasza:
79%

Persze, ennyit gondolkodtam, különben nincs jobb dolgom egyáltalán, mint egész álló nap a gy-t figyelni.

Igen, külön lehet választani, mivel az nem az ember jellemvonása, hogy melyik nem felé vonzódik szexuálisan. Ezt csak a hozzád hasonló primitív laikus emberek találtak ki, hogy aki meleg az mindenképp affektál meg szivárványos sálat hord, aki hetero az mindenképp férfias/nőies.

Azt állítod tehát, hogy a szexuális beállítottságot másoktól látja az ember. Szülőktől, tv-ből vagy utcán szinte kizárólag heteroszexualitást lehet látni, homoszexualitást aligha. Honnan ragad akkor a homoszexualtás? És hogy lehet, hogy melegekre nem ragad a heteroszexualitás?

2020. szept. 24. 15:40
 93/164 A kérdező kommentje:
Én ismerek olyat is aki évekig meleg volt és most lett egy barátnője. Rá mi "ragadt" akkor? Tapasztalt ezt is azt is. Ez alakította a szexualitását is.
2020. szept. 24. 16:07
 94/164 A kérdező kommentje:
Kettőnk közül itt szerintem te vagy a primitív egyébként.
2020. szept. 24. 16:07
 95/164 anonim ***** válasza:
38%

Ó jajj, hogy el ne pityeredjek. Na bumm, szerintem meg te vagy primitív, mimózácska.

,,Én ismerek olyat is aki évekig meleg volt és most lett egy barátnője. Rá mi "ragadt" akkor? Tapasztalt ezt is azt is. Ez alakította a szexualitását is."

Ezek szerint elkerülhetetlen, hogy az ember tapasztaljon dolgokat, amik befolyásolják. Akkor mi a kérdésed/problémád?

2020. szept. 24. 17:56
 96/164 anonim ***** válasza:
78%

Nah az, hogy gáz homofóbnak lenni e vagy sem megválaszolták.

A gázságot a tömeg közizlése definiálja, és a szerint gáz.

Az hogy bűne...

Nem bűn, mindenki viszolyoghat, útálhatja, vagy éppen félhet a melegektől, addig a pontig amíg nem fordul át ez tetlegességbe vagy uszításba.

Kevesebbért is gyűlöltek már tömegek embereket, de azokért senki nem áll ki senki.

2020. szept. 24. 18:08
 97/164 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, most akkor ezzel beismerted, hogy végig nekem volt igazam? Ugyanis te az mellett érveltél, hogy a szexualitás velünk születik, én pedig amellett, hogy tapasztalunk/látunk dolgokat és az alakítja a szexualitásunkat, és ezért káros, hogy gyerekek láthatják az ilyen felvonulásokat.
2020. szept. 24. 18:46
 98/164 anonim ***** válasza:
78%

Szerinted beismertem? Dehogy. Nem a gondolatomat írtam oda, hanem a te 'logikádat' bontották ki. Arra akartam rámutatni, hogy egyrészt kusza, egymásnak ellentmondó 'érveket' sorakoztatsz fel, másrészt ha megválaszoltad magadnak a kérdést, mit akarsz megkérdezni idegen emberektől? Merthogy a kérdés elejétől mostanig kb. 180 fokos fordulatot tettél.

Másrészt. Attól függetlenül, hogy a tudomány mai állása szerint a szexuális irányultság velünk születik, én személy szerint egy büdös szóval nem hoztam ezt szóba, amellett érveltem, hogy ha valami nem tetszik, és az a valami történetesen nem érint téged, nem kell vele foglalkoznod, mivel senki sem kényszerít, és nem várhatod el, hogy vadidegen emberek a te gusztusodhoz igazítsák az életüket.

Megint ott tartunk, hogy fingod sincs róla, milyenek az ilyen felvonulások, de habzó szájjal ekézed. Én - nem sokszor ugyan, de - voltam Pride-on, kb. egyáltalán nem visznek oda gyerekeket, max tinik vannak ott, de ők is elenyésző mennyiségben. És képzeld, nem lettem meleg azóta sem, sem a Pride-tól, sem mástól, pedig elég sok genderfluid tartalmat nézek, igaz, én felnőtt vagyok.

2020. szept. 24. 19:27
 99/164 anonim ***** válasza:
*bontottam ki
2020. szept. 24. 19:29
 100/164 anonim ***** válasza:
0%

A szexualitás változhat is, de ez messze nem olyan egyszerű változás, hogy „sok buzzit lát a gyerek azt ő is buzzi lessz”, hanem mondjuk a férfi szerep hiánya okozhat homoszexualitást.

Az énképbe bele tud szólni a társadalom pl a dragquin kúltúra, de a szexualitás ennél egy fokkal bonyolultab kérdés.

Mindenesetre így vagy úgy, de a buzziság nem árt senkinek, és ha nem árt senkinek kár ellene szót ejteni, de a szólásszabadsága mindenkinek megvan hozzá.

Egyébként meg a tököm tele a szavak cenzúráztatásával.

Attól hogy nem engedi használni a buzzi szót a gyakori még nem lessz senkisem toleránsabb vagy kevésbé toleráns, ez csak egy szó....

Ugyanez vonatkozik az amerikaiak rettegett nîgger kifejezésére, ami valahogy csak bizonyos pigmentsűrűség fölött nem rasszista használni...

2020. szept. 24. 19:59
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!