Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz homofóbnak lenni?

Gáz homofóbnak lenni?

Figyelt kérdés
Miért lett egyre elfogadottabb melegnek lenni? Sokan már azt hangoztatják, hogy melegnek lenni NORMÁLIS. Szerintem egyáltalán nem normális. Az a normális, amit ha minden ember követne, akkor jó irányba haladna az emberiség. Ha mindenki meleg lenne, akkor kipusztulna. Szerintem szörnyen káros ráerőltetni a társadalomra a meleg propagandát. Én a felvonulásokat se engedélyezném, nem hogy azt, hogy az follyon még a csapból is, hogy el kell fogadni a melegeket stb. Nekem azzal nincs bajom, ha valaki annyira ostoba, hogy mondjuk így lázad a szülei ellen, hogy nem akar maga után utódot hagyni. Azzal sincs bajom, ha valaki mondjuk néha férfiakkal van együtt, ha ebben leli örömét, hát csinálja. Mindenkinek joga van ezekhez. De hogy még ezt a meleg propagandát is ennyire bele kell nyomni az emberek arcába azt elfogadhatatlannak, gusztustalannak és abnormálisnak tartom. Valaki meggyőzhetne arról, hogy miért normális dolog melegnek lenni, és miért jó, hogy gyerekek szeme láttára nőnek öltözött férfiak vonuljanak fel a városban.

2020. aug. 26. 21:19
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/164 A kérdező kommentje:

"A melegek nem a pride meg a "propaganda" miatt lesznek melegek... Az hogy valaki akar-e gyereket vagy nem, az teljesen az ő döntése. Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, azzal fekszik le akivel akar. Ha téged ez zavar, akkor csak egy feleslegesen gyűlölködő ember vagy.

aug. 26. 21:34"

Szerintem ezt nem lehet így kijelenteni egyébként. Nem tudhatod, hogy kinek milyen dolgok befolyásolják a jellemfejlődését. Szerintem könnyen lehet, hogy egy kisebb gyerek meglát egy szoknyába öltözött férfit egy felvonouláson, és ez olyan hatással lesz rá, hogy meleg lesz. Még a tudósok se tudják, hogy mitől lesz meleg, te miért tudod ezt ilyen biztosan?

2020. szept. 22. 21:02
 82/164 anonim ***** válasza:
87%

21:02: elég biztosan tudják.

A szoknyás példádon kis híján felröhögtem. Ha meglát egy skótot, attól is meleg lesz? :D

Persze, elhiszem, hogy Budaházy, Bede, meg a többi nyominger erre felizgul, de más aligha.

2020. szept. 22. 21:34
 83/164 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, az megvan hogy a melegek nem transzvesztiták? Nem császkálnak szoknyában...
2020. szept. 22. 23:31
 84/164 A kérdező kommentje:

Láttam már melegeket nem túl férfiasan viselkedni ilyen felvonulásokon,utolsó.

Mégis mit tudnak elég biztosan, utolsó előtti?

Tehát szerinted egy olyan ember aki drogos szülők mellett nő fel, ugyanannyi esélye van arra, hogy amikor felnőtt lesz belőle ugyanolyan ember legyen mint akivel foglalkoztak és szerették? Valszeg ő se lesz annyira jó szülő. Tehát számít amit megtapasztal az ember, nem születik minden csak úgy velünk

2020. szept. 23. 05:47
 85/164 A kérdező kommentje:
Ti, akik ilyen elszántan védik a pride-ot, nem belátva a káros hatásait a gyerekekre, ugyanolyan primitívek vagytok mint a Budaházi Edda, csak a dolog másik oldaláról nézve. Szerintetek valaki tényleg melegnek születik? Ezt ti se gobdoljátok komolyan. Van nekem is volt osztálytársam aki mostanra meleg lett, és ő pl elég sok megaláztatáson ment keresztül akkoriban, szval simán amiatt is kialakulhatott ez.
2020. szept. 23. 06:53
 86/164 anonim ***** válasza:
77%

Tegyük fel a melegség kialakulhat, van rá esély.

Ez azt jelenti, hogy maga a homoszexualitás rossz?

Önmagában az hogy két ember kölcsönösen szereti egymást, kölcsönösen elégítik ki szexuális vágyaikat egymással az senkinek nem árt.

A melegek örökbefogadásáról.

Statisztikailag az alap családmodelben élő gyerekek között van a legkevesebb öngyilkos, kábszeres, stb..., ettől pár ezrelékkel lemaradnak az egyedülálló, vagy azonos nemű azaz homoszexuális szülők, de itt jön egy hatalmas törés ugyanis az árvaházban felnövő gyerekek esélyei messze alulmaradnak az összes többi alatt.

Tehát statisztikailag a melegek álltal örökbefogadott gyerekek jobban járnak.

Pride.

A joga minden csoportnak megvan a gyülekezésre, ugyanakkor beláthatjuk hogy a legtöbb embernél ahol a megtűrés, vagy tolerancia él a melegekkel szemben az

2020. szept. 23. 12:23
 87/164 anonim ***** válasza:
53%

....az itt törik meg.

Talán nemis a vonulás, hanem a módja miatt.

Talán ezen lehetne változtatni hogy az elfogadás nőjjön.

(Bocsi elnyomtam ezért két részbe tört a mondanivalóm.)

2020. szept. 23. 12:25
 88/164 anonim ***** válasza:
83%
Tudósok nem tudják, mi okozza a melegséget, de te mindenkinél jobban tudod, mitől lett meleg az osztálytársad. Ez elég pontos képet ad az értelmi szintedről. Nagyon rá vagy kattanva a Pride-ra. Voltál ott? Ha igen, minek mész oda, ha nem tetszik? Ha nem, honnan tudod, mi van ott? Én mondjuk alig láttam ott gyerekeket. Amúgy neked egyáltalán nincs kivel beszélgetned?
2020. szept. 23. 12:53
 89/164 A kérdező kommentje:
Micsoda egy analfabéta vagy, utolsó 🤭 ha nekem nincs kivel beszelgetnem akkor neked se 🤣 nem mondtam, hogy tudom. Csak azt mondtam, hogy egy ember jelleme rendkívül komplex, és nem jelentheted csak így ki, hogy mi az ami vele született és mi formálta a gondolkodását a jelenlegi állapotára a tapasztalás által.
2020. szept. 23. 14:42
 90/164 anonim ***** válasza:
84%
Az ember jelleme komlpex, viszont a homoszexuális nem jellemvonás, se nem gondolkodás, hanem szexuális irányultság. Ha nem születhetne senki homoszexuálisnak, csak kialakulás következménye lenne, akkor heteroszexuálisnak sem születne senki, meg semmilyen másnak sem. Továbbra sincs logika az érvelésedben.
2020. szept. 24. 08:16
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!