Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz homofóbnak lenni?

Gáz homofóbnak lenni?

Figyelt kérdés
Miért lett egyre elfogadottabb melegnek lenni? Sokan már azt hangoztatják, hogy melegnek lenni NORMÁLIS. Szerintem egyáltalán nem normális. Az a normális, amit ha minden ember követne, akkor jó irányba haladna az emberiség. Ha mindenki meleg lenne, akkor kipusztulna. Szerintem szörnyen káros ráerőltetni a társadalomra a meleg propagandát. Én a felvonulásokat se engedélyezném, nem hogy azt, hogy az follyon még a csapból is, hogy el kell fogadni a melegeket stb. Nekem azzal nincs bajom, ha valaki annyira ostoba, hogy mondjuk így lázad a szülei ellen, hogy nem akar maga után utódot hagyni. Azzal sincs bajom, ha valaki mondjuk néha férfiakkal van együtt, ha ebben leli örömét, hát csinálja. Mindenkinek joga van ezekhez. De hogy még ezt a meleg propagandát is ennyire bele kell nyomni az emberek arcába azt elfogadhatatlannak, gusztustalannak és abnormálisnak tartom. Valaki meggyőzhetne arról, hogy miért normális dolog melegnek lenni, és miért jó, hogy gyerekek szeme láttára nőnek öltözött férfiak vonuljanak fel a városban.

2020. aug. 26. 21:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/164 anonim ***** válasza:
19%

Békén is hagyja a melegeket, senkit nem bántott, csak leírta, hogy mit gondol a homoszexualitásról :)

Amúgy én sem tartom "természetes" dolognak, de ettől még pont nem érdekel, hogy házasodnak e vagy sem, gyereket vállalnak e vagy sem.. tőlem azt csinálnak, amit csak akarnak, de ettől még miért is kéne nekem ezt az egészet "normálisnak" gondolni? Hát jó lenne ha senki nem akarná nekem megmondani, hogy mit gondolhatok és mit nem :D Én ezzel nem bántok senkit, ahogyan a kérdező sem, csak a buta emberek egyből nekiesnek, közben látszólag fogalmuk sincs róla, hogy a kérdező miről is beszél.

2020. szept. 9. 07:28
 72/164 anonim ***** válasza:
70%
Ki a bánat kért meg rá, hogy érts meg? Én egy büdös szóval nem írtam ilyet, azt írtam lényegében, hogy a te egyéni problémád, ha valami nem tetszik, old meg magadban, nyilván nem fogják idegen emberek a te gusztusodhoz igazítani az életüket. Annyi lenne a dolgod, hogy nem foglalkozol velük, mivel nincs semmiféle meleg propaganda, nem kényszerít senki, hogy elfogadd, csak te hergeled magad unalmadban, és provokálsz. Mit kívánsz nekem, hogy ne legyen gyerekem? Nem is akarok, úgyhogy köszi a jókívánságot:D Alapvetően jóindulatú vagyok, de te nem érdemled meg a jóindulatomat.
2020. szept. 9. 11:31
 73/164 A kérdező kommentje:
hallgass már el :D olyan ostoba vagy h csak szégyent hozol a többi melegre is
2020. szept. 9. 20:48
 74/164 anonim ***** válasza:
70%
Mi van nyomikám, elfogytak ezek a béna ,,érveid" is? Csak ezt tudod ismételgetni, hogy ostoba vagyok, mint valami kretén óvodás? Hallgass el te, ha nem tetszik! Honnan a rákból veszed, hogy meleg vagyok?
2020. szept. 10. 10:12
 75/164 A kérdező kommentje:
istenem :"D nagyon gáz vagy
2020. szept. 10. 18:20
 76/164 anonim ***** válasza:
27%
Ok Karen
2020. szept. 10. 22:22
 77/164 anonim válasza:
60%

Én nem olvastam végig mind a 8 oldalnyi válaszadást, csak az első párat, és persze az Ön kérdését!

Én szerintem jó, hogy kiírta a kérdését, megpróbálok érdemben válaszolni.

"NORMA"

Az, hogy ön írt egy definíciót a "normális" kifejezéshez, azt jónak tartom, hiszen így van miből kiindulni, és érdemben vitázni. Viszont a definícióval nem értek egyet. A társadalmi norma - hiszen most emberekről van szó, ezért ez társadalmi norma - az azt a MINIMUM magatartási követelményt jelenti, amellyel még megvalósulhat a társadalmi együttélés. Tehát nem azt a MAXIMUM követelményt, amelyet ha mindenki követ, akkor a többség szerint a jó irányba / (vagy a legjobb irányba) haladna az emberiség. Ez az utóbbi rendkívül hasonlít a fasizmus jellemzőire a wikipédia szerint, és ezt most egyáltalán nem sértésként, vagy provokációként mondom Önnek!

"VISELKEDÉS / ÁLLAPOT"

A norma mindig viselkedésre, magatartása használt kifejezés, nem pedig ÁLLAPOTRA! Ahol a következmények föltétlenül és egyértelműen bekövetkeznek, ott normáról nem is beszélhetünk.

Ez esetben: a homoszexuális emberek föltétlenül vonzódni fognak a saját nemükhöz, és nem fognak vonzódni az ellenkezőhöz. Nem ők döntöttek erről, ez az érzésük. Innen már csak egy lépés, hogy ezek az emberek (a megfelelő életkor után) közös megegyezés alapján testi együttlétbe kezdenek. Ezzel ők elhanyagolhatóan befolyásolják a környezetüket.

"TERMÉSZETES"

Ezt csak azért, mert sokszor az is elhangzik mások által, hogy ez nem természetes. Valójában természetes az, hogy van olyan ember (és állat) aki: zöldszemű, hat ujjú, skizofrén, 2 m magas, kopaszodó, meddő, buta zseni, pszichopata, abszolút hallású, homoszexuális stb.

Régebben néhányukat lelökték a szakadék széléről, szerintem jobb, hogy most már nem. Hogy ezek közül melyik betegség, melyik nem, azt tényleg hagyjuk meg az orvosoknak, és az érintetteknek. Az is számít hogy nekik szenvedést okoz-e vagy sem!

"SZABAD ÖNKIFEJEZÉS, MAGÁNÉLETHEZ VALÓ JOG"

Amikor ön feltesz publikusan egy ilyen kérdést (egyébként normális hangnemben tette), vagy amikor Bayer Zsolt, fő műsoridőben gyalázza őket, akkor ő is és Ön is ugyanazt a jogot gyakorolják mint amikor homoszexuálisok kézen fogva, az ellenkező nem ruháiban publikusan megjelennek. Mindkettő legális! A magánélethez való jog pedig az, hogy mindenki szabadon eldöntheti, hogy kivel, mennyi ideig és milyen formában tartja a kapcsolatát.

"GYÜLEKEZÉSI JOG"

Egy focimeccs, rockkoncert, virágkarnevál, zarándoklat pont ugyanolyan gyülekezési jog, mint a Pride fesztivál. Szerintem jobb, ha mindegyik legális, mintha elkezdenénk többségi döntés alapján betiltani ilyeneket. A foci előbb lenne betiltva, mint a Pride (és nem a sport miatt!! és én nem akarom a focit betiltani!)

Látható tehát hogy bőven és könnyedén megvalósulhat a társadalmi együttélés ha homoszexuális párok, akár egy életen át együtt élnek, és szexuális életet is élnek, és megjelennek közösségekben, úgy, hogy nem titkolják magukat.

2020. szept. 16. 20:03
 78/164 anonim ***** válasza:
22%
Nem. Te szerencsére még egy értelmes ember vagy
2020. szept. 17. 22:18
 79/164 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy az utolsó előtti válaszoló miért lett lepontozva, de mindenesetre gratulálok azoknak a szerencsétleneknek :'D
2020. szept. 18. 19:58
 80/164 anonim válasza:
88%
figyi, az egyik osztalytarsam anyja pszichologus, elkerjem a szamat?:D
2020. szept. 21. 19:59
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!