Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz homofóbnak lenni?

Gáz homofóbnak lenni?

Figyelt kérdés
Miért lett egyre elfogadottabb melegnek lenni? Sokan már azt hangoztatják, hogy melegnek lenni NORMÁLIS. Szerintem egyáltalán nem normális. Az a normális, amit ha minden ember követne, akkor jó irányba haladna az emberiség. Ha mindenki meleg lenne, akkor kipusztulna. Szerintem szörnyen káros ráerőltetni a társadalomra a meleg propagandát. Én a felvonulásokat se engedélyezném, nem hogy azt, hogy az follyon még a csapból is, hogy el kell fogadni a melegeket stb. Nekem azzal nincs bajom, ha valaki annyira ostoba, hogy mondjuk így lázad a szülei ellen, hogy nem akar maga után utódot hagyni. Azzal sincs bajom, ha valaki mondjuk néha férfiakkal van együtt, ha ebben leli örömét, hát csinálja. Mindenkinek joga van ezekhez. De hogy még ezt a meleg propagandát is ennyire bele kell nyomni az emberek arcába azt elfogadhatatlannak, gusztustalannak és abnormálisnak tartom. Valaki meggyőzhetne arról, hogy miért normális dolog melegnek lenni, és miért jó, hogy gyerekek szeme láttára nőnek öltözött férfiak vonuljanak fel a városban.

2020. aug. 26. 21:19
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/164 A kérdező kommentje:
a nigger is és a faggot is elég sértő egyébként. a niggert a rabszolgatartók használták, a faggot pedig a "ratyi", az a fa amivel elégették a melegeket. szóval azért illik megválogatni a szavaidat. Maga a homoszexualitás nem ért senkinek, de szerintem káros ha nőnek öltözött férfiak vonulnak fel a városban. és mondhatják, ha nem tetszik ne nézze a gyerekem, de már mindenhol ezzel találkozni, és már egyre fiatalabb tinik is kimennek ilyen rendezvényekre, akiknek még lenne hova fejlődniük. és akár egy labilis gyereket könnyen tudnak befolyásolni abba az irányba h homoszexuális legyen. ha nincs elég erős önképe, vagy még ő sem tudja teljesen melyik nemhez vonzódik.
2020. szept. 24. 20:26
 102/164 anonim ***** válasza:
48%

,,Szerintem káros ha nőnek öltözött férfiak vonulnak fel a városban"

Értjük, de a közösségi rendezvényeket (szerencsére) nem aszerint szabályozzák, hogy szerinted mi káros és mi nem.

,,és mondhatják, ha nem tetszik ne nézze a gyerekem, de már mindenhol ezzel találkozni"

Megint valótlant állítasz. Hol lehet ezzel találkozni? Szinte sehol.

,,és már egyre fiatalabb tinik is kimennek ilyen rendezvényekre"

És ezt mégis honnan veszed? Továbbra is úgy nyomod magadból a bullshitet, hogy fogalmad sincs az egészről.

2020. szept. 24. 21:02
 103/164 A kérdező kommentje:
te talán egy barlangban élsz? csak nézz fel a netflixre. minden 2. sorozatban van már egy meleg. a közösségi médiában is rengeteg meleg/tansznemű van.
2020. szept. 24. 21:08
 104/164 A kérdező kommentje:
hát ha korábban éltem volna, és a náci propagandát károsanak találtam volna, akkor se szábolyoztak volna semmit a kedvemért sajnos.
2020. szept. 24. 21:09
 105/164 A kérdező kommentje:
rengetek 15 éves körül gyereket láttamn posztolni az instára a prideról. te vagy itt aki úgy beszél a dolgokról hogy semmi fogalma nincs róla
2020. szept. 24. 21:11
 106/164 A kérdező kommentje:
mármint nem a pride mint témáról, hanem hogy konkrétan kint van a felvonuláson. kicsit tájékozódj mielőtt kinyitot azt a sületlenségeket jártató ostoba szádat
2020. szept. 24. 21:12
 107/164 A kérdező kommentje:
gondolom téged az sem érdeklne ha prostituáltak vonulnának fel hírdetve hogy mennyire normális prostituáltnak lenni és hogy mindenki fogadja el őket. az is nagyon jó meg pc lenne
2020. szept. 24. 21:20
 108/164 anonim ***** válasza:
38%

,,kicsit tájékozódj mielőtt kinyitot azt a sületlenségeket jártató ostoba szádat"

Ezt mondjuk inkább te fontolhatnád meg, rádférne.

A netfilxes és instás témához: Nem nézek netflixet, és instán is megválogatom, hogy kiket követek. Az interneten nem jön veled szembe semmi, te keresel rá dolgokra, te kattintasz rá tartalmakra, a te felelősséged, hogy mit nézel meg. 15 évesen az ember már felelős önmagáért. Ha ennyi 15 éves posztolt a Pride-ról, nyilván elengedték rá őket a szüleik.

,,hát ha korábban éltem volna, és a náci propagandát károsanak találtam volna, akkor se szábolyoztak volna semmit a kedvemért sajnos."

Nos ez tény. Épp ezért elég álszent dolog épp a Pride-ot beállítani károsnak, és azon belül is a vonulókat, miközben ott van egy rakás ellentüntető, akik habzó szájjal, agresszíven őrjöngenek trágárságokat, és azon kívül is rengeteg káros dolog történik nap mint nap, de neked a Pride a legnagyobb nyűgöd, ami egy évben egyszer fordul elő, sőt, idén egyszer sem.

2020. szept. 24. 21:39
 109/164 anonim ***** válasza:
62%

,,gondolom téged az sem érdeklne ha prostituáltak vonulnának fel hírdetve hogy mennyire normális prostituáltnak lenni és hogy mindenki fogadja el őket. az is nagyon jó meg pc lenne"

Az hadd legyen az én dolgom, hogy engem mi érdekel. A Pride-n meglepő módon ilyen sincs. Viszont olyan szervezetek tevékenykednek, akik a prostitúció ellen kűzdenek. Ebből látszik, hogy megint fingod sincs az egészről.

2020. szept. 24. 21:44
 110/164 A kérdező kommentje:

Honnan veszed, hogy ez a legnagyobb nyűgöm? Közel sem ez, de ez is. Sok probléma van még, de ennek a kérdésnek most ez éppen a témája.

Azt mondjuk nem tudtam, hogy kell szülői engedély a pridehoz.

2020. szept. 24. 21:55
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!