Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz homofóbnak lenni?

Gáz homofóbnak lenni?

Figyelt kérdés
Miért lett egyre elfogadottabb melegnek lenni? Sokan már azt hangoztatják, hogy melegnek lenni NORMÁLIS. Szerintem egyáltalán nem normális. Az a normális, amit ha minden ember követne, akkor jó irányba haladna az emberiség. Ha mindenki meleg lenne, akkor kipusztulna. Szerintem szörnyen káros ráerőltetni a társadalomra a meleg propagandát. Én a felvonulásokat se engedélyezném, nem hogy azt, hogy az follyon még a csapból is, hogy el kell fogadni a melegeket stb. Nekem azzal nincs bajom, ha valaki annyira ostoba, hogy mondjuk így lázad a szülei ellen, hogy nem akar maga után utódot hagyni. Azzal sincs bajom, ha valaki mondjuk néha férfiakkal van együtt, ha ebben leli örömét, hát csinálja. Mindenkinek joga van ezekhez. De hogy még ezt a meleg propagandát is ennyire bele kell nyomni az emberek arcába azt elfogadhatatlannak, gusztustalannak és abnormálisnak tartom. Valaki meggyőzhetne arról, hogy miért normális dolog melegnek lenni, és miért jó, hogy gyerekek szeme láttára nőnek öltözött férfiak vonuljanak fel a városban.

2020. aug. 26. 21:19
 141/164 anonim ***** válasza:
86%
Megint nem bírsz magaddal-.-. Ki a tököm kényszerít, hogy megvedd azt a szerencsétlen könyvet? Fogd már fel, hogy semmi közöd hozzá, hogy más mit olvas, mit vesz, hogyan él, mit tanít a gyerekének! Szar dolog, ha nincs életed, de ez nem jogosít fel arra, hogy belepofázz máséba, ha tetszik, ha nem.
2020. okt. 1. 10:20
 142/164 A kérdező kommentje:
hahó azért vannak a szociálpedagógusok mert sok szülő nem a megfelelő szellemben neveli a gyerekét :D persze, hogy nem szólhatok bele, de attól még zavarhat.
2020. okt. 1. 15:47
 143/164 A kérdező kommentje:
miaz h nincs közöm hozzá? nekem mindenhez közöm van
2020. okt. 1. 15:49
 144/164 anonim ***** válasza:
82%
De jól elvagy magadban-.- Kicsit sem vagy őrült, ahogy itt magadban csapongsz és fröcsögsz. Nekem nem lesz gyerekem, és semmi garancia nincs rá, hogy a magad fajtának összejön valaha is a gyerek. Egyáltalán nincs közöd más életéhez, és ezzel a hozzáállással jogod sincs elvárni, hogy más tekintettel legyen a te képzeletbeli gyerekekre. Mondjuk ez a részletes kép amit leírtál elég egyértelműen mutatja, hogy mi hiányzik neked:D
2020. okt. 1. 16:10
 145/164 anonim ***** válasza:
82%
Ó jajj, de beoltottál:D Szar ügy, hogy nem tudod eltitkolni, de a te bajod. Viszont szerencsére nincs gyereked, így nincs senki, akinek a neveléséhez közöd lenne. :-)
2020. okt. 1. 17:36
 146/164 anonim ***** válasza:
86%
17:36: vajon a kérdező simán elmeroggyant, részeg, bedrogozott, vagy mindhárom egyszerre? :)
2020. okt. 1. 19:29
 147/164 anonim ***** válasza:
89%
Neem, csak elfogytak az érvei és átment ilyen önfejlesztő trollba. De még azt is s*zarul csinálja.
2020. okt. 1. 20:27
 148/164 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nincs élete, se barátai, se semmi értékes hobbija, vagy bármi, ami érdekes lehet benne, viszont figyelmet szeretne kapni mindenáron, ezért itt provokál:D Nem értem amúgy, mért tűntek el, amiket írt, olyan jó képet adtak róla, ahogy leírta, hogy arra tanítaná a (képzeletbeli) gyerekét, hogy az ő kedvéért ok nélkül üsse, aki neki nem szimpatikus:D
2020. okt. 1. 20:52
 149/164 A kérdező kommentje:
Szerintem te pedig csak azért vagy meleg, mint rajtad kívül sok más meleg, mivel az életed során nem sikerült kitűnnöd az emberek közül sem az intelligenciáddal, sem a tehetségeddel, ezért úgy gondoltad, ez egy jó mód arra, hogy felhívd magadra a figyelmet. Mivel a homoszexualitás egyértelműen választás kérdése. Mindenki megválogathatja kivel fekszik le.
2020. okt. 3. 06:43
 150/164 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem te meg csak egy troll vagy akire jó enne ha többen nem reagálnának. Úgyhogy tisztelettel kérem azokat akik figyelik a kérdést NE reagáljanak többen a nyilvánvaló tollra.
2020. okt. 3. 07:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!