Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz homofóbnak lenni?

Gáz homofóbnak lenni?

Figyelt kérdés
Miért lett egyre elfogadottabb melegnek lenni? Sokan már azt hangoztatják, hogy melegnek lenni NORMÁLIS. Szerintem egyáltalán nem normális. Az a normális, amit ha minden ember követne, akkor jó irányba haladna az emberiség. Ha mindenki meleg lenne, akkor kipusztulna. Szerintem szörnyen káros ráerőltetni a társadalomra a meleg propagandát. Én a felvonulásokat se engedélyezném, nem hogy azt, hogy az follyon még a csapból is, hogy el kell fogadni a melegeket stb. Nekem azzal nincs bajom, ha valaki annyira ostoba, hogy mondjuk így lázad a szülei ellen, hogy nem akar maga után utódot hagyni. Azzal sincs bajom, ha valaki mondjuk néha férfiakkal van együtt, ha ebben leli örömét, hát csinálja. Mindenkinek joga van ezekhez. De hogy még ezt a meleg propagandát is ennyire bele kell nyomni az emberek arcába azt elfogadhatatlannak, gusztustalannak és abnormálisnak tartom. Valaki meggyőzhetne arról, hogy miért normális dolog melegnek lenni, és miért jó, hogy gyerekek szeme láttára nőnek öltözött férfiak vonuljanak fel a városban.

2020. aug. 26. 21:19
 131/164 anonim ***** válasza:
72%

Kár volt ilyen szép hosszú, értelmes, összeszedett választ írni neki.

Szerintem egyáltalán nem volt kár. A kérdezőnek meg kell adni azt az esélyt hogy akár többször is elolvasva, túllépjen a gyűlöletből fakadó szövegértelmezési hiányosságán.

2020. szept. 27. 12:02
 132/164 anonim ***** válasza:
86%

#131 14 oldal győzködés után joggal feltételezhető, hogy itt nem (csak) az értelem, hanem az empátia hiánya áll fenn. Ez ellen meg nem nagyon lehet tenni semmit.

Bár ki tudja, lehet valaki mást meggyőzöl...

2020. szept. 27. 12:14
 133/164 anonim ***** válasza:
84%

,,Szerintem egyáltalán nem volt kár. A kérdezőnek meg kell adni azt az esélyt hogy akár többször is elolvasva, túllépjen a gyűlöletből fakadó szövegértelmezési hiányosságán."

Meg lett neki adva, nem élt vele. Nem kötelező senkinek empatikusnak lennie, csak annyit kéne felfogni, hogy az, hogy neki nincs élete, nem jogosítja fel arra, hogy beleártsa magát máséba. Semmi köze hozzá, hogy mások mit néznek, kiket követnek, hova mennek, kivel élnek, mivé operáltatják magukat, aki ezt nem bírja felfogni, azon nem lehet segíteni.

2020. szept. 27. 12:33
 134/164 anonim ***** válasza:
76%
Hát ja, mondjuk az igaz hogy a kevés értelem és empátia miatt hendikeppes a csávó. De igazából ebben nem is ő a hibás hanem az a szociokulturális közeg amiben él.
2020. szept. 27. 12:44
 135/164 anonim ***** válasza:
69%
Igazság szerint az ember felelős a saját életéért, döntéseért, azért, hogy mit fogyaszt, merre orientálódik, senkire nincs ráerőszakolva semmi, szóval de, ő (is) a hibás.
2020. szept. 27. 13:40
 136/164 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=yPaUlmNCNRs

Ennél a mesekönyvnél gusztustalanabb dolgot nehezen tudok elképzelni.

2020. szept. 29. 17:58
 137/164 A kérdező kommentje:
Nekem Tom Sawyert, öreg halász és a tengert, bibliát, és ehhez hasonlóakat olvastak, és így is normális ember lett belőlem. Nem nézem le a melegeket, nem járok ki ordibálni rájuk, nem nézem meg őket ha csókolózni látok egy meleg párt, szóval elfogadom, hogy vannak, és hogy ők ilyenek. Attól függetlenül, hogy nem értem meg őket. Szerintem nem egészséges a gyerekek fantáziáját ennyire a szexualitásra korlátozni, mint ahogy ez a könyv próbálja.
2020. szept. 29. 18:12
 138/164 anonim ***** válasza:
62%
17:58: tükörbe néztél már?
2020. szept. 29. 18:12
 139/164 A kérdező kommentje:
OOOOOOoohhh roasted
2020. szept. 29. 18:17
 140/164 A kérdező kommentje:
Ebből a videóból is lejön, hogy a 2 lmbtq-t képviselő ember mennyire borzasztóan együgyű. Ezek még azt is támogatnák ha a 6 éves gyerekük kitalálná, hogy ő nem fiúnak született, hanem ő lánynak gondolja magát. Egyből elkezdenék a hormonterápiát meg a nemátalakító műtétet amint lehetséges. Aztán ha a gyerek 20 év múlva megbanja csak néznek nagyokat 🤣 nagyszerű okos emberek 🤭
2020. szept. 29. 18:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!