Miért kell ekkora hisztit csinálni abból, hogy maszkot kell hordani?
Terljesen normális, hogy kötelező a maszk. Azokról van szó, akik valamiért nem képesek felfogni, hogy nem találgatni kell, hanem elfogadni a jelenlegi helyzetet.
A vírus létezik. Kész passz. Minden igaz amit mondanak róla. Van ismerősöm aki átszenvedte magát rajta. Covid pozitív volt. Meg is mutatta a papírját (úgy 2 hónap múlva szarrá fertőtlenítve)
Halálos? igen. lehet ellene védekezni? persze. Megteszik az emberek? nem, mert Karen módjára viselkednek.
Mai nap is ordított a kalauzzal egy nő, emrt ő úgy akar vonatozni 11 percet, hogy nincs rajta maszk.
A szabály az szabály. Kényelmetlen? a lóf*szt. Elviseled, ha neked olyan hiperérzékeny a bőröd.
Nem hiszem el.
Igazi magyar mentalitás. Amíg velem nem történik meg addig nem létezik. Hiába hal meg körülöttem mindenki" akkor se. Mert én csakazért is jobban tudom.
NEM! Nem tudod jobban! Senki nem tudja jobban.
A következő mi lesz? Tüntessünk már a iztonsági öv miatt is! Én nem akarom bekötni magam, mégis kötelező! Hát milyen dolog ez.
Megmenti az életemet? nem érdekel akkor sem teszem meg ami kötelező!
ez nem így megy.
A maszkban pedig igenis kapsz levegőt! Aki mást mond az hisztizik vagy asztmás és alapból nem kap levegőt! vagy simán csak hazudik!
sebészeti maszk nagyban lecsökkenti a fertőzés esélyét. nemm 100%-ra, de lecsökkenti! Ez fontos
Vannak jobb maszkok amik szinte 100%-os védelmet nyújtanak.
Azokban is kapsz levegőt!!!!
Hogy ne kapnál? Ember. gondolkozz! Katonákat képeznek ki olyan gázálarcokban amik GÁZT szűrnek a levegőből. Azok olyan kevés levegőt kapsz, hogy csak 24 óráig bírod. KÖTELEZŐ 24 óra után levenni.
Nehogy már 15 percet ne bírjunk ki a kis sz*ros maszkunkban.
Nem érted meg, hogy elkeni a bohócjelmezét???
S ha eltakarja a fél pofáját, akkor már semmi vonzó nem lesz benne:DDD
Egy facebookos bejegyzés idézete:
"Törlöm a bejegyzésemet, akartam, hogy tudjátok az igazságot, de arra nem számítottam, hogy ebben a csoportban is vannak olyan emberek akik, hazugnak kiáltanak ki, miközben csak egy információt osztottam meg veletek...mit vártam én tőletek.. Jezusom
Pár napja a kórházba kellett vinnem unoka testvérem gyereket mert el vágta a lábát.
Ott találkoztam egy régi ismerőssel aki mentős.
Olyan dolgot mesélt, hogy magam sem hittem el...
Elmondta, hogy kihivtak őket az egyik kórházba, hogy egy lélegeztető gépen lévő beteget vigyenek a másik kórházba mert koronavirussal fertőzött.
Elmondása szerint a férfinak semmi baja nem volt, beszélgettek nem volt szüksége semmilyen beavatkozásra, de jött az altató orvos és elaltatta az egészséges embert és intubalta,hogy legyen adat arra nézve, hogy koronavirussal fertőzött volt."
#24 ja, nekem is a szomszéd Sanyi sógora mesélte, hogy ismert olyat, aki hallotta, hogy valakinek mondták, hogy az ismerőse volt feleségével x vagy y dolog történt.
Messziről jött ember azt mond, amit akar.
#25: Nem kell mindent elhinni, amit a tévében lát az ember... Azt kell, amit youtube-on és konteós oldalakon, ugye? :D
Annak, aki azzal harcol a szabadságáért, hogy nem vesz fel maszkot, az már veszített is, ha ennyiben kimerül neki a szabadság fogalma.
Az immunrendszer erősítését meg már évtizedek óta szajkózzák, csak amíg arra egy csomóan ráfeszültök, hogy a maszkot ne hordjátok, addig a többségetek képtelen bármit is tenni azért, hogy egészséges legyen. Amikor elhízott emberek panaszkodnak, hogy a maszkot kell hordani, szerinted, ott mi értelme van az immunrendszerről beszélni?
#27: Nálad mindenesetre értelmesebb, mert nem hisz el minden kamu mesét.
Jaj, tizenötöske, ne haragudj, annyira unalmas az írásod, hogy elaludtam...
A te nulla szintű logikád szerint, most maszkot kell hordani, mert járvány van. Azt felfogtad-e, az én kérdésem mire irányult? Eddig is voltak járványok, hordtál-e akkor is maszkot? Nem hiszem, eszedbe se jutott.
Tényleg szeretnéd, hogy meséljek a magadfajtákról? Nem kell hosszan jellemeznem téged, csak egy tucatember vagy, aki akkor érzi biztonságban magát, ha mások megmondják neki mit csináljon, mert önálló cselekvésre, gondolkodásra nem képes vagy nem hajlandó. Az meg egyenesen a legnagyobb baromság amit írhattál, hogy ez lázadás. Nem, nem erről van szó, csak a normálisaknak elegük van a korlátozásokból, abból, hogy a csapból is ez folyik, egyszerűen szeretnék vissza kapni a régi életüket. Ezt nehéz felfogni?
#29: Nem haragszom. Annyira unalmas a válaszom, hogy elaludtál... De, azért válaszolsz rá. Hát, oké... :D
Eddig is voltak járványok? Mondanál esetleg olyan járványt az elmúlt évekből, ami ennyi helyen volt és nem létezett rá oltás, gyógyszer?
Elmondanád, hogy miből állapítottad meg, hogy mások mondják meg nekem, hogy mit cselekedjek és miért nem vagyok gondolkodásra hajlandó? Mert mást gondolok, mint te? Mert nem konteós oldalak átlag kommentjeit böfögöm vissza, mint te? Ha felmegyek a világhelyzete face oldalára, akkor 10-ből 9 válaszoló ugyanilyen gyerekes szövegekkel jön, mint te. Akkor, te nem vagy tucat?
És azt írod, hogy nem lázadás... Majd leírod lényegében, hogy eleged van a korlátozásokból és tenni akarsz ezek ellen. Öhm... Erre teljes mértékben illik ám a lázadás szó. A szavak alapvető jelentése is problémát okoz?
Ha pedig, a régi életed normális szintjét egy darab textil megszüntette normálisnak lenni, akkor az az élet előtte sem volt normális. És ezt sajnálom azért.
nem, azt sem kell elhinni amit a youtube-on lát az ember. Kutakodni kell több helyről és összekötni a pontokat, illetve a saját megérzéseinkre hallgatni, de ahhoz össze is kell kapcsolodni magunkkal. Nyilván nem merül ki ennyiben a szabadság fogalma...de nem szeretnék senkit meggyőzni, csak feleslegesen feszülünk egymásra, mikor sokkal rosszabb dolgok folynak a színfalak mögött.
Aki pedig elhízott és stb azt az embert eddig sem érdekelte az egészsége, úgyhogy ne azokra mutogasson akik nem vesznek fel maszkot...én magam igyekszem egészségesen élni, ezért nem stresszelek. Nem mondom, hogy nem valós a vírus, mert én is átestem rajta még év elején(nem csináltam tesztet, de szinte biztos vagyok benne), de a maszk még mindig nem erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!