Szerintetek mit lehetne csinálni?
Figyelt kérdés
A héten egy csaj rá írt a barátomra hogy nem e akar vele ismerkedni. A barátom mondta neki hogy bocsi van barátnője. Erre a csaj ramirt higy én nem e akarok lekopni mert neki kell a barátom. Mondtam nem.
Képet küldött magától, de álnéven volt. Viszont megfenyegette a barátomat, hogy ha az övé nem lehet akkor másé sem, és nagyon vigyázzon a kis barátnőjére (rám) ne hagyjon egyedül. Aztán miután ezt írta utána törölte magát.
És most nem tudjuk hogy derítsük ki hogy ki volt az, mert csak megfenyegetett minket. És azt se tudjuk a képen ki van valójában.
Vélemény?
2020. aug. 2. 06:13
2/13 A kérdező kommentje:
De már felnőttek vagyunk.
2020. aug. 2. 07:29
4/13 anonim válasza:
Leírta vigyázzatok egymásra,és ez legyen úgy .
5/13 anonim válasza:
Ki tudjátok deríteni ki az, írjatok vissza neki, hogy oké, mégis lehet, és akkor nyilván előbújik, ha szeretne valamit.
6/13 A kérdező kommentje:
De törölte magát és nem tudunk írni neki.
2020. aug. 2. 08:19
7/13 anonim válasza:
Valami tini lehetett. Ök ilyen vérmesek. Az en baratomra is ràszàllt egy, ejszaka csöngetett meg jött hozza a lakasunkra, alig lehetett leràzni, a végén a pàrom màr mindig a telojàt is nekem adta hogy vegyem fel en, es segitsek leràzni.
10/13 A kérdező kommentje:
Csak szólj ha megtaláltad
2020. aug. 2. 10:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!