Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kell ekkora hisztit...

Miért kell ekkora hisztit csinálni abból, hogy maszkot kell hordani?

Figyelt kérdés

Terljesen normális, hogy kötelező a maszk. Azokról van szó, akik valamiért nem képesek felfogni, hogy nem találgatni kell, hanem elfogadni a jelenlegi helyzetet.

A vírus létezik. Kész passz. Minden igaz amit mondanak róla. Van ismerősöm aki átszenvedte magát rajta. Covid pozitív volt. Meg is mutatta a papírját (úgy 2 hónap múlva szarrá fertőtlenítve)

Halálos? igen. lehet ellene védekezni? persze. Megteszik az emberek? nem, mert Karen módjára viselkednek.

Mai nap is ordított a kalauzzal egy nő, emrt ő úgy akar vonatozni 11 percet, hogy nincs rajta maszk.

A szabály az szabály. Kényelmetlen? a lóf*szt. Elviseled, ha neked olyan hiperérzékeny a bőröd.

Nem hiszem el.

Igazi magyar mentalitás. Amíg velem nem történik meg addig nem létezik. Hiába hal meg körülöttem mindenki" akkor se. Mert én csakazért is jobban tudom.

NEM! Nem tudod jobban! Senki nem tudja jobban.

A következő mi lesz? Tüntessünk már a iztonsági öv miatt is! Én nem akarom bekötni magam, mégis kötelező! Hát milyen dolog ez.

Megmenti az életemet? nem érdekel akkor sem teszem meg ami kötelező!

ez nem így megy.

A maszkban pedig igenis kapsz levegőt! Aki mást mond az hisztizik vagy asztmás és alapból nem kap levegőt! vagy simán csak hazudik!

sebészeti maszk nagyban lecsökkenti a fertőzés esélyét. nemm 100%-ra, de lecsökkenti! Ez fontos

Vannak jobb maszkok amik szinte 100%-os védelmet nyújtanak.

Azokban is kapsz levegőt!!!!

Hogy ne kapnál? Ember. gondolkozz! Katonákat képeznek ki olyan gázálarcokban amik GÁZT szűrnek a levegőből. Azok olyan kevés levegőt kapsz, hogy csak 24 óráig bírod. KÖTELEZŐ 24 óra után levenni.

Nehogy már 15 percet ne bírjunk ki a kis sz*ros maszkunkban.

2020. aug. 14. 22:59
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
55%

Mert nem kapok benne levegőt azért.

Amúgy meg teljesen felesleges a maszkhasználat, eddig is voltak vírusok, mégse kellett használni és mégcsak katasztrófa sem következett be.

Ez csak egy kibazott kitaláció ami azért van, hogy be döntsék a világgazdaságot, de ahhoz, hogy ez sikerüljön, hatékonyan el kell hitetni az emberekkel, hogy baj van.

A nép meg ugyebár birka és nincs nehéz dolguk.

2020. aug. 14. 23:14
 2/36 A kérdező kommentje:

Hogy lene kitaláció amikor több tízezer ember halt meg benne? Ismerőseim, barátaim. idősek fiatalok (30 vhány évesek) Közeli ismerősöm volt! Anya nélkül maradt a lánya csak azért, mert a hülye kis b*zik nem képesek maszkot felvenni. Mint TE egyes! embertársainkét tesszük! Semmi baja nem volt annak a nőnek karantén alatt. Utána behívták dolgozni és 3 hét múlva lélegeztető gépen volt.

Ez kell? 1: csak akkor fogod megérteni amikor átéled. Vagy még akkor se. TE vagy a birka :(

Leszarom mit csinál a kormány. MAGAM és a többi ember miatt teszem

2020. aug. 14. 23:42
 3/36 anonim ***** válasza:
49%
Köszönjük, Emese! XD
2020. aug. 14. 23:52
 4/36 A kérdező kommentje:

"eddig is voltak vírusok, mégse kellett használni és mégcsak katasztrófa sem következett be"

hát persze, mert akkor is ekkora birka voltál. Teljesen más vírus ez a mostani, mint bármely eddigi. Teljesen máshogy eddig ismeretlen módon mutálódik.

Ha holnap minden kvírusos zombivá változik akkor mit mondasz? Erre 0.000001% az esély, de remélem érted a léyneget..

JÓ mondjuk ilyen felfogással csoda, hogy szóbaállok veled. Csakis azért, mert tovább fertőzhetsz másokat.

Hidd el, ha nem tudna senki megfertőzni senkit, mert pl csak esőn keresztül terjed akkor a kormány még támogatná is, hogy maszk nélkül legyél, vesszenek a birkák :D xd

2020. aug. 15. 00:22
 5/36 anonim ***** válasza:
66%

Lassan már eltörpül a maszkviselés miatti hiszti azok mellett, akik amiatt hisztiznek, hogy mások hisztiznek a maszk miatt.

Remélem érthető volt :D

2020. aug. 15. 00:28
 6/36 anonim ***** válasza:
43%

#5 Szerintem ezt gondold át mégegyszer, mert egyértelmű idiotizmusra vall amit most írtál.

Én csak reálisan látom a világot, de az már a te betegséged ha a szín tiszta valóságba belekeversz mítoszokba meg mesékbe illő teóriákat.

Zombik meg fertőző eső :DD

Igazi elmebeteg vagy.

2020. aug. 15. 00:35
 7/36 A kérdező kommentje:

7: elmebeteg az, aki nem érti a viccet :( szomorú.

Arra akartam ezzel utalni, hogy nem ismerjük, hogy milyen amikor ez a vírus mutálódik.

Az eboláét az influenzáét meg minden másét viszont igen. Ezért veszélyes.

2020. aug. 15. 00:37
 8/36 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon örülök hogy ilyeneken van időd és energiád gondolkodni.
2020. aug. 15. 00:42
 9/36 anonim ***** válasza:
46%
Jaa, hogy te még ezen viccelődsz is de akkor is az a f**z aki nem hordja a maszkot, merthogy ez mennyire nem játék meg mennyi ismerősöddel végzett... De kérdem én! Akkor minek humorizálsz?
2020. aug. 15. 01:12
 10/36 anonim ***** válasza:
26%

Rengeteg a frusztrált ember, akinek az életében nincs semmi plusz, semmi tartalom. Ők most kaptak egy lehetőséget, hogy valami képzeletbeli szabadságharcot vívjanak és végre kompenzálhatják az problémáikat azzal, hogy fontosnak érzik magukat.

Az a gáz, hogy normális érvet sem képesek felhozni a dolog mellett. Nem kapni levegőt egy maszkban? Ugyan már... Olyan maszkot vesz fel az ember, amilyet akar és vannak olyanok, amikben simán kapni levegőt. Ráadásul, aki nem bír ki 10 percet pl. bevásárláskor egy maszkban, az azonnal keresse fel az orvosát, mert komoly betegségben szenved.

2020. aug. 15. 01:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!