Mit tudnék csinálni, amitől jobb lenne a következő egyetemi évem?
Hát már meg ne haragudj, de ha két éven át pocsékul érezted ott magad, akkor valamit te nem csináltál jól.
Nem találtál semmilyen jó elfoglaltságot meg barátot... eléggé kritikus lehetsz!
Ha nincs számodra semmi "megfelelő", akkor csinálj olyat, ami nem annyira megfelelő! Aztán hátha rájössz, hogy neked volt eddig szűkebb a látásmódod. Barátkozz olyannal, akinek szintén nincs barátja. Meló terén - ha dolgozni akarsz, ne finnyáskodj. Ilyen a munka, meg kell csinálni.
Igazából minden rajtad múlik.
Melyik város ez?
Szerintem bírd ki, ha eddig ilyen rossz volt, ezután sem lesz kánaán...
Kitartást, tudom mit érzel!
Hát nézd, én nem akartalak megbántani!
De miért csak abban a pár emberben gondolkodsz, akiket eddig megismertél? Nem tudom elképzelni, hogy ott mindenki csak tivornyázik. Hát nem lehet kimenni egyszerűen valakivel csocsózni, biliárdozni, moziba? Nincs abban a városban semmi hobbi-klub, ahol hozzád hasonlóakkal ismerkedhetsz?
Nekem is bonyolult volt az órarendem, de tudod, milyen melóim voltak? Takarítás, bébiszittelés (éjjel, közben tanultam a nappaliban), és temetéseken való kisebb besegítés! Mind nagyon vonzó, ugye? :D De ez volt, ezt csináltam!
Viszont ha te nem lépsz valamit, más tényleg nem fog helyetted változtatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!