29-es
Ilyeneket régebben a 10 eves fiuk mondtak csak, látom megragadtal ezen a szinten. 😄
Bmw meg a smink hogy függ ossze? Special utalom az osszes autót es megis lakkozom a körmeim, festem a hajam, sminkelem magam stb
Az meg, hogy az őszinteséget a sminkkel hozod összefüggésbe nagyon butának tüntet fel teged. Hidd el a sminktol egy lánynak sem fog megváltozni az egesz arca,mimikaja stb,csak annyi hogy színes esetleg a szemhéja, de ezt legalabb 80-as iq-val megáldott ember tudja, hogy nem igy született az adott személy 😃
30
Pedig sírnod kellett volna, de hát akkor oda a bohócjelmezed:DDD
Ha egyszínű az arcod, akkor talán többet kellene kimozdulnod a festékes bótocskából meg engedni, hogy a nap színezzen;)
Bizonyára te valami elszabadult rajztábla jelenség lehetsz, de te dolgod...a tisztaság az egy másik dolog mint, hogy hülyén nézzen ki valaki, ne keverd már;)
31
Látom tudod a 10 éves fiúk szintjét, mert 10 éves lány vagy még mindig:DD
S komolyan azt hiszitek, hogy a pasik imádják a poros arcotokat simizni??? :DDD
Legyen, felőlem lehet minden nő színes bányarém, de ne csodálkozzanak a mosolyokon:)
A napsütés sem színezi a természetes bőrszínektől eltérőre a bőrt. Persze nem tudhatom, hogy te színesre barnulsz e, kizárólag a szádon vagy a szemhélyadon. :D
Plusz a Nap káros sugarai öregítik a bőrt, plusz nem szeretem, ha lebarnulok.
Miből gondolod, hogy érdekel a pasik véleménye? :D :D
Te ilyen buta vagy vagy valaki fogja közbe a kezed?
Igen, voltam mar 10 eves egesz regen 😃
Normalis esetben az emberek fejlődnek es nem ragadnak le egy adott korosztály szintjén.
Poros arc? Jaj, te is az a buta személy vagy aki azt hiszi egy szempillaspirál, szemöldök csinalas, kis korrektor mar tobb kg smink? 😃
Hogy legyen mit kérdezned :D
Amugy jó kis hobbi/idő eltöltés
Kihozod az arcodbol a legtöbbet, kiemeled vele azt ami szép pl szem,ajkak.
A hianyoságokat elfeded.
Kisérletezhetsz vele sokat színekben, és mintákkal.
Magabiztosabb leszel tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!