Olyan lanyok hogy fognak boldogulni a strandron, akik minden nap sminkelnek?
Figyelt kérdés
Alapozora is gondolok.2013. jún. 11. 23:55
2/13 anonim válasza:
fejüket nem teszik vízbe. ill vízálló smink.
3/13 anonim válasza:
Vízálló szemceruza és szempillaspirál, ennyi elég.
Alapozót nem nagyon használok nyáron,strandra meg végképp nem. Viszont lehet kapni faktoros púdert, amivel napra is lehet menni.
4/13 anonim válasza:
Én ha strandra megyek, akkor csak színezett hidratálót használok, magas faktorszámút. Muszáj kennem valamit az arcomra, mert a melegtől úgy kipirosodok, mintha megpofoztak volna :D Az arcomat amúgy sem vizezem be.
6/13 anonim válasza:
Egyszerűen :) vízálló smink+nem dugják a fejüket a víz alá :) Én nem sminkelek strandra, de sok ilyen lányt látok, szóval nem nehéz ügy, ha neked sminkben esik jól lenni :)
7/13 anonim válasza:
1. lemossák
2. vízálló
3. nem teszik a fejüket a vízbe.
8/13 anonim válasza:
Én mindig sminkelek, ha kiteszem a lábamat otthonról. Ha strandra megyek, akkor viszont nem. Oda nem azért megyek, hogy jól nézzek ki, hanem hogy jól érezzem magamat és napozzak. Így boldogulok a strandon. :D
9/13 anonim válasza:
Nem megyek strandra. Vízbe nem megyek, a napot meg árnyékban sem szeretem, nemhogy kifeküdjek pirulni.
10/13 anonim válasza:
Azért én komolyan sajnálom az olyan csajokat akiknek fontosabb hogy tökéletesen nézzenek ki, mint az hogy jól érezzék magukat. Mert ha mindig a sminkre kell figyelni akkor ott tuti nem fogja jól érezni magát az ember. Sok bőrhibám van, több mint az emberek nagy részének, de mégsem sminkelem állandóan magam. Strandon meg főleg nem, nem is egészséges... meg minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!