Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olyan lanyok hogy fognak...

Olyan lanyok hogy fognak boldogulni a strandron, akik minden nap sminkelnek?

Figyelt kérdés
Alapozora is gondolok.

2013. jún. 11. 23:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

az utolsónak címezve :)

hidd el nem kell mindig a sminkre figyelni, így is ugyanolyan jól lehet strandolni :)Van akinek erre szüksége van, ahhoz, hogy jól érezze magát :)

Én ugyan nem sminkelek oda, de nem szeretem ha a klóros víz az arcomat éri (túl érzékeny a bőröm), így nem dugom a víz alá a fejemet, tehát ergo a képzeletbeli sminkemnek sem lenne baja :D Azért a mai sminkcuccok már elég tartósak, ha jó minőségűek :)

Az meg, hogy nem egészséges..szerintem sem :D de ha máskor is hordja valaki a vakolatot, akkor már tök mind1, ha strandon is :D

2013. jún. 12. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:

"de ha máskor is hordja valaki a vakolatot, akkor már tök mind1, ha strandon is :D"

A smink nem vakolat, a vakolat pedig nem smink.

2013. jún. 13. 13:24
 13/13 anonim ***** válasza:

12.es :)

Én írtam a vakolatot, de nem rossz értelemben értettem :) Én így hívom, ha alapozó-pirosító-korrektor-full szemsmink van fent :) Én is szoktam ilyet hordani, szóval nem a szó gonosz értelmében használtam :) Csak gondoltam a kérdező nem egy szimpla vízálló szempillaspirálos sminkre kíváncsi a kérdésében.

Ettől függetlenül én sem hordanám strandra, de tény, hogy ha valakinek így esik jól, akkor simán megoldható.

2013. jún. 13. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!