Miért érzik magukat többnek azok a lányok, akik nem sminkelnek?
Ez az általánosítás természetesen nem igaz minden nem sminkelő lányra, tehát akinek nem inge....
Na szóval:
Van pár olyan lány ismerősöm, aki automatikusan többnek érzi magát attól az apró ténytől, hogy nem sminkel (pedig párra ráférne). Mert hogy ők legalább az igazi arcukat mutatják a pasiknak, meg aki beleszeret, az nem a vakolatba szeret bele....
Szíve joga mindenkinek úgy csinálni, ahogy akarja, de ettől semmivel sem lesznek többek.
Meg az "Én legalább nem roncsolom a bőröm minden vacakkal"
Nem hiszem el, hogyha valaki hetente egyszer feldob egy kis szempillaspirált meg némi alapozót, az visszafordíthatatlan károkat okozna.
Ugyanez az "én nem mosok hajat hetente Xszer, mert nincs rá szükségem" természet lányai duma
én azt vettem észre az ilyen lányoknál, hogy legtöbbjük nem is ért a sminkeléshez, ezért nem is használja, de segítséget kérni már ciki lenne.
az, hogy miért érzik ettől többnek magukat rejtély számomra is, de valószínűleg csak a "hozzá nem értésüket" leplezik ezzel. nem mintha én annyira nem "smink-mágus" lennék, de nekem ez a sejtésem velük kapcsolatba. olyan, mintha a sminkkel foglalkozó lányokat butának és felületesnek tartanák, amibe valljuk be van valami (akinek nem inge....), de ugye ez is csak egy sztereotípia.
Pedig igazuk van.
és ha utána krémmániáznál láthatnád mik vannak az egyes kozmetikai termékekbe
Már rég felregisztráltam Krémmániára.
Igen, vannak egyes termékekben káros anyagok, de azok ugyanúgy vannak a levegőben, az ételekben...
Nekem nem ingem,nem vettem magamra,de mégis válaszolnék.Én sem sminkelem magam,vagy csak nagyon ritkán,ha a helyzet úgy hozza,de természetesen semmivel sem érzem többnek magam,mint a sminkelő társaim,sőt.
Az tény,hogy nem bántam meg,hogy a párom így ismert meg,smink nélkül,mert rám nagyon is illik,hogy a sminktől teljesen másként nézek ki.És az is tény,hogy sminkelő ismerőseimhez képest tiszta arcom van,ápolt,puha stb.Teljesen más a tapintása.
A hajam is csak egyszer mosom egy héten,mert különben problémássá válik.Példa rá nem is egy barátnőm,akik naponta mossák és vakaróznak,mint a kismajmok,rászólt nem is egyre már a bőrgyógyásza,hogy hagyja abba a sok hajmosást,de valamiért jobban esik a vakarózás :)
Mindezek ellenére,senkit nem ítélek el.Amikor megismersz egy embert,teljesen mindegy hogy smink van rajta vagy sem,a személyiséget nem lehet sminkkel elfedni,de makulátlannak megtartani smink nélkül sem.
ugyanúgy vannak a levegőbe..igen de ha neked mondjuk szurkálja józsi a karod, akkor én szurkálhatom a lábad, mert már más is szurkál?....
pont az a lényeg, hogy amit kitudunk kerülni tudatosan azt kerüljük, mert a szervezet elbír valamennyit, ezért kéne segíteni a működését, hogy a lehető legkevesebbre redukáljuk le a káros hatásukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!