Lányok! Ti eltűrnétek, hogy ha a pasitok sminkelné magát?
Nekem ilyennel nem lenne gondom. Ráadásul legalább igényes is és ad magára. (Az most más kérdés, hogy nekem pl nem kell pasi.)
*Thomasina*
Ha összefügg a munkájával vagy egy bizonyos dologgal.
Pl, profi vagy amatőr színész, zenész, farsang, buli poénból.
Nem.
Az igényesség meg az, hogy valaki "ad magára", az koránt sem a sminkelésnél kezdődik.
Nem. És az is kifejezetten taszít, amikor egy férfi ívelt, nőies szemöldököt szedet magának.
Ilyen dolgokat egy férfinál csak... Ne.
Ha a kapcsolatunk közben kezdené el, akkor rossz érzéseim lennének, mert alapból bizalmatlan vagyok, nem érteném, kételkednék abban, amit mond, elkezdeném azt hinni, hogy nem is ismerem. Persze, csak akkor, ha előtte nyomát sem láttam rajta semmi ilyesminek. Ha szedi a szemöldökét és gyantáztatja magát mindenhol, sokat foglalkozik a külsejével stb., akkor ahhoz képest ez csak egy lépést. Ha a semmiből jön, akkor lenne az, amit az elején írtam.
Ha így ismerem meg, akkor ha amúgy összejönnék vele, akkor emiatt nem mondok rá nemet, de én inkább annak örülök, ha sz*rik a külsejére az igényességen kívül.
Imádnám.
Nagyon szeretem, amikor egy férfi nem csak azért figyel magára, mert épp összeszedett valami nőt, hanem mert alapból is igénye van rá. Van véleménye arról, hogy mit hord, hogy néz ki. Sokkal szexibb, mint aki leszarja, hogy néz ki. Sőt, aki leszarja, hogy hogy néz ki, azt én is leszarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!