Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a barátnőtöket, ha nem sminkelne?
Átlagosan nézek ki. Otthonra, vagy ha a kisboltba szaladunk le este, nem szoktam sminkelni. Ha a városba megyünk meg ilyenek, igen.
Elhagyhat azért a párom, mert sok sminkkel gyönyörű nőt lát az utcán, neki meg sminktelen átlagos van?
Ti elhagynátok a barátnőtöket ezért?
Mégis hogy jutott ilyen az eszedbe, kérdező?
Én soha nem sminkelek, nem csak akkor nem, ha a kisboltba megyek. Eddig kb. a szalagavatómon voltam csak kisminkelve. Én nem szeretem, nem érzem kényelmesen magam a sminkben.
Eddig még soha senki nem panaszkodott, pedig nem vagyok valami különösen szép lány, átlagos vagyok. Eddig a kapcsolataim során mindig csak dicséretet kaptam emiatt, pozitív visszajelzéseket. Mostani párom nagyon büszke arra, hogy nem sminkelem magam, és reggelente nem kell megrémülnie tőlem.
A sminkelés az egy választási lehetőség. Csinálod vagy sem. Ha nem sminkelsz sem leszel jobb vagy rosszabb annál, mint aki teszi.
Bár itt előszeretettel fikáznak bárkit, aki sminkel.
Hülye vagy-e? Eleve az zavar pont, ha sminkel. Pfejj!
Miért hiszi minden lány azt, hogy a sminktől, meg a tökéletesnek bemutatott bőrétől lesz vonzó? Egyáltalán nem ezt nézik a fiúk/férfiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!