Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhagynátok a barátnőtöket, ha bajban lenne?
Ki akarnak dobni az iskolából, a családom utál, szívbeteg vagyok Bármikor meghaltok) és anyagi gondokkal küzdök.
Felajánlottam a páromnak, hogy nyugodtan hagyjon el, mert szenved a gondolattól, hogy nem tud rajtam segíteni.
De azt mondta, megsértettem.
Ti mit tennétek? Szakítanátok?
Én ha a te párod lennék, még a szívemet is odaadnám azért, hogy te élhess.
és igen..sértő lenne számomra ha ilyet mondanál nekem.
Őszintén? Nem tudom.
Szeretném azt mondani, hogy kitartok mellette, de erre csak akkor és ott tudnék pontosan válaszolni.
Valakinek nem csak akkor vagy a barátja/b.nője ha minden happy,
Persze manapság trendi az hogy ha van valamilyen gubanc akkor máris koccolunk a másik mellől.De egy igazi KAPCSOLATBAN mindig ott állsz a másik mellett.(jóban-rosszban,nem arra a szar sorozatra gondolok :D)
"Én ha a te párod lennék, még a szívemet is odaadnám azért, hogy te élhess. " mázli h a szerelem összeférhetőséget és megfelelő törvényeket is biztosít ehhez. + a másik fél nyilván nem kötné fel magát az első fára ha megtudná honnan a szív.
kérdező: melyik pizsamádban álmodtad hogy erre élő ember azt mondaná hogy Viszlát és kösz a halakat? na ná hogy sértőnek találta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!