Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok ezért a barátnőtöket?
Figyelt kérdés
Tegnap a barátom szakított velem,mert tettem pár kék tincset a hajamba,azt mondta hogy csúnya vagyok így :S
16/L
2010. okt. 11. 11:39
1/19 anonim válasza:
Szia! Velem azért szakított a barátom mert piercinget tetettem az orromba(egy pici köves ékszert)!
Akkor én is 16 voltam:)
2/19 anonim válasza:
nem szerett és 1 hülyegyerek. Énnél lesz jobb, nyugi
3/19 anonim válasza:
Nem a hajad miatt szakított, csak egy gyáva suttyó, és kapóra jött neki a hajad, mint indok. Ilyen ostoba gyerekért nem kár ám, nehogy sokáig szomorkodj.
4/19 anonim válasza:
Mindketten gyerekek vagytok még egy kapcsolathoz.
5/19 anonim válasza:
Pontosan, vagy egy ilyen szitu, vagy egy műbalhé, amikor is veszekedés közben vagy arra hivatkozva vet véget az egésznek. Sz...d le!
7/19 anonim válasza:
Szerintem meg biztosan nem szereti az extrém dolgokat,a természetesség hive.Viszont ezért még nem kellett volna neki szakitania,ha tényleg szeret.Hagyd menni!
8/19 anonim válasza:
Mondjukén tuti nem mennék ki az utcára veled, kedves kérdező, szerintem elég nevetséges a hajban a kék szín.
Elnézést, nem megbántani akarlak, de az én ízlésembe ez nem fér bele, lehet a barátodéba sem.
9/19 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy nem szeret, ha valakit szeretünk nem a haját fogjuk benne szeretni illetve nem szeretni. Hanem úgy szeretjük, ahogy van.
10/19 anonim válasza:
Na, egyezzünk meg, ugye kb. 5 (25)perc alatt lehet visszafesteni, de nem ezt kérte. Vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!