Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elhagynátok azért a barátnőtöket, mert fontosabb számotokra egy szakkör, ahol ráadásul van egy lány aki-annak ellenére, hogy van barátnőtök-tetszik nektek?
"Szét vagyok esve"...nem tudom már, hogy mit érzek
...kétszer megcsalt azzal a lánnyal...
köszi az eddigi kommenteket...
:|
Stop!Barátnőd lánnyal???MI???
Ugye csak viccből írtad???^^
Na, már a tíz évesek is párkapcsolatot élnek? :O
Mit buksz ki egy biszexuális barátnőn?
Mi ez a buta kérdés?
Te komolyan nem vagy normális...
És még ezek után együtt vagy azzal a pasival? Már ne haragudj, de ez már szánalmas..
Halihó!
Nagy tapasztalt válaszolók...a "fiúk!" felszólítás...nem jelzés h fiú kérdezett...a kérdést egy lány írta be...és fiúktól várja a választ,h ők mit csinálnának,elhagynák-e az említett kérdezőt ebben a helyzetben...úgyhogy légyszi ne fikázátok szegényt,ha ti nem értitek a kérdést.
Annyiban igazat adok az előttem szólóknak h ez egy kicsit tényleg furi kérdés volt...szerintem egyértelmű, hogy a másik lánytól akar valamit, ugyanaz a szakkör,ugyanaz az érdeklődés,már meg is csalt vele,mi kell még h kidobd?:D
19/L
köszike mindenkinek aki írt :)
segítettetek vele... :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!