Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, elhagynátok a barátnőtöket, ha ilyen mellei lennének? Vagy undorodnátok tőle? A lány ezt leszámítva elég dekoratív.
Ugyanarról az oldalról,csak másik blog.
Na most nézd meg a különbséget.Hasonló cicijük van,csak nem dagik.Bombák:)
Amit az utolsó linkelt, nagyrészt kb. C és D közötti, a kérdésben DD vagy F kosár van. Meg a két sororzat között kb. 5-10.
Nem hiszem hogy bárkit elhagynék emiatt. Nem mondom azt, hogy mindenki az első fotókon bombanő, de van közöttük olyan akinek azért tapétáznék a képeivel... ez is inkább a kiélt vagy nem kiélt fej kérdése.
Szóval nem.
11:12
Ja, ezt próbáltam írni én is, csak az év maradt le. Bár sztem elég 5-10 év is.
Nekem biztos nem lenne szakító ok, mert egy szép arcot többre értékelek, ami ahogy említetted is, Neked megvan.
Ha valaki emiatt szakít a másikkal, akkor valójában egy teljesen más ok rejtözik alatta, tehát ne félj.
Ha továbbiakban van kérdésed, megírhatod privátban és szívesen válaszolok. Ne aggódj, nem kapcsolatot keresek, mert külföldön élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!