A lányok miért sminkelnek olyan durván, ha attól még úgyse lesznek igazából szebbek? Fiúk: ti szeretitek ezt?
Gondolom így tetszenek maguknak.
Én altalában próbálok "természetessen" sminkelni (értsd.:szemem alatti karikákat tüntetem el+nude rúzs) bár néha én is használok vörös rúzst, mert tetszik :)
Szerintem ha az ember önmagának tetszik az elég nagy önbizalmat ad, gondolom ez a válasz a miért-re.
18/L
Szerintem a látványos smink jobb, mint az, amit észre sem veszel, pláne a lányok/nők önbizalma szempontjából.
Ha van 8 féle szín a szemük körül, és űrlényszerű a szempillajuj, az csak simán szórakozás; nem is igazán smink, hanem már-már arcfestes.
Az igazi veszély abban van, amikor valaki teljesen új arcszerkezetet csinál magának, és eltünteti az összes bőrhibajat úgy, hogy az természetesnek tűnik, azaz létrehozza az idealizált arcképét, amihez soha de soha nem tud felérni. (általában ilyen sminkrol készült képeket linkelnek a pasik, amikor azt próbálják bizonyítani hogy mennyivel szebbek a nők smink nélkül) Na ez az, ami tönkreteszi a természetes önbizalmat.
De persze téged nem ez érdekel, hanem csak azt akartad idehányni, hogy nem értesz egyet vadidegen nők döntéseivel, amit a SAJÁT kulsejukrol hoznak, és nem felelnek meg az esztétikai elvarasaidnak, ami önző és gyerekes. Da hát mit lehet tenni, úgy tűnik hogy az emberek nagy része szentül meg van győződve róla hogy a nők minden személyes döntése csak arra vár, hogy kritizálják őket.
Foglalkozz magaddal.
Nem értem néhány válaszoló miért írja le hogy ő hogyan sminkel, nem ez volt a kérdés, senkit nem érdekel.
Azt vettem észre hogy a buta lányok csinálnak durva és ízléstelen sminkeket, valamiért ők szépnek hiszik így magukat. De van rájuk is vevő, nyilván azok is kb ugyanazt a szintet ütik észben :) ő dolguk
A hosszu mukarmoktol engem is a hideg raz, legyen egy picit hosszu, a kevesebb mindig noiesebb.
Es nem tudom, de szerintem a noiesseg belulrol fakad, lehet hangsulyosabba tenni, de akinek nem olyan a szemelyisege az a viragos ruhaban, sminkben es mukormokkel se lesz noies, max nonek kinezo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!