Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A lányok miért sminkelnek...

A lányok miért sminkelnek olyan durván, ha attól még úgyse lesznek igazából szebbek? Fiúk: ti szeretitek ezt?

Figyelt kérdés
Nekem rohadtul nem tetszik, amikor egy lányon egy kiló vakolat van, a hosszú műszempillától pedig a hideg ráz. Nem beszélve a nagyon hosszú műkörmökről....

2019. nov. 3. 21:14
1 2
 11/13 anonim válasza:
27%
tinilányként mondom, szerintem undorító. nem azt mondom, ha valakinek nem szép a bőre, vagy ilyesmi, az nem gáz, ha természetes smink van rajta. de amit a velem egyidősek, vagy fiatalabbak is csinálnak, az borzalom. nekem elég szerencsés a bőröm, szinte sosincs pattanásom, de ha van, akkor sem kenek magamra semmi sminket, szerintem a pattanás és az egyéb bőrhibák természetesek, sőt, sokmindenkin szerintem cukin áll, ha pattanásos, úgyhogy nem érfem, igazán. állandóan karikásak a szemeim, akkor is, ha sokat alszom, általában megkérdezik, higy hány napja vagyok fent, mikor az éjjel is 12 órát aludtam, de ezt sem tüntetem el. nem érzem szükségét, nem akarok ugyan yan lenni, mint mindenki más. sminkkel egyenletesre kreált bőr, vékonyabb arc/orr, mint ami van, nagyobb, száj... nem jön be, és rengeteg fiúval beszéltem már, akinek ugyan ez a véleménye :)
2019. nov. 7. 03:36
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a full sminkelt, mű nőket! (Póthaj, műszempilla, rúzs, "vadmacskásra" megcsinált szemek, kocka (mű)köröm, mű mell...stb.
2019. nov. 9. 06:34
 13/13 anonim ***** válasza:
77%
A mosoly a legszebb smink, amit egy hölgy viselhet. :)
2019. dec. 3. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!