Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rendkívül fegyelmezetlenek...

Rendkívül fegyelmezetlenek nálunk az emberek, rengetegen kirándulgatnak, kijárogatnak annak ellenére, hogy ez most veszélyes. Ti is reménykedtek, hogy ma Orbán Viktor miniszterelnök Úr végre kőkemény korlátozást vezet be?

Figyelt kérdés
Ezeknek az embereknek semmi sem szent - veszélyeztetik embertársaikat azért, mert nem bírnak a hátsójukon maradni. Nagyon reménykedem benne, hogy valami kőkemény szigorítás lesz ma, ami akár egy kijárási tilalom is lesz.
2020. ápr. 9. 12:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:

70

De te normálisnak tartod, hogy az emberek kijárjanak, csoportosuljanak. Érted mi a baj ezzel?

Ez volt Olaszban is, most meg ott is karantén van, az elején ők is úgy gondolkodtak mint te, röhögve adták az interjút a lakosok, aztán hirtelen berobbant a járvány.

New Yorkban is sz.artak bele. Most meg naponta 160-180 ember hal meg az otthonában, kórházba se jutnak el!

Bezzeg Kínában fegyelmezettek voltak és vége a karanténnak!

2020. ápr. 9. 23:15
 72/80 anonim ***** válasza:
100%

#71 Ez lesz hamarosan itt is, ne aggódj.

Tegnap annyi volt, hogy elmentem a kocsival a lidl előtt, mert útba esett, de amit láttam az kész vicc volt.

A parkoló oly annyira tele volt tömve, hogy az emberek a bicikli úton parkoltak, ráadásul maszk nélkül rohangáltak egymás közt mint a patkányok. Ráadásul ez Szabolcs megyében volt ahol azért elég szép számban van jelen fertőzés. 2 hét múlva itt nagy gáz lesz.

2020. ápr. 9. 23:33
 73/80 anonim ***** válasza:
100%
Maradj akkor otthon.
2020. ápr. 9. 23:39
 74/80 anonim ***** válasza:
50%

Igen teljesen normálisnak tartom hisz ezt csinálják az emberek már nagyon régóta sőt ezért harcoltak!

Te hozod ide New York -ot több ember él ott mint az egész országunk.

Persze, hogy ahol több ember van ott több az áldozat is.

Egy kérdés rákerestél hányan haltak meg ott h1n1 miatt?

Vagy más hasonló betegség is szóba jöhet.

Gondolom nem de én sem.

Lényegtelen is.

Kína meg hát messze van.

Erre mit mondjak, senki sem tudja mi az igazság..

Csak egy kérdés, ismersz valakit aki korona miatt megbetegedett esetleg meg is halt?

Most komolyan féljek egy vírustól?

Vagy attól, hogy meghalok?

Vagy a 86 éves nagyanyám?

Tényleg nem értem.,Tisztában vagyok vele, hogy meg fogok halni!

ez hozzá tartozik az élethez.

Kb úgy 10 éves korom óta ráeszméltam arra, hogy nem fogok örökké élni vágod?

Volt időm megbékélni ezzel a gondolattal, hogy ha én már nem leszek pont nem fog sok mindenkinek számítani...

Kínába sincs már karantén azt mondod, és már korona sincs?

Elpusztult? Ha igen akkor mitől?

Én kétlem, hogy csak úgy elszaladt a vírus mert hát mindenki X ideig karanténba volt.

Egy biztos, ez az egész korona hiszti most még aszociáltabbá teszi az embereket.

Mostmár nem fog más maradni csak a virtuális barát...

Szerintem ez rossz akármit is mondjon akárki szomorú látni, hogy a sok új játszótér üres mikor én gyerek voltam nekünk még játszótér sem volt.

Mire jó ez őszintén?

Ha elmúlik a korona pánik majd lesz másik generálva...

Miközben az emberek egyre távolodnak egymástól sőt már-már potenciális ellenséget látnak egymásban ez szerinted normális?

Ha valaki köhint egyet aztán 10 ember bekakil mellette a lidl-ben hiába a maszk?

Hm?

Vagy az, hogy valaki az autóba is maszkban vezet?

Colstockkal mész az ágyba a párod mellé is, hogy meglegyen a 2 méter?

Szóval azért ez egy kicsit túl van tekerve.

Debrecenben minden 20ik öregen van maszk!!!

Miért?

Beszélgetés már 80 feletti idős emberekkel?

Hogyan élik még a mindennapjaikat?

Én párral már igen és ha valaki megnyílt azt is elárulta, hogy nem élvezetes már alig levegőt kapni vagy marékszámra szedni a gyógyszereket sőt olyan is van aki suttyomban kidobja, hogy hátha...

Minden ember más és természetünknél fogva ösztönösen élni akarunk.

Viszont vizsgáld meg őszintén hány éves kortól kezd el egy emberi test hanyatlani?

És szerinted miért?

1 virág 1 fa 1 kutya se él örökké.

Minél idősebb vagy annál inkább rájössz, hogy egy nappal megint kevesebb maradt az életedből.

Sajnos ez ilyen.

És én mondjuk inkább választom a koronát mint, hogy 90 évesen pelenkázzanak idegenek úgy hogy lehet harcolok ellenük meg sértegetek, mert csak egy csökevény maradék vagyok...

De ez már igen csak személyes dolog vágod.

2020. ápr. 9. 23:58
 75/80 anonim ***** válasza:
100%

#74 Amúgy tudtad, hogy fizetnek ha önként bevállalod, hogy elkapod a koronát, hogy aztán rajtad tesztelhessék minden utcáról jött-ment ember vakcináját? Nem akarod igénybe venni ezt a szolgáltatást?

Ilyen határozott, bátor felfogású emberekre van szükségük

2020. ápr. 10. 00:12
 76/80 anonim ***** válasza:
50%

75

Nem igazán.

Nem érdekel a pénz...

Kb 17 éve kaptam utoljára valamilyen védőoltást még a suliban ami kötelező amiről azt sem tudom, hogy mi az azt hiszem hepatitis.

Azóta egy db tetanusz amit kaptam.

Szóval kereshetnek nyugodtan, nem igazán fogom magam szétszúrkáltatni.

Illetve ha ez a vírus kemény lesz akkor talán meggondolom.

Gondolok arra, hogy mondjuk tömegesen pusztulnak a fiatalabb generációk pl 10-30 éves között.

Tömegesen gondolok, ha 2-3 hónap alatt milliók halnak bele ebből a korosztályból.

2020. ápr. 10. 00:36
 77/80 anonim ***** válasza:
71%
Hiába érvelünk úgy látom max az intenzív ami visszábbfogna. Csak még annyi, ha tömeges volna a szitu és nincs gép, ott biza lesz fiatal is ám aki nem élt még eleget!
2020. ápr. 10. 05:59
 78/80 anonim ***** válasza:
100%
+210 fertőzött, az fsza...
2020. ápr. 10. 07:50
 79/80 anonim ***** válasza:
100%
Kiváncsi vagyok így 8 hónap elteltével, hogy kinek változott a véleménye erről az egészről. Még mindig a járvány-e a legnagyobb gond, stb.
2020. dec. 4. 05:11
 80/80 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam koronás, nem volt vészes. Kicsit köhögtem volt egy enyhe fogfájás is illetve kb 2 hétig nem éreztem szagokat és ízeket csak kb az alap ízeket de azokat is elég tompán.

Elhiszem, hogy volt olyan akit ez sokkal súlyosabban érintett de számomra nem volt semmi félelmetkeltő az egészben.

2020. dec. 4. 05:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!