Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rendkívül fegyelmezetlenek...

Rendkívül fegyelmezetlenek nálunk az emberek, rengetegen kirándulgatnak, kijárogatnak annak ellenére, hogy ez most veszélyes. Ti is reménykedtek, hogy ma Orbán Viktor miniszterelnök Úr végre kőkemény korlátozást vezet be?

Figyelt kérdés
Ezeknek az embereknek semmi sem szent - veszélyeztetik embertársaikat azért, mert nem bírnak a hátsójukon maradni. Nagyon reménykedem benne, hogy valami kőkemény szigorítás lesz ma, ami akár egy kijárási tilalom is lesz.
2020. ápr. 9. 12:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
84%

Félve ugyan, de komolyan kérdezem: MI a baj pontosan a kirándulással?

Kimegyek az erdőbe, egész nap nem látok egy teremtett lelket se - a páromon kívül, akivel együtt élek és cserélgetjük a bacikat egymás közt amúgy is. (Nyilván most olyan túrát választunk, amin nem kell "taperolni" tárgyakat, szóval kilátó, létra, láncba kapaszkodás, pecsétgyűjtés stb. most kizárva.)

Ez miért rosszabb, mintha elmennék a Sparba venni ropit?

2020. ápr. 9. 13:04
 22/80 anonim ***** válasza:
40%
Ma kimentünk ebédért a kollégákkal dél körül, idegeneknek lehet, hogy bandázásnak tűnt, amúgy meg bejárunk dolgozni.
2020. ápr. 9. 13:08
 23/80 anonim ***** válasza:
79%

Az ilyen jellegű kirándulással nyilván nincs semmi probléma, nem is értem, hogy miért veszed magadra. Azzal van probléma, amikor 8-10-15 ember összegyűlik kerti sütögetésre, meg amikor a szomszéd városból jönnek a rokonok látogatóba a rokonaikhoz, mert ilyen szép időben "muszáj". És rengeteg ilyet lehet tapasztalni/hallani sajnos.

Az emberek egy része iszonyú buta, ez megint kiviláglik. Viszont a dráma, amit igy elő fognak idézni, nem csak őket sújtja majd, hanem az egész országot.

2020. ápr. 9. 13:10
 24/80 anonim ***** válasza:
28%

Ja, ezeket én se értem, hogy miért kell most menni csapatostul a felkapottabb, tömeges helyekre... :(

Arra hivatkoznak, hogy csak a szabadban akarnak lenni, de azt lehet sokkal kevésbé felelőtlen módon is csinálni. :(

2020. ápr. 9. 13:15
 25/80 anonim ***** válasza:
88%

A kirándulással kapcsolatban csak az a baj, hogy sokan népszerű kirándulóhelyekre mennek, ahol sokan vannak. Illetve nem kéne elutazni sehova, hanem a saját lakhely környékén sétálni.

Nekem pozotívak a tapasztalataim. Nem Budapest, de nagyvárosban élek, az utcák, boltok is kihaltak. Mindenhol láthatóak sokkal kevesebben vannak.

2020. ápr. 9. 13:17
 26/80 anonim ***** válasza:
85%
Mindegy mit tesz, mindenki úgy fogja értelmezni, ahogyan akarja, aztán majd megy a nagy csodálkozás, hogy nálunk miért húzódik el ez az egész probléma...
2020. ápr. 9. 13:18
 27/80 anonim ***** válasza:
0%
Jeeee cenzúra 😂😂
2020. ápr. 9. 13:25
 28/80 anonim ***** válasza:
16%

3an kirándulni baj a műszakban 300an lenni az nem baj

Fuck Logic!!!

2020. ápr. 9. 13:29
 29/80 anonim ***** válasza:
23%
Nem, en azt remelem, hogy feloldjak vegre, nem szeretnek ki tudja meddig tarto gazdasagi valsagot csak azert, hogy par 80 eves ne most haljon meg, csak masfel ev mulva.
2020. ápr. 9. 13:36
 30/80 anonim ***** válasza:
28%
A #24-es válaszomban mi rosszat írtam, hogy így le lett nullázva? Nem akartam bántó lenni vele. Tényleg érdekel, köszönöm a választ.
2020. ápr. 9. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!