Rendkívül fegyelmezetlenek nálunk az emberek, rengetegen kirándulgatnak, kijárogatnak annak ellenére, hogy ez most veszélyes. Ti is reménykedtek, hogy ma Orbán Viktor miniszterelnök Úr végre kőkemény korlátozást vezet be?
Figyelt kérdés
Ezeknek az embereknek semmi sem szent - veszélyeztetik embertársaikat azért, mert nem bírnak a hátsójukon maradni. Nagyon reménykedem benne, hogy valami kőkemény szigorítás lesz ma, ami akár egy kijárási tilalom is lesz.2020. ápr. 9. 12:33
51/80 anonim válasza:
Meghosszabbította határozatlan időre.
52/80 anonim válasza:
Na ezért a bejelentésért aztán megérte ennyit várni
54/80 anonim válasza:
A polgármesterek hozhatnak saját szabályokat húsvét idején. Na bummm.... ezzel nem sokat fognak elérni.
Itt a mi városunkban tegnap bezárták az arborétumot. Nem mintha máshova nem tudnának menni. Múltkor az egyik belvárosi fagyizó kinyitott, hosszú sor, távolságot nem tartottak, röhej!!!
55/80 anonim válasza:
Sebaj, majd Május végére meghozzák a tilalmat. Milyen jó lesz majd az 50 fokban bent poshadni nyáron.
56/80 anonim válasza:
Mert nyaliztak amikor véleményeket irtak össze ahelyett, hogy frankón mondtak volna, hogy sokan kintvannak... ezekről hallani.... ezek meg balfaxoskodnak. Nekem is szabi híjàn mennem kell nemsokára dolgozni irodába... 4en kb 13 m2en. Hagy fertőződjek..
57/80 anonim válasza:
20 as vagyok. Hihetetlen hogy kevés helyen pl nálunk van esze sok embernek. Kormány hivatali beruházási ügyintéző el lett küldve 2 hét kényszer szabadságra, többek között ő is kerüli a nagy tömeget, már a 3. tetőt javítja svarcba. Egy az hogy ő sem akar beteg lenni, másrészt ha le fertőzné a népet a környéken, kiderülne hogy ő a kontakt, nagyon megszívná. A külföldről haza térőkkel most mindjárt van minden fajta mesterember.
58/80 anonim válasza:
57 vagyok. Ha kijárási tilalom lenne, ezek a lehetőségek megszűnnének, mert noha nem fertőznek nem tudnák igazolni miért vannak nálunk.
59/80 anonim válasza:
Én már lassan ott járok, hogy inkább pusztuljak bele ebbe a tetves koronába mint a maszkos fosos embereket nézzem nap mint nap.
60/80 anonim válasza:
59
Ha ekkora iq-d van, akkor pusztulj is bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!