Rendkívül fegyelmezetlenek nálunk az emberek, rengetegen kirándulgatnak, kijárogatnak annak ellenére, hogy ez most veszélyes. Ti is reménykedtek, hogy ma Orbán Viktor miniszterelnök Úr végre kőkemény korlátozást vezet be?
Figyelt kérdés
Ezeknek az embereknek semmi sem szent - veszélyeztetik embertársaikat azért, mert nem bírnak a hátsójukon maradni. Nagyon reménykedem benne, hogy valami kőkemény szigorítás lesz ma, ami akár egy kijárási tilalom is lesz.2020. ápr. 9. 12:33
1/80 anonim válasza:
Nem remelem , inkább feloldasf húsvétra
Ausztria is május 1től feloldja a dolgokat
2/80 anonim válasza:
Feloldás húsvétra? Na akkor fog igazán elszabadulni a járvány.
3/80 anonim válasza:
Igen én is úgy gondolom hogy lesz vmi szigorítás
4/80 anonim válasza:
Amíg az nem zavarja a nagyokosokat hogy 300 ember van egy gyár csarnokban összezárva akkor az se kellene ha 3 ember együtt elmegy sétálni ... hol van ebben a logika ??
5/80 anonim válasza:
IGEN!!!
És éppen hogy húsvét előtt kellene szigoritani, nem utána!!
Ha a kersztény egyházak, akiknek a húsvét a legnagyobb, legszentebb ünnepük, képesek minden hagyomány ellenére zárva tartani a templomaikat még az ünnep alatt is a társadalom biztonságát szem előtt tarva, akkor az átlag ember miért nem képes felfogni, hogy mindenki érdekében MARADJON OTTHON???
6/80 anonim válasza:
A kijárással nincs baj, csak egymástól kell távolságot tartani. És amúgy szerintem egyáltalán nem fegyelmezetlenek az emberek, én nem ezt tapasztalom. Mifelénk kifejezetten figyelmesek is, pl ma reggel, mikor két nagy szatyorban hoztam haza a heti bevásárlást, a szembejövő átment az út túloldalára, hogy ne kerüljünk túl közel egymáshoz.
7/80 anonim válasza:
Én meg enyhítésben reménykedem, mert ha a világ folytatja ezt a bezárkózást, akkor irgalmatlan méretű társadalmi-gazdasági katasztrófa lesz. Én háborúhoz is merném hasonlítani.
8/80 A kérdező kommentje:
#4 a munka létszükséglet, a bandázgatás, séta NEM AZ
2020. ápr. 9. 12:43
9/80 anonim válasza:
#3 ott a logika, hogy addig próbálják a gazdaságot életben tartani, amig csak lehet - igy is az összomlás szélén van már világszinten is a járvány miatt! Azonban ha a szzabadidődben otthon maradsz, azzal is nagy mértékben csökkented a megferőződés/megfertőzés rizikóját, viszont nem halsz éhen! Ha a gazdaság teljesen összeomlik, igen.
10/80 anonim válasza:
5 amíg a gyárak nem állnak le hiába szajkózzák a maradj otthont....
Meg hazafele a buszon nem másfél méter hanem 30-40 centire vagyunk ... így nincs értelme hogy most is korlátozás van papiron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!